nos olvasgattam már egy jó pár cikket a 6s és a sima 7ről és a köztük lévő különbségről.
nektek milyen tapasztalataitok vannak az említett készülékekről ?
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2017. június 8., csütörtök 21:51
HozzászólásSzerző: Victor » 2017. június 8., csütörtök 18:51
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. június 8., csütörtök 16:42
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. június 1., csütörtök 20:46
Próbáld meg törölni az appot ahogy ajánlották, majd jelentkezz ki az AppStore-ból.d.gergo írta:Köszi! Eddig nem, de most megpróbáltam. Letöröltem az egyik frissítésre várót és rákerestem, hogy letöltsem megint. Az az érdekes helyzet állt elő, hogy a "Letöltés" (felhő ikon) helyett még mindig a "Frissítés" gombot mutatja, pedig már nincs is telepítvecsababarca írta: nincs véletlen beragadt tranzakciód? nekem akkor szokta ezt csinálni, hogy nem enged frissíteni.
nyilván próbáltad, de esetleg töröld ki azt az alkalmazást, amit nem enged, és rakd vissza újra.
vagy több is beakadt?És persze a gomb még mindig nem működik.
Nem égető amúgy a probléma, ami fontos az fel van rakva és működik, de na.![]()
Most megpróbáltam amúgy iTunes-on keresztül telepíteni, de ott is hibát ír ki
(6S amúgy, a szoftver a legfrissebb 10.3.2.)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 1., csütörtök 18:37
Ha jol tudom, ebbol van 2 meg 3 GB-os verzio is, erdemesebb inkabb az utobbit beszerezni, meg ha tobbe is kerul. Az esetek 90%-aban a 2 GB-os is eleg, de ha egyszerre sok applikaciot is megnyitsz, akkor neha belassul.sonic írta:Valakinek van tapasztalata huawei p8 lite-al kapcsolatban? Baratnom nezte ki, "ingyen" tudna kihozni huseg hosszabbitassal. Mennyire megbizhato/jo ez a telefon?
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. június 1., csütörtök 15:32
Nekem van.sonic írta:Valakinek van tapasztalata huawei p8 lite-al kapcsolatban? Baratnom nezte ki, "ingyen" tudna kihozni huseg hosszabbitassal. Mennyire megbizhato/jo ez a telefon?
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 29., hétfő 19:01
sonic írta:Valakinek van tapasztalata huawei p8 lite-al kapcsolatban? Baratnom nezte ki, "ingyen" tudna kihozni huseg hosszabbitassal. Mennyire megbizhato/jo ez a telefon?
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. május 29., hétfő 18:26
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2017. május 26., péntek 9:50
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. május 25., csütörtök 11:07
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. május 25., csütörtök 10:56
hát ez elég furad.gergo írta: Köszi! Eddig nem, de most megpróbáltam. Letöröltem az egyik frissítésre várót és rákerestem, hogy letöltsem megint. Az az érdekes helyzet állt elő, hogy a "Letöltés" (felhő ikon) helyett még mindig a "Frissítés" gombot mutatja, pedig már nincs is telepítveÉs persze a gomb még mindig nem működik.
Nem égető amúgy a probléma, ami fontos az fel van rakva és működik, de na.![]()
Most megpróbáltam amúgy iTunes-on keresztül telepíteni, de ott is hibát ír ki
(6S amúgy, a szoftver a legfrissebb 10.3.2.)
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. május 25., csütörtök 10:05
Köszi! Eddig nem, de most megpróbáltam. Letöröltem az egyik frissítésre várót és rákerestem, hogy letöltsem megint. Az az érdekes helyzet állt elő, hogy a "Letöltés" (felhő ikon) helyett még mindig a "Frissítés" gombot mutatja, pedig már nincs is telepítvecsababarca írta: nincs véletlen beragadt tranzakciód? nekem akkor szokta ezt csinálni, hogy nem enged frissíteni.
nyilván próbáltad, de esetleg töröld ki azt az alkalmazást, amit nem enged, és rakd vissza újra.
vagy több is beakadt?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. május 25., csütörtök 7:24
nincs véletlen beragadt tranzakciód? nekem akkor szokta ezt csinálni, hogy nem enged frissíteni.d.gergo írta:Szifonosok!
Volt már olyan, hogy az App Store nem enged alkalmazást frissíteni vagy letölteni?
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. május 25., csütörtök 7:21
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. május 13., szombat 18:49
++Realista24 írta: Pedig aranybánya ahogy a Jófogás is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 13., szombat 18:47
Pedig aranybánya ahogy a Jófogás is.rashidm írta:Én az ilyen hardveraprókat messze elkerülöm.Solari írta:ajánlom neked a hardveraprót amúgy. Szoktak felkerülni bontatlan iphoneok bőven áron alul.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. május 13., szombat 18:46
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 13., szombat 18:36
Én az ilyen hardveraprókat messze elkerülöm.Solari írta:ajánlom neked a hardveraprót amúgy. Szoktak felkerülni bontatlan iphoneok bőven áron alul.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. május 13., szombat 18:31
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 13., szombat 18:28
Uhh... hát az úgy már nem biztos hogy megérné.Solari írta:igen + fizetned kell a csomagküldést értelemszerűen.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem