Premier League
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Nagoyn remelem,hogy united nem nyeri meg az elt. Ilyen szintem teljesiteni a bajnoksagban ennyi penzkoltes utan,es szoszerint leadni a bajnoki meccseket az el miatt. Szanalmas. Remelem ajax meglepi oket.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
azokat az oldalpasszokat Hart is megoldotta volna. ezért odavinni egy 34 éves alacsony kapust teljesen felesleges volt. Bravonál kb ami kapura ment az be is ment. eléggé benézte Pep. ha még Ter Stegent csábítja el a Barcából azt mondom oké de ez így hülyeség volt, lett egy 34 meg egy 35 éves kapusa, Hart meg 30, angol, és jól is védett.Solari írta: Nem. Hart azért lett elküldve mert lábbal szar, padozni meg nem akart.
Pep az olyan kapusokat szereti akik nem rúgdossák ki a vakvilágba a labdát és nem zavarodik össze ha odagurítják neki a labdát.
Ilyen volt a barcában Alves, bayerben Neuer és a Cityben Bravo.
Szerintem senki se számolt azzal hogy Bravo ennyire be fog sülni. A barcában elég jó mutatói voltak ahogy emlékszem.
- ikarus93
ArsenalCsabi írta:* arsenaltikarus93 írta:Jót fog tenni a BL-nek egy Pool, inkább őket nézem mint a Leicestert*.

mindig elhiszik, hogy csúcsfocit tolnak aztán jön egy BM,Juve,Madrid,Barca kaliberű csapat és úgy helyre teszi őket, hogy utána csak pislognak mint hal a szatyorban.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Nem. Hart azért lett elküldve mert lábbal szar, padozni meg nem akart.RaúlCF írta:Hart-al nem volt gond a cityben. néha volt 1-1 lepke de elég nagyokat is fogott. ez szimpla Pep féle én vagyok a főnök mutatvány volt mert semmi nem indokolta hogy elküldjék. látva Bravot meg nevetséges. viszont pl volt pletyi hogy a Liverpool vinné az nem lenne rossz.
Pep az olyan kapusokat szereti akik nem rúgdossák ki a vakvilágba a labdát és nem zavarodik össze ha odagurítják neki a labdát.
Ilyen volt a barcában Alves, bayerben Neuer és a Cityben Bravo.
Szerintem senki se számolt azzal hogy Bravo ennyire be fog sülni. A barcában elég jó mutatói voltak ahogy emlékszem.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Hart-al nem volt gond a cityben. néha volt 1-1 lepke de elég nagyokat is fogott. ez szimpla Pep féle én vagyok a főnök mutatvány volt mert semmi nem indokolta hogy elküldjék. látva Bravot meg nevetséges. viszont pl volt pletyi hogy a Liverpool vinné az nem lenne rossz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Alig várom, hogy útwengeren egy irgalmatlan el-menetelésre verjék majd magukat.
A pool vehetne 3 védőt meg 1 kapust, aztán még meg is állnák a helyüket a bl-ben talán.

A pool vehetne 3 védőt meg 1 kapust, aztán még meg is állnák a helyüket a bl-ben talán.
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
* arsenaltikarus93 írta:Jót fog tenni a BL-nek egy Pool, inkább őket nézem mint a Leicestert*.
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
A kétszeresét hozta meccsekben mint amennyit belepkézett. Hülyeség volt az eladása.BBeno írta:nem azzal volt a baj hogy hartot kitette. aki szokott city meccseket nézni az tudta hogy mennyi lapke van egy évben benne. hanme akivel helyettesítette az volt csöbörből vödörbe.
- ikarus93
A Pool nagyon akarja azt a BL helyet, innen már nem hiszem, hogy leadják, utolsó fordulóban a Middlesbrough otthon nem egy megoldhatatlan feladat.
Jót fog tenni a BL-nek egy Pool, inkább őket nézem mint a Leicestert.
Jót fog tenni a BL-nek egy Pool, inkább őket nézem mint a Leicestert.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Coutinho ma a középpályán játszik inkább, adott 1 parádés gólpasszt, és lőtt egy hasonló gólt.
Én itt játszatnám Klopp helyében inkább a jövőben is, sokkal jobban fekszik a képességeihez, mint a balszél.
Na mire leírom, már a 2. gólját lövi..

Na mire leírom, már a 2. gólját lövi..

nem azzal volt a baj hogy hartot kitette. aki szokott city meccseket nézni az tudta hogy mennyi lapke van egy évben benne. hanme akivel helyettesítette az volt csöbörből vödörbe.
- Csabi
- Kapcsolat:
http://www.goal.com/en/news/8/main/2017 ... _HP_RI_0_2
lehet a csodaedzőnek mégis igaza volt valamiben .
lehet a csodaedzőnek mégis igaza volt valamiben .

-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Ez pontosan így van. Nem is értettem azokat akik ezt hozták fel érvnek. Sőt a kapusok legalább 90%-a is előrébb lép valamennyit a vonalról.Csabi írta:nincs ma már olyan 11-es ahol nem lépnek be.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az is ritka mar ahol a kapus nem lep ki hamarabb
- Csabi
- Kapcsolat:
nincs ma már olyan 11-es ahol nem lépnek be.gaborz1 írta:Szerintem ez pont ugyanolyan volt. Hozzáteszem, ha a mi meccsünkön azon ment az erőlködés, hogy beléptek, Navas előrelépett és emiatt újra kellett volna rúgatni és nem kifelé szabadrúgást adni. Na itt is megtörténtek ugyanezek, mégis kifelé ítélt a spori.Kercsó írta:A Leicestertől elvették a Griezmannéhoz hasonló büntetőt
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Most látom csak a tabellát és azt hogy wenger mennyire feljott. Győzelmi kényszer a poolon west hamben. Na hát az kemény lesz. Mondjuk ha leesik az fa Kupa és top 4 akkor rossz szavuk se lehet rá a szurkoloknak. Ezzel a kerettel az is csoda
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Szerintem ez pont ugyanolyan volt. Hozzáteszem, ha a mi meccsünkön azon ment az erőlködés, hogy beléptek, Navas előrelépett és emiatt újra kellett volna rúgatni és nem kifelé szabadrúgást adni. Na itt is megtörténtek ugyanezek, mégis kifelé ítélt a spori.Kercsó írta:A Leicestertől elvették a Griezmannéhoz hasonló büntetőt
- nzooli93
Ezt kimondottan szeretem az angol jatekvezetesben. Ha van ra ok akkor siman hosszabbitanak a meccs vegen 6-7 perceket. Mai city meccsen is 100.percig ment a jatek es az elso felidoben is volt 3 perc raadas. Mindenhol mashol annyira fix ez a meccsvegi 3 perc. Ha lenne ra ok akkor se hosszabbitanak tobbet.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
A Leicestertől elvették a Griezmannéhoz hasonló büntetőt

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Mester77
És az megvan, h Rooney ugye fixen távozik, de a cél nem biztos, h Kína hanem az Everton lenne?
" Haza megy" levezetni?
" Haza megy" levezetni?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "