Utána vissza babonából.

Mondom,ha már ott kezdtem el akkor ott is fejezem be.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. május 11., csütörtök 11:47
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 11., csütörtök 11:43
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 11., csütörtök 11:40
De miert a Sport tv-n nezitek a meccset, mikor az m4 is adta?p.csabi1 írta:Ja a Sport tv meg mondjon le,egy ilyen Benzema cselsorozat után azon sírtak,hogy mit csináltak az Atletico védői.
Zseniális.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. május 11., csütörtök 11:38
pont ezért volt gyenge és kellett volna megfogniababaking írta:Plusz a visszajátszáson látszik, hogy a saját lábára rúgta a tizit, amitöl egyrészt szabálytalan, másrészt irányt változtatott és felperdült.___Samy___ írta:Egyébként a tizinel sztem megzavarta az, hogy Griezmann megcsúszott, és sutan találta el. Persze ettől még kiszedhette volna, csak olyan hihetetlenül nyúlt bele a labdába.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. május 11., csütörtök 11:35
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. május 11., csütörtök 11:07
Miért? Mert kiharcolják a maguknak a legnagyobb jutalékot és mellette a játékosaiknak a jobbnál jobb szerződéseket?rashidm írta: Gusztustalan, amit ez a két ember leművel (Mendes, Raiola). Csak ártanak a focinak az ilyen ügynökök.
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. május 11., csütörtök 11:04
Plusz a visszajátszáson látszik, hogy a saját lábára rúgta a tizit, amitöl egyrészt szabálytalan, másrészt irányt változtatott és felperdült.___Samy___ írta:Egyébként a tizinel sztem megzavarta az, hogy Griezmann megcsúszott, és sutan találta el. Persze ettől még kiszedhette volna, csak olyan hihetetlenül nyúlt bele a labdába.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 11., csütörtök 11:02
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. május 11., csütörtök 10:58
Jó kapus Navas, ritkán bakizik szerintem az utóbbi pár hónapban nem is lehet gólt a nyakába varrni. A probléma inkább az, hogy extrát kevesebbszer mutat, mint mondjuk az 5 legjobb kapus, DDG, Courtois, Neuer sokszor emberfeletti dolgokat szed ki, Navasnak talán a magassága az ami leginkább hiányzik ehhez. A játékkal jól él együtt, a reflexei is kiemelkedőek.Megnéztem a gólokat ismét. Szerintem talán a tizit lehet felróni Navasnak, a szögletnél lévő fejes nagyon erős volt, közelről, jó hogy csak belekapni tudott.
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. május 11., csütörtök 10:53
Kicsit azért megvédeném Navast a szögletből kapott gólnál. Az, hogy az 5-ösön belül minden labda a kapusé, 10 éve még nagyjából így lehetett. Manapság már akkora a tumultus, lökdösődés, hogy az alacsonyabb kapusok az esetek nagy részében nem kockáztatják meg a darálót, ha a laszti nem tőlük 3-4m-re jön be szinte középre. Saúl 6m-ről fejelhetett, szinte a rövid kapufával egy magasságban. Ide szögletnél kapus a legritkább esetben lép ki, még ha csak 2-3 ember is van előtte, főleg, hogy ez elég erős szöglet is volt. Nyilván egy lágyabb labdára lecsap ilyenkor a kapus.Realista24 írta:A góllal pont ez a bajom, hogy majdnem gólvonalról fejelhetett, pedig ötösön belül minden a kapusé kéne hogy legyen.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. május 11., csütörtök 10:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 11., csütörtök 10:25
A góllal pont ez a bajom, hogy majdnem gólvonalról fejelhetett, pedig ötösön belül minden a kapusé kéne hogy legyen.rashidm írta:Megnéztem a gólokat ismét. Szerintem talán a tizit lehet felróni Navasnak, a szögletnél lévő fejes nagyon erős volt, közelről, jó hogy csak belekapni tudott.
Ezzel együtt örülnék ha jönne DDG, de ne 75 milláért... kukázhatnánk mi is valami fiatal kapust. Jobban is el lehetne költeni azt a zsák pénzt. DDG-nek ki az ügynöke amúgy? Mendes? Mert akkor nincs több kérdésem...![]()
Gusztustalan, amit ez a két ember leművel (Mendes, Raiola). Csak ártanak a focinak az ilyen ügynökök.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 11., csütörtök 10:19
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. május 11., csütörtök 10:15
Keep calm, Cardiffban majd a vadló besegít MarcelonakRealista24 írta:Srácok, azért ettől a Kroos-Modric-Isco középtől lazán el tudok durranniha elől meg Karim ezt hozná, instant, fix merevedésem lenne.
![]()
Juve ellen négy középpályás kell, ez fix, Dani és Marci pedig alap. Carvajal nélkül nagy szarban leszünk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 11., csütörtök 10:08
Felőlem azért is ideges lehet Torres, mert Cé az orra alá fingottCsabi írta:egész meccsen egymás anyját kurvázzák, nehogymár pont ez robbanjon itt ki, mert torres nem tudja magát kontrollálni
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. május 11., csütörtök 10:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 11., csütörtök 9:58
Most azt írják, hogy az csapta ki a biztosítékot Torresnél, hogy Cristiano csendre intette a Calderón közönségét, és ezért durrant el a Kölyök.besteve7 írta:Kiváncsi lennék arról az esetről egy szájról olvasós story visszafejtésre. Szerintem CR vmi "vicceset" odaszólhatott, pl "idén is se lesz ebből BL cím", v "megint lefőtt a kávé", amire meg érthetően Torres begőzölt, Ronaldo meg röhögött magában, és rajta, amitől abban a helyzetben szerintem mindenkinek még jobban elszállna az agya.BlancoMark írta:Te miről beszélsz?![]()
CR patkány mert röhög Torresen aki folyamatosan szólongat neki meg követi és lökdösi. Nem tudom hogy kamu Realos vagy-e vagy csak erőltetetten akarsz korrekt lenni de gyanús.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 11., csütörtök 9:50
Pedig hazai palyan befogjak tolni a kezdoberashidm írta:Várd ki a végét, félig sérült Bale majd kezdő lesz.Realista24 írta:Srácok, azért ettől a Kroos-Modric-Isco középtől lazán el tudok durranniha elől meg Karim ezt hozná, instant, fix merevedésem lenne.
![]()
Juve ellen négy középpályás kell, ez fix, Dani és Marci pedig alap. Carvajal nélkül nagy szarban leszünk.Nah de akkor ki is kapcsolom a tv-t...
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2017. május 11., csütörtök 9:34
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 11., csütörtök 9:28
Várd ki a végét, félig sérült Bale majd kezdő lesz.Realista24 írta:Srácok, azért ettől a Kroos-Modric-Isco középtől lazán el tudok durranniha elől meg Karim ezt hozná, instant, fix merevedésem lenne.
![]()
Juve ellen négy középpályás kell, ez fix, Dani és Marci pedig alap. Carvajal nélkül nagy szarban leszünk.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem