peto.isti írta:Szerintem erre az lehet a magyarázat, hogy a Realba jelenleg túl sok az antipatikus játékos (Ronaldo, Ramos, Marcelo, Pepe ...) a semleges szurkolók szemében. Pl a korszakos Barcaban olyan játékosok játszottak akik abszolút szerethető figurák voltak minden fociszimpatizáns számára (Puyol, Ronaldinho, Xavi, Iniesta, Abidal, Henry stb....) De ugyanez igaz pl a 2000-es évek eleji Realra is (Zidane, Roberto Carlos, Beckham, Figo, Ronaldo, Raul, Casillas stb... ) Ki ne szerette volna ezeket a játékosokat?ikarus93 írta: Én úgy mondanám, hogy éppen az aktuális legsikeresebb csapatot utálják, bár azt veszem észre, hogy a Barca nem kapott ennyi utálatot mikor a csúcson volt, mint most a Madrid. Fáj a többi csapat szurkolójának, hogy a világ legsikeresebb csapata ismét a csúcson van.
Nem értek egyet ezzel a szimpátia dologgal, de elfogadom.
Érdekes számomra, hogy Ramos miért unszimpatikus figura amúgy..?? A spanyol válogatott és a Real emblematikus figurája.
Ronaldo szintén amit letett az asztalra szerintem példaértékű. Sok gyerek számára lehet példakép
Marcelo mindig vidám, szimpatikus figura, soha senkinek nem ártott.
Egy dolog a közös és sok ember számára unszimpatikus ezekben az emberekben, hogy mindhárman önbizalmat sugároznak. Nem csinálják ezt az álszent én vagyok a jó fiú szerepet.
Ha megrúgják Ramost sunyin feláll és ellöki az embert. Ha buzizzák és fügyülik CR-t akkor kineveti őket.
Én magam ilyen ember vagyok.Mondom amit gondolok, csinálom amit akarok.Másnak nem ártok, de azt sem engedem, hogy valaki engem be akarjon korlátozni.Szóval én megértem a személyiségüket.
Az én véleményem szerint azok az emberek akik egy top sportolót nem ismernek el, meg csak ócsárolnak mert nem tetszik a stílusuk, azoknak van problémájuk, nagy valószínűséggel az önbizalmukkal.
Van egy rakat barca játékos akit nem tudok kedvelni, mert elfogult vagyok, nem jön be a stílusuk, de elismerem őket. Nem megyek az eurobarcára anyázni őket.Ha nem csinálnak semmit nem szidom őket.
A harapós Suareztől kiver a víz, mégis jó csatárnak tartom ha nem csapkod élvezem a játékát és nem írom tele a facebookot, hogy hüly. b.zi. Ezzel szemben a Real játékosokat üldözik.Folyamatosan ezt olvasom a facebookon, fórumokon.Amit CR kap/kapott 20 embernek elegendő.