Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 11., csütörtök 8:24

___Samy___ írta:Elismerni el kell az Atletit, de azért nehogy már megsajnaljuk őket. 180 perc alatt lefociztuk őket úgy, hogy azt sem tudták hol vannak. Tegnap az első 20 perc az övék volt, de ennyi. Mi is folyamatosan az utolsó percig hiszünk a győzelemben, mégsem dicsér minket a világ. Mikor mi rukkolunk elő ilyen teljesítménnyel, mint ők, akkor földbe vagyunk dongolve, most meg tapsikoljak az Atletinek. Lofaszt, tovább ment a jobb csapat, nekik jár a respect, de ennyi.

Azért abból a szitubol meg nehogy már CR legyen kihozva patkanynak, semmit nem csinált csak röhögött. Torres meg faszt méregetett, meg gellerkedett. Azért nem ugyanaz. Plusz még Navasnak is pakolt egy csomagot. Szóval megint nem értemeg miről van szó.
Ez pont olyan, hogy Dani Alves két meccs után már Aranylabdás képeket kap...Ramos meg kupákat nyert, rangadókat döntött el, aztán szarba sincs nézve :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 11., csütörtök 8:22

Elismerni el kell az Atletit, de azért nehogy már megsajnaljuk őket. 180 perc alatt lefociztuk őket úgy, hogy azt sem tudták hol vannak. Tegnap az első 20 perc az övék volt, de ennyi. Mi is folyamatosan az utolsó percig hiszünk a győzelemben, mégsem dicsér minket a világ. Mikor mi rukkolunk elő ilyen teljesítménnyel, mint ők, akkor földbe vagyunk dongolve, most meg tapsikoljak az Atletinek. Lofaszt, tovább ment a jobb csapat, nekik jár a respect, de ennyi.

Azért abból a szitubol meg nehogy már CR legyen kihozva patkanynak, semmit nem csinált csak röhögött. Torres meg faszt méregetett, meg gellerkedett. Azért nem ugyanaz. Plusz még Navasnak is pakolt egy csomagot. Szóval megint nem értemeg miről van szó.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 11., csütörtök 7:58

Mostanában itt olyan dolgokat olvasok, hogy sokszor elmélkedek azon, hogy vagy én vagy ők, de valaki nagyon vakon van ... :lol: :roll:
ZIDANE

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 11., csütörtök 7:56

Fura látni hogy valaki szerint Torres patkány. Annál az esetnél ha objektíven nézzük Cr nagyobb patkány volt, én legalább is előbb vertem volna fejbe egy péklapáttal a mosolyával együtt egy hulladékul lehozott meccs után, de ez egy nagy rangadó. belefér. Torres 33 évesen is óriási odaadással játszott és mindkétszer sírva hagyta el a pályát.
Te miről beszélsz? :lol: :lol: CR patkány mert röhög Torresen aki folyamatosan szólongat neki meg követi és lökdösi. Nem tudom hogy kamu Realos vagy-e vagy csak erőltetetten akarsz korrekt lenni de gyanús. :lol:

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. május 11., csütörtök 7:19

Fura látni hogy valaki szerint Torres patkány. Annál az esetnél ha objektíven nézzük Cr nagyobb patkány volt, én legalább is előbb vertem volna fejbe egy péklapáttal a mosolyával együtt egy hulladékul lehozott meccs után, de ez egy nagy rangadó. belefér. Torres 33 évesen is óriási odaadással játszott és mindkétszer sírva hagyta el a pályát.

Hasonló pozitivumok elmondhatóak az atleticoról mint csapat. Az utolsó percig hittek a tovább jutásban, megint erőn felül játszottak. Ez az atletico az a csapat akikre mindig büszkén fogok emlékezni mert amekkora szenvedéllyel játszanak évről évre az bizony becsülendő nem pedig lenézendő.

Patkányok voltak? Faragtak? A real is megtette ugyan ezt, a real se különb csapat rangadokon. Ne állítsuk be őket angyaloknak mikor rahedli piros lapos odalépésük volt már, játékosra köpködések stb. Ha Cr hisztijeire azt mondjuk szenvedély, akkor erre is nyugodtan mondhatjuk ugyan ezt.

Tessék levenni a szemellenzőt és örülni hogy az eddigi legjobb atletico - real meccset láthattuk.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 11., csütörtök 6:57

Whoscored meccs értékelő
Elég sokat mondó adat, hogy a vereség ellenére magasabb pontszámot ért el a csapat. Elég ránézni és mindenki tudja, hogy a Benzema-Isco-Kroos-Modric vonal hozta ezt a meccset. Modric, Isco és az egész Atletico 9-9-9 sikeres csellel. :mrgreen: :mrgreen:

Én 30 perc után tudtam beszállni, néztem is, hogy mi a tosz 2-0. Aztán néztem a meccset és azon gondolkoztam, hogy lehet ez 2-0. Nem is volt izgulni való, mert kontrolláltunk akkor már mindent és Isco gólja után ez még jobb volt. CR még mindig kumma önző és paraszt egy csomó szituációban. Ezektől az erőltetett "lövésektől" hányni tudnék. Hihetetlen, hogy nem veszi észre, hogy mennyire nem megy ez már neki. Eddig a BL tendenciája ez volt jó-rossz-jó-rossz. Döntőre csak jó lehet vagy legalább találjon be. Tegnap is Benzema helyett őt hoztam volna le inkább tegnap is. Nekem ez a legnagyobb bajom, hogy akkor sem lehet lecserélni, ha szar.

Francia barátunk meg komolyan vett egy meccset?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 11., csütörtök 5:49

http://www.sportbible.com/football/goal ... d-20170510elsőre is furán szállt, szabad kifelé lett volna :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 11., csütörtök 0:27

Azért ez a Cé torres jelenet faszán leirja a 2 klub történelmét és rivalizálását.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2017. május 11., csütörtök 0:15

lestat írta:Valaki letudná fordítani?
Amugy èn meglepődtem h ekkora patkany lett Torres is. Liverpoolban egyáltalán nem volt rá jellemző. Meg hogy pont Crbe áll bele akivel azert anno nagy csatákat vívtak és volt respekt.

https://mobile.twitter.com/marca/status ... 88/photo/1
Nagyot "hullott" azóta Torres... akkor még ő is az aranylasztiról álmodozott, azóta meg visszaesett a középkategóriába. Túl van nem egy frusztráló éven (Chelsea, AC Milan). Szóval ez a sok frusztráció simán belejátszik ebbe, hogy nincs az a respekt (Ronci könnyen mosolyogja képen, mikor neki kb minden lehullik évről évre, meg toppon van folyamatosan).

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 11., csütörtök 0:11

Realista24 írta:
El Unico írta:Egyebkent meg van a rekord? Marmint a sorozatban rugott golok szama?
Beállítva.
Na akkor otthon a Sevilla ellen meg is dontjuk. Most okosan kell majd porgetni a jatekosokat, mert derbi lesz az, es a Sevilla megviccelhet minket.
:goat:

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. május 11., csütörtök 0:11

MyStiQ írta:Nacho elvileg a leggyorsabb játékos a keretben. :mrgreen:
Akkor meg plane. :D
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 11., csütörtök 0:10

El Unico írta:Egyebkent meg van a rekord? Marmint a sorozatban rugott golok szama?
Beállítva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 11., csütörtök 0:10

Egyebkent meg van a rekord? Marmint a sorozatban rugott golok szama?

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. május 11., csütörtök 0:09

Valaki letudná fordítani?
Amugy èn meglepődtem h ekkora patkany lett Torres is. Liverpoolban egyáltalán nem volt rá jellemző. Meg hogy pont Crbe áll bele akivel azert anno nagy csatákat vívtak és volt respekt.

https://mobile.twitter.com/marca/status ... 88/photo/1
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. május 11., csütörtök 0:08

Nacho elvileg a leggyorsabb játékos a keretben. :mrgreen:

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. május 10., szerda 23:56

BlancoMark írta: Borzasztoan kelleni fog Carvajal, mennyi az esely a felepulesere?
A kp-nk mellett neki es Marcelonak koszonhetjuk hogy ott tartunk tamadasban ahol es ma is lathattuk mennyit jelentett a kiesese, az egyik legfontosabb lancszem.
Danilonak meg szep es jo volt a Granadak elleni teljesitmenye de ez ma megint komolytalan volt. Es elsosorban szerintem nem is a kepessegeivel van baj, hanem o a mi Andre Gomesunk, egyszeruen be van szarva a palyan komolyabb tetnel es azt se tudja hol van.
Szerintem meg azzal van a legnagyobb. Fizikalisan Carvajalnal joval jobb, de taktikailag kepzetlen, teknikailag meg falabu. A magas labdak ugy pattogtak el tole, mintha leszurtal volna egy darab szoglet zaszlot. Nacho egy fokkal lassabb, de meg o is jobban banik a labdaval.
Tartom azt, h a hatralevo meccseken, ha nem kozepen kezd Nacho akkor legyen szelso vedo, h ha vmilyen okbol kell egy bevetheto kozephatved, akkor nem a padrol alljon be.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2017. május 10., szerda 23:44

BBeno írta:remelem hogy a dontore nem allunk vissza 433ra. nem kell most egy meccshianyos bale a dontore. max cserekent ha eg a haz.
Nekem semmilyen formában nem kéne. Remélem, hogy Zidane ellenáll a kísértésnek, mert ha bevethető lesz, biztos hogy nyomás lesz felülről is a játszatására (Cardiff miatt meg pláne, Pereznek egy ilyen szalagcím marketing szempontból biztosan komoly szempont).

Ha a Sanitasnál úgy dolgoznak, ahogy szoktak, akkor nem fog visszatérni - azt mondták emlékeim szerint, hogy legkorábban a döntőre térhet vissza (de a Sanitasnál átlagban plusz két hetet rá lehet rakni még).

Nem illő rosszat kívánni egy játékosunknak sem (meg próbálom ezt kikerülni), de nagyon bízom benne, hogy ha elérhető is lesz Bale, a "meccshiánya" miatt nem fog szerepet kapni. Nem szabad neki, mert látszik, hogy sok az ott elől.

(Amúgy ma is -1 ember volt a mezőnyjáték tekintetében elől, ma Ronaldo tűnt el, de ezt elbírja még a csapat úgy, hogy a középpálya tömve van, ráadásul Ronaldo akármikor villanhat, szóval ez így rendben volt. Csak még egy ilyen embert már nem bír el Bale-lel, plusz akkor a kp-n is kevesebb ember van (mert ugye akkor nincs Isco sem)).

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 10., szerda 23:40

___Samy___ írta:Szerintem ebben a szerkezet illetve szemléletváltásban benne van Bale sérülése is. Ki tudja hol lennénk, ha most itt lenne. Viszont az megnyugtató, ahogy ZZ kezelte ezt a helyzetet, eddig mellette szól minden.
Dögség amit mondok, de remélem, hogy még jövőre is egész évben sérült lesz, mert elkap valami Acta sunt amici relicta imaginatione intensive visual turbationibus betegséget... :mrgreen:

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 10., szerda 23:39

Az elmult 13-15 ev legerosebb Madridja ez. Sikeres, egyseges, igazi csapat, mentalisan es fizikalisan is messze TOP, rutinosak es fiatalok vegyesen, mindenki kiegesziti a masikat, sokszinu. Olyan jatekosok padoznak mint Morata, Isco, Kovacic, forognak az emberek, Bale gyakorlatilag hozza sem tesz, mi lenne ha o is 2014/15os formaban tolna?

Ez a Madrid kibaszott eros, ambar meg nem nyertunk semmit, de kicsit olyan, mintha ebben a csapatban mar ott lenne a BL serleg, csak meg nem szuletett meg. Magabiztosak es felszabadultak vagyunk, remelem eselyt sem hagyunk a Juventusnak. Ha kijon a lepes, es minden rendben lesz mind vedekezesben, mind tamadasban, akkor 3 lesz kozte. Konnyen okoskodok most, mert megy a szeker, nem akarok nagykepu sem lenni, keves esely van a sima gyozelemre, de ha kijonne a lepes... :salute:

BL-t es bajnoksagot kell nyerni, oda kell ernunk, egesz nyaron unnepelni szeretnek, be kell rantani De Geat es Mbappet, ki kell szorni a felesleget (pl James), aztan uccu neki, mindenki farokra kell huzni. :mrgreen:

Ui: a BL dontoben remelem mindenki szarni fog arra, hogy Bale otthon van... Isco kezdjen, ez az ember BL-t nyerhet nekunk. A walesi ugysem lesz 100%os, majd cserekenet palyara lep, ha muszaj.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 10., szerda 23:33

remelem hogy a dontore nem allunk vissza 433ra. nem kell most egy meccshianyos bale a dontore. max cserekent ha eg a haz.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Vissza: