Jöjjön Bale meg Siquera, Coentrao pedig out és mehet a bugi...

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 10:47
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. augusztus 26., hétfő 10:30
Hová?? Ha idén nyáron igazolnánk is csatárt csak olyan játékost szabadna aki padra jön. Nagyon jó Suarez, nem a személyével van problémám csak kb 15 meccsre luxus. Ha érkezik Bale, akkor idén soha nem fogunk két tipikus (Benzema, Suarez) csatárral játszani. Még Joselu visszaigazolásának is több ételmét látnám, igaz nem tudom milyen évet futott Németországban de felesleges Suarez szintű játékost igazolni.Az AS szerint a Ancelotti úgy döntött, hogy mégis szüksége van egy másik csatárra Benzema mellé, ezért a vezetőség újra megpróbálja leigazolni Suarezt. Angol lapok számoltak be arról az elmúlt hét során, hogy Wenger szerint azért nem sikerült leigazolniuk az uruguayi támadót, mert ő már egy másik klub mellett döntött. Spekulációk szerint ez a klub a Real Madrid
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 26., hétfő 10:23
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 26., hétfő 10:13
Az El Economista szerint Levy tegnap délelőtt Madridban járt és hivatalosan is aláírták Perezzel a dokumentumokat, majd a Tottenham elnöke magángépén visszatért Londonba megnézni csapata Swansea elleni fellépését.Kb. 2 hónapja biztos Bale érkezése, csak azóta nincs hivatalos bejelentés. A szezon elkezdődött, és én is támogatnám már a hivatalos infót.
Szerintem is, én holnapra tippelek; bemutatás meg szerdán.Véleményem szerint hivatalos bejelentés csak a mai meccs követően kerül/kerülhet sor, ha tippelnék akkor szerdára tenném a voksom
-->Az AS szerint Özil úgy készül a Granada elleni mérkőzésre, hogy erősen gondolkodik a Manchester United hívásán. Mint arról korábban beszámoltunk, a német játékos évi 7 millió eurós fizetést szeretne, az erre vonatkozó igényét a játékos édesapja tavaly be is adta, azonban elutasító választ kaptak. Az angol klub 45 millió euró körüli összeget fizetne a középpályásért.
Nagyon adom (valahogy csak nem érkezik az a bomba ajánlat, szemben ugye a hírek szerint Di Maríaval).Özil távozására az idén nem látok esélyt, azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy csak azért vannak a MU-val kapcsolatos hírek, hogy így gyakoroljon nyomást a Madridi vezetőkre az ügynöke, emiatt több fizetést harcolhat ki ügyfelének.
Nem kis csattanó lenne a végére! :ĐAz AS szerint a Ancelotti úgy döntött, hogy mégis szüksége van egy másik csatárra Benzema mellé, ezért a vezetőség újra megpróbálja leigazolni Suarezt. Angol lapok számoltak be arról az elmúlt hét során, hogy Wenger szerint azért nem sikerült leigazolniuk az uruguayi támadót, mert ő már egy másik klub mellett döntött. Spekulációk szerint ez a klub a Real Madrid
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. augusztus 26., hétfő 10:05
Nem olyan logikus az, hogy a naptári hét egybeesik-e a "heti" fordulókkal. Szerintem az utóbbit vehetik figyelembe, de igazából fogalmam sincs, szóval engem is érdekelne valaki szakavatottabb válasza.Realista24 írta:Gondolkodj.vagy ez a hétfő már új hétnek számítana?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 26., hétfő 9:58
Mourinhot tudjuk ez mennyire érdekliA szurkolók nagy kedvence.
Gondolkodj.vagy ez a hétfő már új hétnek számítana?
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 26., hétfő 9:52
Viszont ebben az esetben Moratat is kölcsön kellene adni. Félek, hogy a túl nagy mozgolódás tönkreteszi azt, amit az előszezonban elkezdett felépíteni a csapat. Ha Bale jön, akkor eladnám DM-et plusz, ha Coentrao tényleg elmegy akkor jöhet Siquera és ennyi, több változtatás nem kell szerintem.Matt009 írta:de akkor hozzunk egy Suarezt és Siquerat a 3as helyére, és készek is vagyunk.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 26., hétfő 9:51
nem Mou bolondult meg, hanem a média bolond továbbra is.Géci írta:Ez a Mata hír viszont vicces... Mou megbolondult
Mata marad London kék részében. A szurkolók nagy kedvence. Oscar lesz az egyik pados. Willian, Bruyne, Mata, Hazard négyes meg harcol a 3 helyért. (Schürrle meg tud csatárt is játszani, akkor Ba meg felesleges, Moses meg megy kölcsönbe vagy végleg el)Cobra11 írta:Szerintem mi is bepróbálkozhatnánk Mata-nál.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 26., hétfő 9:40
Kb. 2 hónapja biztos Bale érkezése, csak azóta nincs hivatalos bejelentés. A szezon elkezdődött, és én is támogatnám már a hivatalos infót. Főleg, mert ez lesz a katalizátora DM/Özil és Coentrao váltásának. Aki nem akar itt játszani, az felőlem tiplizhet, még akkor is, ha Özilnek hívják, és én személy szerint kedvelem, de akkor hozzunk egy Suarezt és Siquerat a 3as helyére, és készek is vagyunk.Géci írta:Ezeknek az angol pletykáknak annyira nem tudok mostanság hinni, hogy borzasztó... Siquera meg akkor jöjjön kölcsönbe, és jövőre megvesszük, ha bevállik. Bale ugyébe meg elvárnék ma 1 hivatalos bejelentés...
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 26., hétfő 9:36
Véleményem szerint hivatalos bejelentés csak a mai meccs követően kerül/kerülhet sor, ha tippelnék akkor szerdára tenném a voksom, erre utal AVB is, szerinte is csak pár nap és kiderül az igazság.Bale ugyébe meg elvárnék ma 1 hivatalos bejelentés...
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. augusztus 26., hétfő 9:35
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 8:58
Karimos hírnek örülök! A másik, hogy megerősítést kaptunk a CR-Benzema-Bale tengelyre a hír második felében... DM sorsára kiváncsi vagyok, viszont Özil szerintem marad, de lehet koppanni fogok...Realista24 írta:Az Atma kölcsönvenné Matát.
A következő Karimos híremet pedig Szabó Zolinak küldöm és mindenkinek aki szereti.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 26., hétfő 8:48
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 8:45
HozzászólásSzerző: JackeL » 2013. augusztus 26., hétfő 7:23
Ha a három játékos tudását összeadod lehet nem kapsz egy Bale-t, de nem is foglal 3 helyet a keretbenRealista24 írta: igazából Özil is, úgyhogy jöhet egy százas.![]()
Azért így leírva nem kicsit durva, hogy ez a három játékos ér egy Balet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:16
igazából Özil is, úgyhogy jöhet egy százas.Egy 50-est kifacsarhatnánk belőlük minimum. Aki szerint meg DM hasznosabb, mint Özil az szerintem nem néz pár éve Real meccset.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:12
Egy 50-est kifacsarhatnánk belőlük minimum. Aki szerint meg DM hasznosabb, mint Özil az szerintem nem néz pár éve Real meccset.Realista24 írta:Fabiót is vinné a Manchester angol hírek szerint, meg DM is terítéken van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:06
HozzászólásSzerző: hugo » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:01
Nézd, szerintem a profi labdarúgás az ilyen. Melyik Werder Bremen játékos mondana nemet a Barcának, vagy a Realnak, csak mert a másiknak szurkol. Még csak nem is német nagycsapat aki hívja.Mondjuk azt még mindig furcsa olvasni higy Özil mennyire szereti/szerette a Realt. Emlékszem vele készült interjúra a Werderes korszakból,Barca és Fener szurkoló (volt?) ... Na mind1,változhatott
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 20:47
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem