Karim Benzema
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Karim Benzema - 9
Benzi momentumai az Atletico ellen.
6. percnel a kerdeses szitu, itt mar tobb kamera is mutatja, a vedo hozza er a labdahoz es annyi eleg, h elpockolje....de ember legyen a talpan aki ezt egybol eszrevette.
https://www.youtube.com/watch?v=-dPGYhPy9SM
6. percnel a kerdeses szitu, itt mar tobb kamera is mutatja, a vedo hozza er a labdahoz es annyi eleg, h elpockolje....de ember legyen a talpan aki ezt egybol eszrevette.
https://www.youtube.com/watch?v=-dPGYhPy9SM
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem szerencse volt az, kiszólt ZZ-nek hogy főnök vihar van, hozzál már le gyorsan, nincs kedvem.

Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tegnap szerencséje volt, a nagy eső előtt lecserélték. Reméljük a döntőben jó idő leszL.Miki írta:A döntőben gólt fog rúgni, mehet rá ház, asszony, gyerek, autó...RaúlCF írta:igazodjon ki rajta aki tud![]()
egész évben nulla, aztán pár meccsen már mezőnyben jó, erre lehoz egy ilyen meccset.

- L.Miki
A döntőben gólt fog rúgni, mehet rá ház, asszony, gyerek, autó...RaúlCF írta:igazodjon ki rajta aki tud![]()
egész évben nulla, aztán pár meccsen már mezőnyben jó, erre lehoz egy ilyen meccset.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
igazodjon ki rajta aki tud

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Ugy latom szepen akar bucsuzni

Szerintem nem volt tizi, a labdát pöckölte odébb először, de necces szitu volt az biztos.
Nem volt rossz, azt a fejest betehette volna a jobb felsőbe, úgy komplett lett volna a meccse, de így sem volt rossz. Még ebben a szezonban is voltak bőven jobb meccsei, de az a cselsorozat nagyon kellett most.!
Nem volt rossz, azt a fejest betehette volna a jobb felsőbe, úgy komplett lett volna a meccse, de így sem volt rossz. Még ebben a szezonban is voltak bőven jobb meccsei, de az a cselsorozat nagyon kellett most.!

- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Mezőnyben szép volt a munka.
Ezt kell hozni, persze ha akad egy egy gól az sem lesz hátrány, de a lényeg hogy hasznos legyen a csapat számára, mint tegnap!
Ezt kell hozni, persze ha akad egy egy gól az sem lesz hátrány, de a lényeg hogy hasznos legyen a csapat számára, mint tegnap!

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Na végre egy olyan teljesítmény, amit én elvárnék tőle. Kapura még továbbra sem jelent sok veszélyt, de legalább mezőnyben kiemelkedő volt, és nem csak a félpályára visszaszalodok kényszerítő, tili-toli, hanem végre a kapu közelében is varázsolt, lehetőséget teremtve ezzel a többieknek a gólszerzésre. És ami a legfontosabb, remélhetőleg ez nem csak egy újabb fellángolás, mint anno a Napoli ellen, hanem innen már lehozza ezt a pár meccset ezen a szinten.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
https://www.youtube.com/watch?v=SHrmZTBxVcA
8. percnel van a szitu, volt contact es nem labdat ert, szerintem is adhato lehetett volna. Amugy az is szep szolo volt.
8. percnel van a szitu, volt contact es nem labdat ert, szerintem is adhato lehetett volna. Amugy az is szep szolo volt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ___Samy___
A szerintem is tizi volt, simán akasztotta.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Az csak szerintem volt teljesen egyértelmű, piros tizi kombo?Simi írta:Az a vicc benne egyébként, hogy főként a helyzetkihasználását kárhoztattuk az elmúlt időszakban (én is ezen csesztem fel magam a Bayern elleni odavágó után), ma pedig egyöntetűen mindenki (én is) a meccs egyik legjobbjának láttam. DE MA SEM LŐTT GÓLT!Viszont ma "gyilkos" volt a kapu előtt, mert azzal a csellel, és passzal azt a kevés lehetőséget, ami adódott, kihasználta, szóval ma ezért volt sokkal jobb, mert nem "töketlenkedett" el semmit, hanem kihasználta a lehetőségeket, amik adódtak. Sőt, igazából ő csinálta meg a lehetőséget (plusz a másik cselsorozat, ahol majdnem becselezte magát és gólt rúgott, az is nagyon szép volt).
Támadjon fel, mindenkinek jó lesz, mert képességei alapján senki nem küldené el innen soha. Ma a teljesítménye alapján sem.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha valakinek lesz videója, dobja be ezt kérem, mert állítom, hogy büntető volt.(plusz a másik cselsorozat, ahol majdnem becselezte magát és gólt rúgott, az is nagyon szép volt).
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az a vicc benne egyébként, hogy főként a helyzetkihasználását kárhoztattuk az elmúlt időszakban (én is ezen csesztem fel magam a Bayern elleni odavágó után), ma pedig egyöntetűen mindenki (én is) a meccs egyik legjobbjának láttam. DE MA SEM LŐTT GÓLT!
Viszont ma "gyilkos" volt a kapu előtt, mert azzal a csellel, és passzal azt a kevés lehetőséget, ami adódott, kihasználta, szóval ma ezért volt sokkal jobb, mert nem "töketlenkedett" el semmit, hanem kihasználta a lehetőségeket, amik adódtak. Sőt, igazából ő csinálta meg a lehetőséget (plusz a másik cselsorozat, ahol majdnem becselezte magát és gólt rúgott, az is nagyon szép volt).
Támadjon fel, mindenkinek jó lesz, mert képességei alapján senki nem küldené el innen soha. Ma a teljesítménye alapján sem.

Amúgy ennyi.ateeemadrid írta:Még egy ilyen teljesítmény a döntőben, mondjuk egy góllal és persze győzelemmel, onnantól egy rossz szavam nem lesz gyenge szezon ide vagy oda.

- Süti
Na, hát engem elkussoltatott ezzel.
Bravo Karim, ami szép, az szép.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ateeemadrid
Még egy ilyen teljesítmény a döntőben, mondjuk egy góllal és persze győzelemmel, onnantól egy rossz szavam nem lesz gyenge szezon ide vagy oda.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jár a pacsi.
Ez kell. Ezt várjuk!

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- L.Miki
Úgy látszik ZZ olvassa a fórumot és beíratta. Lenyűgöző volt amit csinált és szerintem az egész szezon legjobb meccsét teljesítette most, remélem, hogy rátalált a helyes útra fejben és elhiszi magáról! Szép volt!L.Miki írta:a kérdés Benzema akitől én nem válnék meg, de beíratnám egy a kapu előtti szituációk gyakorlása nevezetű órára,