Bár csak rajta múlna. Pérez apánk nem igen fogja most eladni.donor írta:
ui.: valaki írjon már ZZ-nek, hogy adassa el Bale-t. Annyira nem hiányzik...
Nézem Nyilasi elemzését, kicsit zavarban van, annyit hibázik annál a ,,szakértői szoftvernél"

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 14., vasárnap 22:02
Bár csak rajta múlna. Pérez apánk nem igen fogja most eladni.donor írta:
ui.: valaki írjon már ZZ-nek, hogy adassa el Bale-t. Annyira nem hiányzik...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 14., vasárnap 22:00
A legnagyobb probléma szerintem nem a rotálás volt, hanem a felállás. Nálunk ez a 442 nem akar igazán működni, mert mindenki csatárt akar játszani, így lesz belőle egy 424. Ez már máskor se jött be. Sajnos kell a 3 kkp-s, hogy stabil legyen a védekezés.Csabi írta:zézé azért most már remélem észreveszi, hogy a rotálás eddig szép volt, és kellett is. de most már hagyjuk. 1-2 játékost lehet, de nem a fél csapatot a sevilla ellen.
bejöttek a cserék, a sevillának lefőtt, meg se tudtak mozdulni.
celta ellen kemény lesz, irtózatosan rossz formában vannak, de az edző az egész csapatot pihentette a mai meccsükön, nyilván ellenünk. danilóval meg varannal nem vagyok nyugodt.![]()
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. május 14., vasárnap 21:52
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. május 14., vasárnap 21:48
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 14., vasárnap 21:45
Remélem megfellebbezzük Nacho sárgáját, nagyon kell!!! Megint jöttek ZZ húzásai, papíron jobb volt a kezdő, mint valóságban, de kiszenvedtük még a gálát is. Danilo az ilyen csapatok ellen egyébként még úgy ahogy el is megy, elbírja a csapat, a döntőre kell Carvajal. De a bajnokságban szerintem mostanság még oké is. Varane meg kiismerhetetlen most. De a lényeg, hogy Navas most gyönyörűen adja magát. Két lépésre vagyunk, KÉT LÉPÉSRE!!!!! Atyaég.Csabi írta:zézé azért most már remélem észreveszi, hogy a rotálás eddig szép volt, és kellett is. de most már hagyjuk. 1-2 játékost lehet, de nem a fél csapatot a sevilla ellen.
bejöttek a cserék, a sevillának lefőtt, meg se tudtak mozdulni.
celta ellen kemény lesz, irtózatosan rossz formában vannak, de az edző az egész csapatot pihentette a mai meccsükön, nyilván ellenünk. danilóval meg varannal nem vagyok nyugodt.![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. május 14., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. május 11., csütörtök 14:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 11., csütörtök 13:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 11., csütörtök 13:53
Na, egy sima bohóc, fas.fej, menjél haza idióta párbeszéd zajlott le köztük. Ez talán a leghihetőbb.besteve7 írta:Az előbb említetted, h diplomázott szakemberRealista24 írta:Azért túl nagy pénzt nem tennék arra, hogy tényleg ezt mondtaCsak nem téved
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 11., csütörtök 13:32
Ez nagyjából olyan növekedés, amit áremelésből ér el a csapat, mondhatni stagnál a szint, illetve nagyjából a maximumnál járunk. A fizetések viszont csak nőnek, ahogy az átigazolási díjak is.Berti írta:Hát az elég nagy növekedés egy naptári évre. Persze, hogy nem termelnek a csapatok évről évre 150% bevételt, mert akkor Mbappe már 300 millióért jönne.Realista24 írta: Ez azért nagyon nem igaz. Alig 5-10%-kal emelkedik a bevételünk évről évre.
Amúgy az árakkal én sem vagyok kibékülve, csak azt próbáltam elmondani hogy nem a két maffiózó tehet mindenról, ők csak kihasználják a gazdag klubokat, hogy meggazdagodjanak rajtuk.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. május 11., csütörtök 13:31
Hát az elég nagy növekedés egy naptári évre. Persze, hogy nem termelnek a csapatok évről évre 150% bevételt, mert akkor Mbappe már 300 millióért jönne.Realista24 írta: Ez azért nagyon nem igaz. Alig 5-10%-kal emelkedik a bevételünk évről évre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 11., csütörtök 13:23
Ez azért nagyon nem igaz. Alig 5-10%-kal emelkedik a bevételünk évről évre.És? A csapatok bevételei is rohamosan szaladnak felfele.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. május 11., csütörtök 13:21
És? A csapatok bevételei is rohamosan szaladnak felfele. Meg amúgy sem te fizeted ki, nem értem miért kell ezért elővenni ezt a két ügynököt. Teszik a dolgukat.rashidm írta: Azért mert csak kb 50%-kal többe kerülnek a játékosok. Szimplán ezért.
HozzászólásSzerző: Victor » 2017. május 11., csütörtök 12:55
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 11., csütörtök 12:33
Azért mert csak kb 50%-kal többe kerülnek a játékosok. Szimplán ezért.Berti írta:Miért? Mert kiharcolják a maguknak a legnagyobb jutalékot és mellette a játékosaiknak a jobbnál jobb szerződéseket?rashidm írta: Gusztustalan, amit ez a két ember leművel (Mendes, Raiola). Csak ártanak a focinak az ilyen ügynökök.
Mindenki önmagát akarja gazdagítani, legyen az ügynök, játékos vagy klubelnök.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 11., csütörtök 12:13
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. május 11., csütörtök 12:10
Amikor először mondta, akkor azt hittem, hogy csak nyelvbotlás, aztán elsütötte még vagy 10-szer___Samy___ írta:Hat azon besirtamaszunszáóval
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 11., csütörtök 12:08
Hat azon besirtamaszunszáóval
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 11., csütörtök 11:51
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. május 11., csütörtök 11:47
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem