KóstolgatszRealista24 írta:Majd egyszer, ha hivatalos lett Bale.

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 14:21
KóstolgatszRealista24 írta:Majd egyszer, ha hivatalos lett Bale.
HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. augusztus 26., hétfő 14:06
De van. 1) Kaka (sajnos) és 2) Modric is tud ott játszani ha szükséges (hátul úgyis telt ház van).Ugye DM maradni akar, Özil meg menni, de én kettejük közül Özilt tartanám meg, mert Isconak nincs potenciális cseréje.
HozzászólásSzerző: hugo » 2013. augusztus 26., hétfő 14:03
Mindenesetre komoly a titkolózás. Szinte minden sportlap más történettel jön ki, közben áll az emelvény, a Real részéről sem beszél senki. Simán benne van, hogy Levy az utolsó percig kivár, vagy visszadobja a 99 milkós ajánlatot, mert ő százat akar.Kedden valószínűleg bejelntik és Szedán bemutatják és Csütörtökön már debütálhat
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 26., hétfő 13:44
De erről van már valamilyen biztos forrás? Mert az, hogy az MU úgy gondolja, hogy a német kirekesztetté válik Bale érkezésével és ezért bepróbálkoznak az egy dolog. Én viszont a pletykákon kívül nem hallottam olyen híreket, hogy Özil távozni szeretne. Ilyen alapon Casillas is már a Barca felé kacsingat.Ugye DM maradni akar, Özil meg menni, de én kettejük közül Özilt tartanám meg, mert Isconak nincs potenciális cseréje.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 26., hétfő 13:36
Majd egyszer, ha hivatalos lett Bale.Mikor tart Pérez sajtótájékoztatót?
Valahogy így. Érdekes lesz a szezon, vb éve jön, mindenki játszani akar, ráadásul muszáj lesz jól. Remélem pozitívan fog hatni a történet mindenkire.Amúgy meg a nyáron felépített dolgot nem Suarez fogja szétbarmolni, hanem pont, hogy Bale. Ugye DM maradni akar, Özil meg menni, de én kettejük közül Özilt tartanám meg, mert Isconak nincs potenciális cseréje. Bale érkezésével viszont Jesé megszívta, mert nem fog sokat játszani. Az ő helyein CR és Bale horgonyoznak plusz még egy DM/Özil is előtte lesz a sorban, ami nem épp szerencsés.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 13:34
Mikor tart Pérez sajtótájékoztatót?Realista24 írta:Pérez sajtótájékoztatójára leszek majd kíváncsi.
ééééés itt a lényegRealista24 írta:Bale csak a Realban akar játszani.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 26., hétfő 13:31
Én is nagyon meg lennék lepve, ha csütörtökön debütálna, de attól még a közvetítési jogok fel fognak emelkedni az égig, ha Balet holnap bejelentjük. Én is valószínűbbnek tartom a hétvégi debütálást.Realista24 írta:Nem rossz gondolatmenet, de én azokkal a hírekkel vagyok egy véleményen, amik szerint a hétvégi, deles meccsen fog kezdeni, amit az egész távol-kelet nézni fog.Kedden valószínűleg bejelntik és Szedán bemutatják és Csütörtökön már debütálhat a deportívó ellen.
Perez nem hülye, a Deportivo elleni meccset úgy kötötték le hogy az összes belépő a deport illeti, viszont a TV közvetítési jogok a Realt illetik. Namármost eddig 0 jogot adtak el a TV csatornáknak, gondolom kivártak. Ha akkor debütálna Bale, feltételezem nem kicsit ugrana meg a közvetítési díj amit eladhatnak majd több TV csatornának is.
~€3,5m egy hazai meccs közvetítési díja (Deloitte szerint), egy debütálás - bár barátságos - ennél több is lehet. Gyakorlatilag Bale máris elkezdte visszafizetni az árát!
Én már régóta nyavalygok egy csatárért, úgyhogy én belevágnék ebbe a dologba. Egy szem Morata cserével nekivágni a szezonnak, nagyon nem megfontoltságra utal. De szerintem Suarez nem fog jönni. Már nem.pheco írta:Viszont ebben az esetben Moratat is kölcsön kellene adni. Félek, hogy a túl nagy mozgolódás tönkreteszi azt, amit az előszezonban elkezdett felépíteni a csapat. Ha Bale jön, akkor eladnám DM-et plusz, ha Coentrao tényleg elmegy akkor jöhet Siquera és ennyi, több változtatás nem kell szerintem.Matt009 írta:de akkor hozzunk egy Suarezt és Siquerat a 3as helyére, és készek is vagyunk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 26., hétfő 13:31
HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. augusztus 26., hétfő 13:28
Szinte kizártnak tartom hogy egy másik angol csapatnak eladnák, hacsak nem licitálták durván túl a Realt. Annak meg azért lássuk be kicsi a valószínűsége, ha tényleg annyit ajánlottunk amennyit ír a sajtó.madridronie írta:Egyelőre az angolok az utolsó szalmaszálba kapaszkodnak és a Sky Sports szerint a Tottenham asztalán hever egy másik ajánlat is (vagy több is hevert), ők a MU.-ra tippelnek, emellett véleményük szerint a játékos ma visszatér Londoba, hozzátéve és annak ellenére, hogy még mindig a Real Madrid tűnik a legnagyobb favoritnak, illetve a legesélyesebb befutónak.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 26., hétfő 13:19
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 26., hétfő 13:14
Egyelőre az angolok az utolsó szalmaszálba kapaszkodnak és a Sky Sports szerint a Tottenham asztalán hever egy másik ajánlat is (vagy több is hevert), ők a MU.-ra tippelnek, emellett véleményük szerint a játékos ma visszatér Londoba, hozzátéve és annak ellenére, hogy még mindig a Real Madrid tűnik a legnagyobb favoritnak, illetve a legesélyesebb befutónak.Kedden valószínűleg bejelntik és Szedán bemutatják és Csütörtökön már debütálhat a deportívó ellen.
Perez nem hülye, a Deportivo elleni meccset úgy kötötték le hogy az összes belépő a deport illeti, viszont a TV közvetítési jogok a Realt illetik. Namármost eddig 0 jogot adtak el a TV csatornáknak, gondolom kivártak. Ha akkor debütálna Bale, feltételezem nem kicsit ugrana meg a közvetítési díj amit eladhatnak majd több TV csatornának is.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 12:35
Meglepne, ha kezdő lenne...Realista24 írta:de én azokkal a hírekkel vagyok egy véleményen, amik szerint a hétvégi, deles meccsen fog kezdeni, amit az egész távol-kelet nézni fog.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 26., hétfő 12:19
Nem rossz gondolatmenet, de én azokkal a hírekkel vagyok egy véleményen, amik szerint a hétvégi, deles meccsen fog kezdeni, amit az egész távol-kelet nézni fog.Kedden valószínűleg bejelntik és Szedán bemutatják és Csütörtökön már debütálhat a deportívó ellen.
~€3,5m egy hazai meccs közvetítési díja (Deloitte szerint), egy debütálás - bár barátságos - ennél több is lehet. Gyakorlatilag Bale máris elkezdte visszafizetni az árát!
HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. augusztus 26., hétfő 12:16
Kedden valószínűleg bejelnetik és Szerdán bemutatják és Csütörtökön már debütálhat a deportivo ellen.mohaola írta:A Daily Mail szerint tegnap este elfogadta a Tottenham a 100 millió eurós ajánlatunkat Gareth Bale ért cserébe, kedden bejelentés várható.
Eddig szó volt 90-91-100 millió eurós ajánlatról, kíváncsi leszek mennyi lesz a végső, bár van egy sanda gyanúm, hogy nem hozzák nyilvánosságra.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 26., hétfő 11:04
egyet értek...főleg úgy hogy nekem Suarez nagyon nem szimpatikus, minek akarják megvenni 50 millióért, azért hogy sorozatos eltiltásai legyenek mert megeszi Messit a pályán?Géci írta:Az igazság az, hogy tök mind1, hogy bejelentik vagy sem mert már aki hülye még az is tisztában van már a dolgokkal... Paparadzik meg orba szájba vadásznak Bale-re mindenhol. Coentrao nyilvánosan kijelentette, hogy menni szeretne. Én innentől kezdve csak rá látok esélyt, hogy elmegy nyáron, de Siquera meg Bale érkezésén kívül már nem lesz játékosmozgás véleményem szerint, mert már igy is rengeteg az új játékos + költekezésbe sem teljesítettünk rosszul
... Kicsit horribilisnek találnám még, ha jönne 1 Suarez 50-60 milláért úgy, hogy szerintem Jesé technikásabb és szerintem simán topp csatár válhat belőle itt 1-2 éven belül...
![]()
Jöjjön Bale meg Siquera, Coentrao pedig out és mehet a bugi...![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 26., hétfő 10:52
Nem technikásabb és még ha az is lenne, akkor is kevés az önmagában. Suarez az egyik legjobb csatár jelenleg, az egyetlen akivel úgy gondolom előrébb lennénk, mint Benzemával, de ha maxra pörgetik végre Karimot, ő is van olyan jó, csak épp a játék más elemeiben.Géci írta:1 Suarez 50-60 milláért úgy, hogy szerintem Jesé technikásabb
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 10:47
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. augusztus 26., hétfő 10:30
Hová?? Ha idén nyáron igazolnánk is csatárt csak olyan játékost szabadna aki padra jön. Nagyon jó Suarez, nem a személyével van problémám csak kb 15 meccsre luxus. Ha érkezik Bale, akkor idén soha nem fogunk két tipikus (Benzema, Suarez) csatárral játszani. Még Joselu visszaigazolásának is több ételmét látnám, igaz nem tudom milyen évet futott Németországban de felesleges Suarez szintű játékost igazolni.Az AS szerint a Ancelotti úgy döntött, hogy mégis szüksége van egy másik csatárra Benzema mellé, ezért a vezetőség újra megpróbálja leigazolni Suarezt. Angol lapok számoltak be arról az elmúlt hét során, hogy Wenger szerint azért nem sikerült leigazolniuk az uruguayi támadót, mert ő már egy másik klub mellett döntött. Spekulációk szerint ez a klub a Real Madrid
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 26., hétfő 10:23
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 26., hétfő 10:13
Az El Economista szerint Levy tegnap délelőtt Madridban járt és hivatalosan is aláírták Perezzel a dokumentumokat, majd a Tottenham elnöke magángépén visszatért Londonba megnézni csapata Swansea elleni fellépését.Kb. 2 hónapja biztos Bale érkezése, csak azóta nincs hivatalos bejelentés. A szezon elkezdődött, és én is támogatnám már a hivatalos infót.
Szerintem is, én holnapra tippelek; bemutatás meg szerdán.Véleményem szerint hivatalos bejelentés csak a mai meccs követően kerül/kerülhet sor, ha tippelnék akkor szerdára tenném a voksom
-->Az AS szerint Özil úgy készül a Granada elleni mérkőzésre, hogy erősen gondolkodik a Manchester United hívásán. Mint arról korábban beszámoltunk, a német játékos évi 7 millió eurós fizetést szeretne, az erre vonatkozó igényét a játékos édesapja tavaly be is adta, azonban elutasító választ kaptak. Az angol klub 45 millió euró körüli összeget fizetne a középpályásért.
Nagyon adom (valahogy csak nem érkezik az a bomba ajánlat, szemben ugye a hírek szerint Di Maríaval).Özil távozására az idén nem látok esélyt, azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy csak azért vannak a MU-val kapcsolatos hírek, hogy így gyakoroljon nyomást a Madridi vezetőkre az ügynöke, emiatt több fizetést harcolhat ki ügyfelének.
Nem kis csattanó lenne a végére! :ĐAz AS szerint a Ancelotti úgy döntött, hogy mégis szüksége van egy másik csatárra Benzema mellé, ezért a vezetőség újra megpróbálja leigazolni Suarezt. Angol lapok számoltak be arról az elmúlt hét során, hogy Wenger szerint azért nem sikerült leigazolniuk az uruguayi támadót, mert ő már egy másik klub mellett döntött. Spekulációk szerint ez a klub a Real Madrid
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem