Pedig hazai palyan befogjak tolni a kezdoberashidm írta:Várd ki a végét, félig sérült Bale majd kezdő lesz.Realista24 írta:Srácok, azért ettől a Kroos-Modric-Isco középtől lazán el tudok durranniha elől meg Karim ezt hozná, instant, fix merevedésem lenne.
![]()
Juve ellen négy középpályás kell, ez fix, Dani és Marci pedig alap. Carvajal nélkül nagy szarban leszünk.Nah de akkor ki is kapcsolom a tv-t...

Értékeld a legutóbbi meccset
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A tegnapi továbbjutásunkat már nem sok tényező tudta volna befolyásolni, de azért én úgy gondolom, hogy lehetett volna még káosz, ha szorosabb az első meccs. Sosem fogom megérteni azt, hogy ha van egy olyan konstans jó teljesítményt nyújtó játékosunk mint Nacho, aki a védelem bármely posztján bevethető, akkor miért kell Danilot erőltetni??? A brazil minden mozdulatától égnek állt a hajam, egyszerűen az ilyen erős csapatok ellen mint az Atletico kevés. Szerencsére Navas sok helyzetben megmentette a seggünket.
A másik talány számomra Varane... Hol jó, hol rossz, tegnap éppen rossz volt és sikerült egy tizit összehozni neki. Régen odáig voltam érte, és mint mások azt hittem, hogy olyan védő lesz majd belőle mint Ramos... Hát ettől marha messze van még, pedig lassan 25 lesz, szóval eléri a fejlődés határát. Mondjuk az ő esetében mentő körülmény ez a sok sérülés, amiket szezon közben elszenved.
Amennyiben Pepe felépül, Dani felépüléséig az a minimum, hogy Nacho jobb szélen kezd, Pepe pedig Varane helyén, ha be akarjuk húzni a bajnokságot. Remélhetőleg már hétvégén ők kezdenek...
Pozitívumot is mondjak, csillagos ötös jár: Benzemának, Modricnak, Kroosnak és Isconak. Nem törtek meg, játékukkal sikerült visszajönni a meccsbe.
A másik talány számomra Varane... Hol jó, hol rossz, tegnap éppen rossz volt és sikerült egy tizit összehozni neki. Régen odáig voltam érte, és mint mások azt hittem, hogy olyan védő lesz majd belőle mint Ramos... Hát ettől marha messze van még, pedig lassan 25 lesz, szóval eléri a fejlődés határát. Mondjuk az ő esetében mentő körülmény ez a sok sérülés, amiket szezon közben elszenved.
Amennyiben Pepe felépül, Dani felépüléséig az a minimum, hogy Nacho jobb szélen kezd, Pepe pedig Varane helyén, ha be akarjuk húzni a bajnokságot. Remélhetőleg már hétvégén ők kezdenek...
Pozitívumot is mondjak, csillagos ötös jár: Benzemának, Modricnak, Kroosnak és Isconak. Nem törtek meg, játékukkal sikerült visszajönni a meccsbe.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Várd ki a végét, félig sérült Bale majd kezdő lesz.Realista24 írta:Srácok, azért ettől a Kroos-Modric-Isco középtől lazán el tudok durranniha elől meg Karim ezt hozná, instant, fix merevedésem lenne.
![]()
Juve ellen négy középpályás kell, ez fix, Dani és Marci pedig alap. Carvajal nélkül nagy szarban leszünk.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ne aggódj, döntőre jön majd Bale, és attól nem peló, hanem az agyad fog eldurraniRealista24 írta: Srácok, azért ettől a Kroos-Modric-Isco középtől lazán el tudok durranniha elől meg Karim ezt hozná, instant, fix merevedésem lenne.
![]()
Juve ellen négy középpályás kell, ez fix, Dani és Marci pedig alap. Carvajal nélkül nagy szarban leszünk.

- Galacticos
De ha ezt is mondta hat szerintem ennel sokkal durvabbakat es szemelyesebbet sugdoloznak egymas fulebe.
Sztem a juve is meglesz, jok, jok de a monaconak is voltak lehetosegei az odavagon.
Sztem a juve is meglesz, jok, jok de a monaconak is voltak lehetosegei az odavagon.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az igazság fáj azt mondjákWords of Cristiano Ronaldo to Fernando Torres: "Like Man United over Liverpool, Real always over Atleti."

Nacho amúgy lehozna a szélen egy elfogadható teljesítmény, de valóban hiányozna az EXTRA, amit Carv tud odatenni.
Most is Danilo rendre szarul ért fel és hátul is szar volt hála az égnek.

Legalább az egyiket hozná le jó szinten....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2017. május 11., csütörtök 9:22-kor.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
besteve7 írta:Az előbb említetted, h diplomázott szakemberRealista24 írta:Azért túl nagy pénzt nem tennék arra, hogy tényleg ezt mondtaCsak nem téved

Srácok, azért ettől a Kroos-Modric-Isco középtől lazán el tudok durranni

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Az előbb említetted, h diplomázott szakemberRealista24 írta:Azért túl nagy pénzt nem tennék arra, hogy tényleg ezt mondta

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azért túl nagy pénzt nem tennék arra, hogy tényleg ezt mondta

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Realista24 írta: Words of Cristiano Ronaldo to Fernando Torres: "Like Man United over Liverpool, Real always over Atleti."
Olvasta le a Cope szájról olvasásból diplomázott szakembere

Gondoltam, h nem hagyják szó nélkül az esetet.
Akkor azért elég jól levezettem az esetet

- ___Samy___
Vagy már előtte szólt vmit Torres, amire Ce ezt reagálta. Ezt sosem tudjuk meg.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Nem tudom eldonteni melyik bekezdés nagyobb hülyeség.Solari írta:Fura látni hogy valaki szerint Torres patkány. Annál az esetnél ha objektíven nézzük Cr nagyobb patkány volt, én legalább is előbb vertem volna fejbe egy péklapáttal a mosolyával együtt egy hulladékul lehozott meccs után, de ez egy nagy rangadó. belefér. Torres 33 évesen is óriási odaadással játszott és mindkétszer sírva hagyta el a pályát.
Hasonló pozitivumok elmondhatóak az atleticoról mint csapat. Az utolsó percig hittek a tovább jutásban, megint erőn felül játszottak. Ez az atletico az a csapat akikre mindig büszkén fogok emlékezni mert amekkora szenvedéllyel játszanak évről évre az bizony becsülendő nem pedig lenézendő.

Ne hülyéskedj már, Torres kb annyit tett a meccshez, mint Ronaldo. A civakodáskor meg épp, hogy CR volt észnél, nem ment bele az alpári lökdösődős játékba, inkább mosolyával provokált.
Ezt az Atleticot meg én nem tisztelem egyáltalán. Küzdöttek? BL elődöntőben még jó hogy küzdöttek, ezért nem fogom megtapsolni őket. Egész meccsen ment a gcizés, rúgdosás, pofázás. Gabit egy ponton legszibesebben agybarugtam volna. Nem azzal van baj, ha agresszívan játszol vagy ha néha oda oda rugsz. Ilyen volt mind a két oldalon (és őszintén irl én is így szoktam játszani), mert ugyan úgy Carrasco, Griezmann és Gimenez is csinált ilyeneket, mégsem ment fel a pumpa. Gabi, Luis, Godin, Koke nekem irritáló kategória és amit ők képviselnek, azt képviseli az egész matrac. Madrid fehér, újra be lett bizonyítva. Cholo elmegy, küzdeni fognak a 3. helyért is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Words of Cristiano Ronaldo to Fernando Torres: "Like Man United over Liverpool, Real always over Atleti."besteve7 írta:Kiváncsi lennék arról az esetről egy szájról olvasós story visszafejtésre. Szerintem CR vmi "vicceset" odaszólhatott, pl "idén is se lesz ebből BL cím", v "megint lefőtt a kávé", amire meg érthetően Torres begőzölt, Ronaldo meg röhögött magában, és rajta, amitől abban a helyzetben szerintem mindenkinek még jobban elszállna az agya.BlancoMark írta:Te miről beszélsz?![]()
CR patkány mert röhög Torresen aki folyamatosan szólongat neki meg követi és lökdösi. Nem tudom hogy kamu Realos vagy-e vagy csak erőltetetten akarsz korrekt lenni de gyanús.
Olvasta le a Cope szájról olvasásból diplomázott szakembere
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Kiváncsi lennék arról az esetről egy szájról olvasós story visszafejtésre. Szerintem CR vmi "vicceset" odaszólhatott, pl "idén is se lesz ebből BL cím", v "megint lefőtt a kávé", amire meg érthetően Torres begőzölt, Ronaldo meg röhögött magában, és rajta, amitől abban a helyzetben szerintem mindenkinek még jobban elszállna az agya.BlancoMark írta:Te miről beszélsz?![]()
CR patkány mert röhög Torresen aki folyamatosan szólongat neki meg követi és lökdösi. Nem tudom hogy kamu Realos vagy-e vagy csak erőltetetten akarsz korrekt lenni de gyanús.
- ___Samy___
Pontosan. De nem is várok mást.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez pont olyan, hogy Dani Alves két meccs után már Aranylabdás képeket kap...Ramos meg kupákat nyert, rangadókat döntött el, aztán szarba sincs nézve___Samy___ írta:Elismerni el kell az Atletit, de azért nehogy már megsajnaljuk őket. 180 perc alatt lefociztuk őket úgy, hogy azt sem tudták hol vannak. Tegnap az első 20 perc az övék volt, de ennyi. Mi is folyamatosan az utolsó percig hiszünk a győzelemben, mégsem dicsér minket a világ. Mikor mi rukkolunk elő ilyen teljesítménnyel, mint ők, akkor földbe vagyunk dongolve, most meg tapsikoljak az Atletinek. Lofaszt, tovább ment a jobb csapat, nekik jár a respect, de ennyi.
Azért abból a szitubol meg nehogy már CR legyen kihozva patkanynak, semmit nem csinált csak röhögött. Torres meg faszt méregetett, meg gellerkedett. Azért nem ugyanaz. Plusz még Navasnak is pakolt egy csomagot. Szóval megint nem értemeg miről van szó.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Elismerni el kell az Atletit, de azért nehogy már megsajnaljuk őket. 180 perc alatt lefociztuk őket úgy, hogy azt sem tudták hol vannak. Tegnap az első 20 perc az övék volt, de ennyi. Mi is folyamatosan az utolsó percig hiszünk a győzelemben, mégsem dicsér minket a világ. Mikor mi rukkolunk elő ilyen teljesítménnyel, mint ők, akkor földbe vagyunk dongolve, most meg tapsikoljak az Atletinek. Lofaszt, tovább ment a jobb csapat, nekik jár a respect, de ennyi.
Azért abból a szitubol meg nehogy már CR legyen kihozva patkanynak, semmit nem csinált csak röhögött. Torres meg faszt méregetett, meg gellerkedett. Azért nem ugyanaz. Plusz még Navasnak is pakolt egy csomagot. Szóval megint nem értemeg miről van szó.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mostanában itt olyan dolgokat olvasok, hogy sokszor elmélkedek azon, hogy vagy én vagy ők, de valaki nagyon vakon van ...

ZIDANE
- BlancoMark
Te miről beszélsz?Fura látni hogy valaki szerint Torres patkány. Annál az esetnél ha objektíven nézzük Cr nagyobb patkány volt, én legalább is előbb vertem volna fejbe egy péklapáttal a mosolyával együtt egy hulladékul lehozott meccs után, de ez egy nagy rangadó. belefér. Torres 33 évesen is óriási odaadással játszott és mindkétszer sírva hagyta el a pályát.

-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Fura látni hogy valaki szerint Torres patkány. Annál az esetnél ha objektíven nézzük Cr nagyobb patkány volt, én legalább is előbb vertem volna fejbe egy péklapáttal a mosolyával együtt egy hulladékul lehozott meccs után, de ez egy nagy rangadó. belefér. Torres 33 évesen is óriási odaadással játszott és mindkétszer sírva hagyta el a pályát.
Hasonló pozitivumok elmondhatóak az atleticoról mint csapat. Az utolsó percig hittek a tovább jutásban, megint erőn felül játszottak. Ez az atletico az a csapat akikre mindig büszkén fogok emlékezni mert amekkora szenvedéllyel játszanak évről évre az bizony becsülendő nem pedig lenézendő.
Patkányok voltak? Faragtak? A real is megtette ugyan ezt, a real se különb csapat rangadokon. Ne állítsuk be őket angyaloknak mikor rahedli piros lapos odalépésük volt már, játékosra köpködések stb. Ha Cr hisztijeire azt mondjuk szenvedély, akkor erre is nyugodtan mondhatjuk ugyan ezt.
Tessék levenni a szemellenzőt és örülni hogy az eddigi legjobb atletico - real meccset láthattuk.
Patkányok voltak? Faragtak? A real is megtette ugyan ezt, a real se különb csapat rangadokon. Ne állítsuk be őket angyaloknak mikor rahedli piros lapos odalépésük volt már, játékosra köpködések stb. Ha Cr hisztijeire azt mondjuk szenvedély, akkor erre is nyugodtan mondhatjuk ugyan ezt.
Tessék levenni a szemellenzőt és örülni hogy az eddigi legjobb atletico - real meccset láthattuk.