Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. május 13., szombat 11:18

peto.isti írta:
ikarus93 írta: Én úgy mondanám, hogy éppen az aktuális legsikeresebb csapatot utálják, bár azt veszem észre, hogy a Barca nem kapott ennyi utálatot mikor a csúcson volt, mint most a Madrid. Fáj a többi csapat szurkolójának, hogy a világ legsikeresebb csapata ismét a csúcson van.
Szerintem erre az lehet a magyarázat, hogy a Realba jelenleg túl sok az antipatikus játékos (Ronaldo, Ramos, Marcelo, Pepe ...) a semleges szurkolók szemében. Pl a korszakos Barcaban olyan játékosok játszottak akik abszolút szerethető figurák voltak minden fociszimpatizáns számára (Puyol, Ronaldinho, Xavi, Iniesta, Abidal, Henry stb....) De ugyanez igaz pl a 2000-es évek eleji Realra is (Zidane, Roberto Carlos, Beckham, Figo, Ronaldo, Raul, Casillas stb... ) Ki ne szerette volna ezeket a játékosokat?

Nem értek egyet ezzel a szimpátia dologgal, de elfogadom.

Érdekes számomra, hogy Ramos miért unszimpatikus figura amúgy..?? A spanyol válogatott és a Real emblematikus figurája.

Ronaldo szintén amit letett az asztalra szerintem példaértékű. Sok gyerek számára lehet példakép

Marcelo mindig vidám, szimpatikus figura, soha senkinek nem ártott.

Egy dolog a közös és sok ember számára unszimpatikus ezekben az emberekben, hogy mindhárman önbizalmat sugároznak. Nem csinálják ezt az álszent én vagyok a jó fiú szerepet.

Ha megrúgják Ramost sunyin feláll és ellöki az embert. Ha buzizzák és fügyülik CR-t akkor kineveti őket.

Én magam ilyen ember vagyok.Mondom amit gondolok, csinálom amit akarok.Másnak nem ártok, de azt sem engedem, hogy valaki engem be akarjon korlátozni.Szóval én megértem a személyiségüket.

Az én véleményem szerint azok az emberek akik egy top sportolót nem ismernek el, meg csak ócsárolnak mert nem tetszik a stílusuk, azoknak van problémájuk, nagy valószínűséggel az önbizalmukkal.

Van egy rakat barca játékos akit nem tudok kedvelni, mert elfogult vagyok, nem jön be a stílusuk, de elismerem őket. Nem megyek az eurobarcára anyázni őket.Ha nem csinálnak semmit nem szidom őket.

A harapós Suareztől kiver a víz, mégis jó csatárnak tartom ha nem csapkod élvezem a játékát és nem írom tele a facebookot, hogy hüly. b.zi. Ezzel szemben a Real játékosokat üldözik.Folyamatosan ezt olvasom a facebookon, fórumokon.Amit CR kap/kapott 20 embernek elegendő.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 13., szombat 10:10

kapor_89 írta:Messi és Suarez tényleg zárkózott egyéniség a pályán kívül, vagy csak viccből mondtad? :mrgreen: (Messiből amúgy kinézném)
Nem viccből irtam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2017. május 13., szombat 9:44

Messi és Suarez tényleg zárkózott egyéniség a pályán kívül, vagy csak viccből mondtad? :mrgreen: (Messiből amúgy kinézném)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 13., szombat 9:25

rashidm írta:
mia san mia írta:Nekem Ronaldo sokszor túlságosan öncélúnak tűnik.
Tudom, hogy hatalmas munkája van abban, hogy eljutott erre a szintre, és nem is a játékával van bajom.
Az is világos, hogy a pályán mutatott viselkedése a nagy akarásból származik. Ettől még nekem ez nem tetszik.
Nem tudom már ki volt közületek, aki írta régebben, hogy mennyire utálja Müllernek az "állok és üvöltök" gólörömét. Nálam ugyanez Ronaldonak a beugrok és üvöltök gólöröme. :)
A gólööme nekem sem tetszik egyáltalán. De sztem Müller sokkal rosszabb. Látszik rajta, hogy lenéző, nagyképű. Számomra az elég volt, amikor azzal viccelődött a Bayern edzésén Dante-nak, hogy mennyire elverték őket a vb-n... Az azért elég mély nyomot hagyhatott a brazilokban. Vagy lehet hogy érzelmileg nulla.
Kroos meg instara rakott ki arra a meccsre egy utalást, amire Marcelo reagált is.

Nincs ebben semmi. A pályán mindenkiben van valami irritáló, kivéve persze Karimot. A pályán kivul pedig alapvetően jo arcok, kivéve Messit meg Suarezt.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. május 12., péntek 22:38

Annyit még hozzátennék, hogy nem nézek magyar sportcsatornát, legalábbis stúdióbeszélgetést egészen biztosan nem, és nem nagyon olvasok magyar sportoldalakat, maximum szurkolói oldalt, abból is kettőt.
Szóval engem abszolút nem befolyásol, hogy ki mit ír.

sorry az offért, befejeztem, privátban nagyon szívesen folytatom

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 12., péntek 22:37

mia san mia írta:Nekem Ronaldo sokszor túlságosan öncélúnak tűnik.
Tudom, hogy hatalmas munkája van abban, hogy eljutott erre a szintre, és nem is a játékával van bajom.
Az is világos, hogy a pályán mutatott viselkedése a nagy akarásból származik. Ettől még nekem ez nem tetszik.
Nem tudom már ki volt közületek, aki írta régebben, hogy mennyire utálja Müllernek az "állok és üvöltök" gólörömét. Nálam ugyanez Ronaldonak a beugrok és üvöltök gólöröme. :)
A gólööme nekem sem tetszik egyáltalán. De sztem Müller sokkal rosszabb. Látszik rajta, hogy lenéző, nagyképű. Számomra az elég volt, amikor azzal viccelődött a Bayern edzésén Dante-nak, hogy mennyire elverték őket a vb-n... Az azért elég mély nyomot hagyhatott a brazilokban. Vagy lehet hogy érzelmileg nulla.

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. május 12., péntek 22:27

Nekem Ronaldo sokszor túlságosan öncélúnak tűnik.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 12., péntek 21:11

peto.isti írta:
ikarus93 írta: Én úgy mondanám, hogy éppen az aktuális legsikeresebb csapatot utálják, bár azt veszem észre, hogy a Barca nem kapott ennyi utálatot mikor a csúcson volt, mint most a Madrid. Fáj a többi csapat szurkolójának, hogy a világ legsikeresebb csapata ismét a csúcson van.
Szerintem erre az lehet a magyarázat, hogy a Realba jelenleg túl sok az antipatikus játékos (Ronaldo, Ramos, Marcelo, Pepe ...) a semleges szurkolók szemében. Pl a korszakos Barcaban olyan játékosok játszottak akik abszolút szerethető figurák voltak minden fociszimpatizáns számára (Puyol, Ronaldinho, Xavi, Iniesta, Abidal, Henry stb....) De ugyanez igaz pl a 2000-es évek eleji Realra is (Zidane, Roberto Carlos, Beckham, Figo, Ronaldo, Raul, Casillas stb... ) Ki ne szerette volna ezeket a játékosokat?
Pont, hogy a ti fórumotokon olvastam a közös párharcok előtt és után, hogy a párharcok előtt még tiszteltetek, és mi voltunk mellettetek a legerősebbek és legjobb csapat, majd a párharc után már olyanokat írkáltatok, hogy na most utáltam meg a Realt, na egy igazi csaló banda a Real és társai KFT.
Tehát a lényeg az, hogy mert a bír félre fújt jelenesetben Kassai, mert az első meccs után nem volt akkora a felháborodás, rögtön megutálta sok ember a Realt, mert csalt és stb. És ugyanezért vannak antipatikus játékosok a Realban, mert a gyökkettő műsorvezetők a Sport Tv-ben akik nagy szakértelemre tettek szert az évek alatt olyanokat építenek bele a semleges illetve a Real ellen drukkerekbe, hogy Ramos nem realszint, hogy egy idényben a piros lapjainak a szám meghaladja a Hummels 5 éves átlagát, hogy Ronaldo divatol és mindig más a haja és hiszitizik, hogy Pepe favágó és stb. Mikor jön hegyi és ez nem korszakos csapat, ez nem fehér balett, a barca a fehérbalett és stb. A nézők sokasága révén. hogy csak ott ülnek a stúdióban biztos okosabbak, mint mások akik nem igazat adnak nekik és elhiszik úgy ahogy van. A másik amiért utálják a Realt az az, hogy nekünk van a legtöbb BEK/BL győzelem, a legtöbb bajnoki győzelem, mi költjük a legtöbb pénzt, mert Cristiano Ronaldo nálunk focizik, de a Juve az nem baj, hogy 90 millát adott ki Higuainra ő jó fej. Ez az alapja szerintem.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 12., péntek 20:36

mia san mia írta:Számomra Ronaldo az aki nagyon nem szimpatikus. Ramost sem kedvelem, de azt is elismerem, ha az én kedvenc csapatomban lenne akkor imádnám.
A többiekkel szerintem semmi gond ilyen téren.

Ami pedig a döntőt illeti. Egyetértek az itt már elhangzottakkal. Isco in Bale out. Ez a kulcsa a győzelmeteknek.
Itt figyelhető meg a média áldásos tevékenysége: kíváncsi vagyok, hogy Ronaldo miért nem szimpatikus (persze, ez most nem biztos, hogy nálad is működik, de az esetek nagy %-ában igen és ezért is utálnak minket, nem azért, mert unszimpatikus Marcelo)? Általában itt jönnek a jól betanított szavak: hisztizik, dobálja magát, mutogat, szar a haja, meleg, beképzelt meg mindenféle ilyesmi, holott egy dolog miatt lehet unszimpatikus ez a példaértékű sportember, hogy faszrahúzza az összes ellenfelünket, de szárazon ám, hogy jól fájjon (elnézést a vulgáris megnyilvánulásért, de ez az igazság). Ugyan így a csapatunk is ezért élvez kiemelt pozíciót a gyűlölködők körében, mert nincs olyan csapat a föld kerekén, akit ne győztünk volna le. Ezért jönnek a média okádmányok, hogy mi összevásárolt csapat vagyunk, míg más kineveli a sztárjait, hogy a vezetőségünk megvesz mindenkit, míg más vezetők a valóságban maffia kapcsolatokkal rendelkeznek, bírósági ügyeik vannak, vagy börtönök környékén lófrálnak. Ugyan ez van a játékosokkal is, gondoljunk csak Pepére, Ramosra, most Marcelora. Ezt valaki vagy benyeli és fújja, mint az ökör, vagy elgondolkodik és hisz a szemének.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Ronaldo09
Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,

HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2017. május 12., péntek 20:24

Imádkozom nyerjünk.Újra vitathatatlanul mi lennénk a jelenkor legnagyobbjai is.Benzema kár nem rugta be azt a 2. nagy szólója után,szerintem ezzel kinőtt volna a töke(újra?),elkelt volna a döntőre.Szerintem a középpályán fel kell őket zabálni,Modric,Isco,Kroos,labdacica végig.A védelem meg nálunk is tud extra lenni,csak Ramosék már csak a nagy meccseken tudnak igazán koncentráltak lenni,lásd a 2 döntő.Ronaldo is éles lesz.Vamos!!!!!!

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. május 12., péntek 19:58

rashidm írta:
mia san mia írta:Számomra Ronaldo az aki nagyon nem szimpatikus. Ramost sem kedvelem, de azt is elismerem, ha az én kedvenc csapatomban lenne akkor imádnám.

Ami pedig a döntőt illeti. Egyetértek az itt már elhangzottakkal. Isco in Bale out. Ez a kulcsa a győzelmeteknek.
Meg hogy Carvajal valahogy legyen 100%-os és ne Danilo legyen jobbhátvéd. :mrgreen:
No igen. Az is érdekes, hogy inkább Nacho és bent Ramos Varane, vagy inkább Danilo és bent Ramos Nacho/Varane.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 12., péntek 19:40

Meg hogy Carvajal valahogy legyen 100%-os és ne Danilo legyen jobbhátvéd. :mrgreen:

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. május 12., péntek 19:37

Számomra Ronaldo az aki nagyon nem szimpatikus. Ramost sem kedvelem, de azt is elismerem, ha az én kedvenc csapatomban lenne akkor imádnám.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 12., péntek 19:00

ha előkapja a legjobbját

Nálunk meg, ha Modric,Kroos,Isco,Ronaldo,Benzema,stb...
Alapjáraton szerintem nekünk minőségibb játékosaink vannak.
ZIDANE

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. május 12., péntek 18:33

dzsi91 írta: Napoli bayern atletico nekem jóval erősebbnek tűnik mint a porto barsza monaco trio
Szerintem ironizált :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 12., péntek 18:32

Erősebb valamivel, de nem sokkal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 12., péntek 18:31

Solari írta:
dzsi91 írta:Na a juve kapott idén egy bohóc ágat,mi meg bivalyt,mégsem érdemeljük meg :D
igazából nem. mindkét csapat egyszintű csapatokon ment át csoportkörtől bl döntőig.
Napoli bayern atletico nekem jóval erősebbnek tűnik mint a porto barsza monaco trio
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. május 12., péntek 17:59

dzsi91 írta:Na a juve kapott idén egy bohóc ágat,mi meg bivalyt,mégsem érdemeljük meg :D
igazából nem. mindkét csapat egyszintű csapatokon ment át csoportkörtől bl döntőig.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 12., péntek 17:33

Minden szukrolótábornak megvan a maga problémája velünk, és ez jó mert mindenkinek b.sszuk a csőrét.

De aki szerint egy xavi szimpatikus az nem koveti a sportot csak a sport tv-t.Az ember piké apja,nem twitterezik mer oreg hozzá,más generáció,de kevés undoritóbb ember volt odaát.

inkáb az a szánalmas,hogy tavaly az atletico azért volt "szimpi"mert milyen ágon jutottak be a döntőbe...Na a juve kapott idén egy bohóc ágat,mi meg bivalyt,mégsem érdemeljük meg :D

Még állítják is h a juvenak nehéz ága volt xdd szánalmas.

Én szeretem ezt a vergődést,nem változott semmi csak a piros fehér csikok most fekete fehérek.Remélem a végeredmény is hasonlo lesz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

peto.isti

HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. május 12., péntek 17:23

Galacticos írta: Nekem henry sosem volt tul szimpi, de abidal es xavi kifejezetten irritalo volt.
Mindenki animo abidal poloba volt mikor beteg lett, ra par honapra gyoztes golt lott a bernabeuba es nyomatta a :cens: alvessel a gepfegyveres goloromot. Huuu de szimpi.

Én a semleges szurkolókról beszélek. Neked Real szurkolóként nem szimpatikus Xavi és Henry. De kérdezz meg 10 olyan embert akit hidegen hagy a Real és a Barca is, hogy mi a véleményük erről a két játékosról.
Mia san mia

Vissza: