HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2017. május 11., csütörtök 9:34
A tegnapi továbbjutásunkat már nem sok tényező tudta volna befolyásolni, de azért én úgy gondolom, hogy lehetett volna még káosz, ha szorosabb az első meccs. Sosem fogom megérteni azt, hogy ha van egy olyan konstans jó teljesítményt nyújtó játékosunk mint Nacho, aki a védelem bármely posztján bevethető, akkor miért kell Danilot erőltetni??? A brazil minden mozdulatától égnek állt a hajam, egyszerűen az ilyen erős csapatok ellen mint az Atletico kevés. Szerencsére Navas sok helyzetben megmentette a seggünket.
A másik talány számomra Varane... Hol jó, hol rossz, tegnap éppen rossz volt és sikerült egy tizit összehozni neki. Régen odáig voltam érte, és mint mások azt hittem, hogy olyan védő lesz majd belőle mint Ramos... Hát ettől marha messze van még, pedig lassan 25 lesz, szóval eléri a fejlődés határát. Mondjuk az ő esetében mentő körülmény ez a sok sérülés, amiket szezon közben elszenved.
Amennyiben Pepe felépül, Dani felépüléséig az a minimum, hogy Nacho jobb szélen kezd, Pepe pedig Varane helyén, ha be akarjuk húzni a bajnokságot. Remélhetőleg már hétvégén ők kezdenek...
Pozitívumot is mondjak, csillagos ötös jár: Benzemának, Modricnak, Kroosnak és Isconak. Nem törtek meg, játékukkal sikerült visszajönni a meccsbe.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa