Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. május 16., kedd 9:52

BBeno írta:a PL-t nem tette tönkre semmi. pont ezért a legeladhatóbb bajnokság a világon mert nem top2 van hanem top6-8 akikből bárki odaérhet a végén. egyedül az tesz keresztbe hogy a két kupájuk nagyon sokat kivesz belőlük, ezzel nem azt mondom hogy emiatt évek óta esélytelenek a BL-ben de megvan az ára ennek a sok meccsnek.
Nem volt még az olyan régen, amikor két angol csapat játszotta a BL-döntőt, pedig akkor is volt 4-5 baromi erős csapat a ligában. A két kupából legalább az egyiket meg ifikkel tolja végig minden nagyobb csapat. A karácsonyi szünet hiánya már jobban megállja a helyét, de szerintem a PL sikertelensége sokkal inkább köszönhető az értelmes angol edzők teljes hiányának és az elhibázott utánpótlás-képzésnek (a felnőttek alatt csak korosztályos csapatok vannak, ellentétben a spanyolokkal, illetve tele van külföldiekkel minden nagyobb akadémia).
BBeno írta:az angolok létszáma meg pont azért ilyen kevés mert rá kell nézni a válogatottra és mindenre választ kapsz.
És ami az igazán durva, hogy valójában minden angol válogatott játékos a PL-ben futballozik (Hart kivételével, de ő is a City tulajdona).
Hirtelen nem is tudnék két-három névnél többet mondani, akik meghatározó játékosnak számítanak a csapatukban. Alli, Henderson, Walker, talán Kane.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 16., kedd 9:45

a PL-t nem tette tönkre semmi. pont ezért a legeladhatóbb bajnokság a világon mert nem top2 van hanem top6-8 akikből bárki odaérhet a végén. egyedül az tesz keresztbe hogy a két kupájuk nagyon sokat kivesz belőlük, ezzel nem azt mondom hogy emiatt évek óta esélytelenek a BL-ben de megvan az ára ennek a sok meccsnek.
az angolok létszáma meg pont azért ilyen kevés mert rá kell nézni a válogatottra és mindenre választ kapsz.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. május 16., kedd 8:48

illgner írta:hogy tele van légiósokkal
Ennek inkább örülnie kéne egy Premier League szimpatizánsnak, mert az angol játékosok játékában nincs köszönet néhány kivételtől eltekintve.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2017. május 16., kedd 0:19

A PL-t a rengeteg pénz tette tönkre, illetve az, hogy tele van légiósokkal, és angolt már csak mutatóban lehet látni, főleg az élcsapatokban. Én mondjuk nem örülök neki, a BL-nek sem tesz jót, hogy a korábban hagyományosan jó angol csapatok vagy be sem jutnak, vagy nagyon korán kiesnek.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. május 16., kedd 0:00

A történések margójára. A világlegerősebb-legkiegyensúlyozottabb-legjobb bajnokságában az elmúlt évben egy sehol nem jegyzett kiscsapat lett a bajnok, idénre visszazuhant a feledésbe. Ebben a szezonban a Chelsea pedig fordulókkal a vége előtt bajnok, 10 pontot ráverve az ugyancsak világhírű Tottenhamre. Ehhez képest a spanyol bohócligában pontazonosság van és jelenleg a potenciális bajnokesélyesnek maximum 1 döntetlen fér bele, ahhoz hogy bajnok legyen, ugyanúgy 90 körüli ponttal ahogy a Chelsea nyert, abban a bajnokságban ahol nincsenek bohóccsapatok és mindenki megverhet bárkit.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. május 14., vasárnap 22:00

Demes írta:szerintem jobban járnának ha kikapnának EL-döntőbe aztán jövőre alázhatnak bajnokságban nemzetközi kupák nélkül mint idén Chelsea tette aztán örülhetnének maguknak.
Behúzták a ligakupát, úgyhogy nekik az EL már tuti. Legalábbis úgy rémlik, hogy nem az FA kupa győztes indulhat nemzetközi porondon. De támogatom, hogy kapjanak ki.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2017. május 14., vasárnap 19:43

Hart nem top kapus, túl sokat hibázik. Jó ötlet volt Peptől kib.szni ha el akar érni bármit Cityvel csak nem egy másik lúzert kellett volna hozni helyette. :hmmm:

Manchester keret fele teljesen selejt ennyi pénz után is, szerintem jobban járnának ha kikapnának EL-döntőbe aztán jövőre alázhatnak bajnokságban nemzetközi kupák nélkül mint idén Chelsea tette aztán örülhetnének maguknak. Bukják a pénzt, de ha bent lesznek jövőre BL-ben akkor úgyis csak kiesnek csoportkörben aztán szenvednek attól bajnokságban is.

Tudom hogy itt sokan akarnak Manchester ellen játszani, de én láttam a legtöbb manu meccset idén és elhitetitek hogy semmi élvezetes nincs bennük :lol:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 14., vasárnap 19:19

Solari írta:
BBeno írta:nem azzal volt a baj hogy hartot kitette. aki szokott city meccseket nézni az tudta hogy mennyi lapke van egy évben benne. hanme akivel helyettesítette az volt csöbörből vödörbe.
A kétszeresét hozta meccsekben mint amennyit belepkézett. Hülyeség volt az eladása.
nem is adták el.

eriksen meg a legjobb spurs játékos.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. május 14., vasárnap 18:43

dzsi91 írta:
nzooli93 írta:Nagoyn remelem,hogy united nem nyeri meg az elt. Ilyen szintem teljesiteni a bajnoksagban ennyi penzkoltes utan,es szoszerint leadni a bajnoki meccseket az el miatt. Szanalmas. Remelem ajax meglepi oket.
Nekem kell az az eu szuperkupa José ellen.Egy búcsúcsók Ramoséktól a kobakjára. :D
akkor már jövőre a csoportban is lehetne bulizni velük :ike:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 14., vasárnap 18:40

nzooli93 írta:Nagoyn remelem,hogy united nem nyeri meg az elt. Ilyen szintem teljesiteni a bajnoksagban ennyi penzkoltes utan,es szoszerint leadni a bajnoki meccseket az el miatt. Szanalmas. Remelem ajax meglepi oket.
Nekem kell az az eu szuperkupa José ellen.Egy búcsúcsók Ramoséktól a kobakjára. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 14., vasárnap 18:23

Én akárhány city meccset láttam, Bravo lábbal max szögletre rúgdosta a labdákat.

Rooneynak jól fog jönni a kínai fizu, a beültetett haja is kihullik lassan. :lol:
Nem illik.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. május 14., vasárnap 18:21

szerintem se íze se bűze Eriksen. nem rossz de 10esnek közel sem olyan kreatív mint mondjuk James. 2 év és kész az új stadionjuk ami ha jól emlékszem nagyobb lesz mint az Arsenálé, próbálnak nagy csapat lenni és abba szerintem Eriksen kevés. ha előre akarnak lépni akkor fejlődniük kell. az alap adott és egy James kaliber sokat dobna rajtuk

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. május 14., vasárnap 18:15

RaúlCF írta:viszont ha mondjuk a Spurs előveszi a pénztárcát és Eriksen helyére odatesznek egy James-t sima bajnokesélyes lehetne. bár kétlem hogy ez létrejönne.
Miért cserélnék le Eriksent Jamesre? A dán kb a legjobb játékosuk a szezonban.

szerk.: Látom nem csak engem érdekel. :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 14., vasárnap 18:15

RaúlCF írta:viszont ha mondjuk a Spurs előveszi a pénztárcát és Eriksen helyére odatesznek egy James-t sima bajnokesélyes lehetne. bár kétlem hogy ez létrejönne.
A csapat egyik legjobbja, miért pont oda?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. május 14., vasárnap 18:08

viszont ha mondjuk a Spurs előveszi a pénztárcát és Eriksen helyére odatesznek egy James-t sima bajnokesélyes lehetne. bár kétlem hogy ez létrejönne.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. május 14., vasárnap 18:07

Nagoyn remelem,hogy united nem nyeri meg az elt. Ilyen szintem teljesiteni a bajnoksagban ennyi penzkoltes utan,es szoszerint leadni a bajnoki meccseket az el miatt. Szanalmas. Remelem ajax meglepi oket.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. május 14., vasárnap 18:05

Solari írta: Nem. Hart azért lett elküldve mert lábbal szar, padozni meg nem akart.

Pep az olyan kapusokat szereti akik nem rúgdossák ki a vakvilágba a labdát és nem zavarodik össze ha odagurítják neki a labdát.
Ilyen volt a barcában Alves, bayerben Neuer és a Cityben Bravo.

Szerintem senki se számolt azzal hogy Bravo ennyire be fog sülni. A barcában elég jó mutatói voltak ahogy emlékszem.
azokat az oldalpasszokat Hart is megoldotta volna. ezért odavinni egy 34 éves alacsony kapust teljesen felesleges volt. Bravonál kb ami kapura ment az be is ment. eléggé benézte Pep. ha még Ter Stegent csábítja el a Barcából azt mondom oké de ez így hülyeség volt, lett egy 34 meg egy 35 éves kapusa, Hart meg 30, angol, és jól is védett.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. május 14., vasárnap 17:59

Csabi írta:
ikarus93 írta:Jót fog tenni a BL-nek egy Pool, inkább őket nézem mint a Leicestert*.
* arsenalt
Arsenal :lol:
mindig elhiszik, hogy csúcsfocit tolnak aztán jön egy BM,Juve,Madrid,Barca kaliberű csapat és úgy helyre teszi őket, hogy utána csak pislognak mint hal a szatyorban.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. május 14., vasárnap 17:54

RaúlCF írta:Hart-al nem volt gond a cityben. néha volt 1-1 lepke de elég nagyokat is fogott. ez szimpla Pep féle én vagyok a főnök mutatvány volt mert semmi nem indokolta hogy elküldjék. látva Bravot meg nevetséges. viszont pl volt pletyi hogy a Liverpool vinné az nem lenne rossz.
Nem. Hart azért lett elküldve mert lábbal szar, padozni meg nem akart.

Pep az olyan kapusokat szereti akik nem rúgdossák ki a vakvilágba a labdát és nem zavarodik össze ha odagurítják neki a labdát.
Ilyen volt a barcában Alves, bayerben Neuer és a Cityben Bravo.

Szerintem senki se számolt azzal hogy Bravo ennyire be fog sülni. A barcában elég jó mutatói voltak ahogy emlékszem.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. május 14., vasárnap 17:48

Hart-al nem volt gond a cityben. néha volt 1-1 lepke de elég nagyokat is fogott. ez szimpla Pep féle én vagyok a főnök mutatvány volt mert semmi nem indokolta hogy elküldjék. látva Bravot meg nevetséges. viszont pl volt pletyi hogy a Liverpool vinné az nem lenne rossz.

Vissza: