Plusz 70-ik perc környékén a Fabrice kapufa...

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 25., vasárnap 22:51
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 25., vasárnap 22:51
jó azért Messi nem játszott, Neymar is játszott kb 30 percethát ez nem volt olyan nagy cucc..
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. augusztus 25., vasárnap 22:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 22:46
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 25., vasárnap 22:25
Úgy értettem, hogy a kezdőcsapat (talán) leggyengébb játékosa és ő talál ilyenkor gólt.ferni írta:azért Adrianot egy Khedirához hasonlítani....![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 25., vasárnap 22:18
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. augusztus 25., vasárnap 22:11
tény, hogy ilenkor ez szokott jönni, egy átlövés vagy egy törpe gólt fejel az óriások közül, szokott is enni a méreg.pheco írta:Amúgy annyira tipikus, hogy amikor szenved a Barca, akkor Adriano lő egy gólt
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 22:11
HozzászólásSzerző: Marci » 2013. augusztus 25., vasárnap 22:08
Lenézni?Nem szokásom.sokan lenézik Montoyát és istenítik a mi Daninkat, holott ez nem reális, szerintem.
Hát azért nem éppen.Amúgy annyira tipikus, hogy amikor szenved a Barca, akkor Adriano lő egy gólt. Tavaly is így nyertek a Valencia ellen és utána is volt egy ilyen meccsük. Kb olyan mintha nálunk Khedira vagy Arbeloa lőne gólt szorult helyzetben.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 25., vasárnap 22:00
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 25., vasárnap 21:59
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. augusztus 25., vasárnap 21:56
Arbeloához képest javulás, de többet várok, ennyi. Az egészből azt akartam kihozni, hogy sokan lenézik Montoyát és istenítik a mi Daninkat, holott ez nem reális, szerintem.wZoLee7 írta:ezt komolyan gondoltad?
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. augusztus 25., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 21:45
ezt komolyan gondoltad?realmadridfan írta:Az igaz, hogy nem láttam Carvajalt a Leverkusenben játszani, de amit itt lehoz eddig az kevés. Az EB-n én se értettem miért Montoya kezdett, de most már kapisgálom. Montoya jött be mikor tavaly kiállították Adriano-t ellenünk a szuperkupa meccsen és simán a Barca legjobbja volt akkor. Szóval jó kis játékos Ő. Carvajal reméljük lámpalázas még és javulni fog.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. augusztus 25., vasárnap 21:03
HozzászólásSzerző: Marci » 2013. augusztus 25., vasárnap 20:38
Jól csinálja az öreg,hurka még ez a Neymar ide.Valdés - Adriano, Piqué, Mascherano, Alba - Xavi, Song, Iniesta - Alexis, Fabregas, Pedro.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. augusztus 25., vasárnap 20:33
úú, ez milyen szép volt...KATALÁNAK LENNI A VILÁG MÁSODIK LEGNAGYOBB AJÁNDÉKA, AZ ELSŐ AZ, HOGY MAGYAROK VAGYUNK! BARCA-SZURKOLÓ MAGYAROK! BARCELONA A VILÁG LEGNAGYOBBJA! ISTEN AJÁNDÉKA SÖTÉT VILÁGUNK MEGVILÁGOSÍTÁSÁRA! CATALUNYA TRIOMFANT!
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 25., vasárnap 20:19
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 18:30
még most is nehéz feldolgozni, hogy khedira megcsináltaMythos90 írta:Még Khedira is csendre intette egyszer a Camp Nout. Innentől kezdve minden előzetes esélylatolgatás felesleges.szép, de mouval vertük a barcát...akkor ilyen módon sokkal több pontot kapott volna a barcaszerintem az egymás elleni meccseken a statisztika meg minden hasonló mehet a kukába, ki milyen lábbal kel fel az nap...
![]()
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 25., vasárnap 18:05
Még Khedira is csendre intette egyszer a Camp Nout. Innentől kezdve minden előzetes esélylatolgatás felesleges.szép, de mouval vertük a barcát...akkor ilyen módon sokkal több pontot kapott volna a barcaszerintem az egymás elleni meccseken a statisztika meg minden hasonló mehet a kukába, ki milyen lábbal kel fel az nap...
Jelenlévő fórumozók: 59 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem