Ez azért nagyon nem igaz. Alig 5-10%-kal emelkedik a bevételünk évről évre.És? A csapatok bevételei is rohamosan szaladnak felfele.

Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És? A csapatok bevételei is rohamosan szaladnak felfele. Meg amúgy sem te fizeted ki, nem értem miért kell ezért elővenni ezt a két ügynököt. Teszik a dolgukat.rashidm írta: Azért mert csak kb 50%-kal többe kerülnek a játékosok. Szimplán ezért.
Felszaladtak az árak, aki nem engedheti meg magának egy bizonyos játékos leigazolását, az egyszerűen keressen egy olcsóbb megoldást. Ugyan ez volt a helyzet 10-20 éve is, csak arányosan kevesebb pénzekkel.
Ha folytatni szeretnéd, akkor vigyük át más topicba, mert ez nem igazán ide való.

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Kis ünneplés a mérkőzés után. Ramos elemében van itt is, imádom a tagot
Bele se merek gondolni, mi lesz ha vége ennek a korszaknak... Ramos, Marcelo, Modric
pláne előbbi kettő hihetetlenül a szívembe lopta magát, és elképzelhetetlennek tartom nélkülük a Madridot
Bele se merek gondolni, mi lesz ha vége ennek a korszaknak... Ramos, Marcelo, Modric

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Azért mert csak kb 50%-kal többe kerülnek a játékosok. Szimplán ezért.Berti írta:Miért? Mert kiharcolják a maguknak a legnagyobb jutalékot és mellette a játékosaiknak a jobbnál jobb szerződéseket?rashidm írta: Gusztustalan, amit ez a két ember leművel (Mendes, Raiola). Csak ártanak a focinak az ilyen ügynökök.
Mindenki önmagát akarja gazdagítani, legyen az ügynök, játékos vagy klubelnök.
- ___Samy___
Jaja. Mondjuk érdekes, mert mikor becserelték meg jól mondta.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amikor először mondta, akkor azt hittem, hogy csak nyelvbotlás, aztán elsütötte még vagy 10-szer___Samy___ írta:Hat azon besirtamaszunszáóval

- ___Samy___
Hat azon besirtamaszunszáóval

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
én sport tv-n kezdtem mert ott előbb kezdődött amúgy kerülöm őket messziről.Ki is nyomtam a faszba amikor azt ecsetelték,hogy Ramos nem Real szintű védő
Hajdu b egyébként korrekt volt, mondjuk aszunszáóval voltak gondjai.

Hajdu b egyébként korrekt volt, mondjuk aszunszáóval voltak gondjai.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Átkapcsoltam én is,amúgy annál a résznél.
Utána vissza babonából.
Mondom,ha már ott kezdtem el akkor ott is fejezem be.
Utána vissza babonából.

Mondom,ha már ott kezdtem el akkor ott is fejezem be.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
S1-nek jobb a HD része
Egyébként tényleg botrányosak... én is m4-re kapcsoltam.

Egyébként tényleg botrányosak... én is m4-re kapcsoltam.
ZIDANE
- h3x0r
De miert a Sport tv-n nezitek a meccset, mikor az m4 is adta?p.csabi1 írta:Ja a Sport tv meg mondjon le,egy ilyen Benzema cselsorozat után azon sírtak,hogy mit csináltak az Atletico védői.
Zseniális.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
pont ezért volt gyenge és kellett volna megfogniababaking írta:Plusz a visszajátszáson látszik, hogy a saját lábára rúgta a tizit, amitöl egyrészt szabálytalan, másrészt irányt változtatott és felperdült.___Samy___ írta:Egyébként a tizinel sztem megzavarta az, hogy Griezmann megcsúszott, és sutan találta el. Persze ettől még kiszedhette volna, csak olyan hihetetlenül nyúlt bele a labdába.
Szép volt srácok büszke vagyok mindenkire!
Azért 2-0 után egy kicsit ideges voltam,de amikor elkezdte járatni a labdát a csapat akkor egyből az jutott eszembe,hogy na ez az felébredtek.
Onnantól megint kontrol alatt volt a meccs.
A döntő nagyon kemény lesz,de addig be kell húzni a bajnokságot.
Azért még az sok lökést adhat ha sikerülne.
Úgyhogy go előre a bajnoki címért!
Ja a Sport tv meg mondjon le,egy ilyen Benzema cselsorozat után azon sírtak,hogy mit csináltak az Atletico védői.
Zseniális.
Azért 2-0 után egy kicsit ideges voltam,de amikor elkezdte járatni a labdát a csapat akkor egyből az jutott eszembe,hogy na ez az felébredtek.

Onnantól megint kontrol alatt volt a meccs.
A döntő nagyon kemény lesz,de addig be kell húzni a bajnokságot.
Azért még az sok lökést adhat ha sikerülne.
Úgyhogy go előre a bajnoki címért!
Ja a Sport tv meg mondjon le,egy ilyen Benzema cselsorozat után azon sírtak,hogy mit csináltak az Atletico védői.
Zseniális.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
Miért? Mert kiharcolják a maguknak a legnagyobb jutalékot és mellette a játékosaiknak a jobbnál jobb szerződéseket?rashidm írta: Gusztustalan, amit ez a két ember leművel (Mendes, Raiola). Csak ártanak a focinak az ilyen ügynökök.
Mindenki önmagát akarja gazdagítani, legyen az ügynök, játékos vagy klubelnök.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Plusz a visszajátszáson látszik, hogy a saját lábára rúgta a tizit, amitöl egyrészt szabálytalan, másrészt irányt változtatott és felperdült.___Samy___ írta:Egyébként a tizinel sztem megzavarta az, hogy Griezmann megcsúszott, és sutan találta el. Persze ettől még kiszedhette volna, csak olyan hihetetlenül nyúlt bele a labdába.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ___Samy___
Egyébként a tizinel sztem megzavarta az, hogy Griezmann megcsúszott, és sutan találta el. Persze ettől még kiszedhette volna, csak olyan hihetetlenül nyúlt bele a labdába.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Jó kapus Navas, ritkán bakizik szerintem az utóbbi pár hónapban nem is lehet gólt a nyakába varrni. A probléma inkább az, hogy extrát kevesebbszer mutat, mint mondjuk az 5 legjobb kapus, DDG, Courtois, Neuer sokszor emberfeletti dolgokat szed ki, Navasnak talán a magassága az ami leginkább hiányzik ehhez. A játékkal jól él együtt, a reflexei is kiemelkedőek.Megnéztem a gólokat ismét. Szerintem talán a tizit lehet felróni Navasnak, a szögletnél lévő fejes nagyon erős volt, közelről, jó hogy csak belekapni tudott.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Kicsit azért megvédeném Navast a szögletből kapott gólnál. Az, hogy az 5-ösön belül minden labda a kapusé, 10 éve még nagyjából így lehetett. Manapság már akkora a tumultus, lökdösődés, hogy az alacsonyabb kapusok az esetek nagy részében nem kockáztatják meg a darálót, ha a laszti nem tőlük 3-4m-re jön be szinte középre. Saúl 6m-ről fejelhetett, szinte a rövid kapufával egy magasságban. Ide szögletnél kapus a legritkább esetben lép ki, még ha csak 2-3 ember is van előtte, főleg, hogy ez elég erős szöglet is volt. Nyilván egy lágyabb labdára lecsap ilyenkor a kapus.Realista24 írta:A góllal pont ez a bajom, hogy majdnem gólvonalról fejelhetett, pedig ötösön belül minden a kapusé kéne hogy legyen.
Megkockáztatom, hogy ide a TOP kapusok közül senki sem lépett volna ki.
szerk.: + a meccs elején hatalmas szél is volt, ami minden kapust egy kicsit nagyobb óvatosságra int.
- ikarus93
Kár azért a kupa kiesésért, azért mi szép lett volna ha triplázunk.
Tudom még nem nyertünk meg semmit, de innen már hiszek bennük, hogy szívvel és tudással behúzzák a szezon hátralévő meccseit.
Tudom még nem nyertünk meg semmit, de innen már hiszek bennük, hogy szívvel és tudással behúzzák a szezon hátralévő meccseit.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A góllal pont ez a bajom, hogy majdnem gólvonalról fejelhetett, pedig ötösön belül minden a kapusé kéne hogy legyen.rashidm írta:Megnéztem a gólokat ismét. Szerintem talán a tizit lehet felróni Navasnak, a szögletnél lévő fejes nagyon erős volt, közelről, jó hogy csak belekapni tudott.
Ezzel együtt örülnék ha jönne DDG, de ne 75 milláért... kukázhatnánk mi is valami fiatal kapust. Jobban is el lehetne költeni azt a zsák pénzt. DDG-nek ki az ügynöke amúgy? Mendes? Mert akkor nincs több kérdésem...![]()
Gusztustalan, amit ez a két ember leművel (Mendes, Raiola). Csak ártanak a focinak az ilyen ügynökök.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema