Értékeld a legutóbbi meccset
- ___Samy___
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Szerintem ebben a szerkezet illetve szemléletváltásban benne van Bale sérülése is. Ki tudja hol lennénk, ha most itt lenne. Viszont az megnyugtató, ahogy ZZ kezelte ezt a helyzetet, eddig mellette szól minden.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Lehet ezzel nem leszek népszerű, mert tudom, hogy az Atleticó pokróc stílusát mennyire utáljátok a fórumon (én sem rajongok érte), de ennél én már csak azt a kétfogatú bajnokságot utáltam jobban, ami előtte volt a Barca-Real dominanciával. És pokróc stílus ide vagy oda, de Simeone miatt izgalmasabb és érdekesebb lett az egész bajnokság azzal, hogy már három komoly esélyes van, és ezáltal a bajnoki cím is értékesebb lett.___Samy___ írta:Egyébként szerintem itt félbe is törtük mentálisan Csolót. 4 éven keresztül nem tudott velünk mit kezdeni, ha az öldöklést, ha a focit választotta, alul maradt. Én már nem látom azt, hogy erre a szintre visszaérjen egy másik csapattal, mert sztem idény végén tuti lelép. Ami a bajnokságra nézve nagy kár.
Szerintem is lelép, és ez vissza fogja vetni az Atleticót, mert az igazolásaikban az ő szerepe nagyon fontos volt, meg azért nem egy játékos "nevelődött" ki az ő keze alatt.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Zizounak Danilo jatszatasat rovnam fel egyedul. Nacho kellett volna jobboldalra es nem csak abbol aszempontbol, h Danilo nem volt szint, hanem ha valtoztatni kellett volna, mint pl. ha Varane leserul vagy Ramost kipontozzak, akkor egy jatekban levo belso vedot lehetett volna betolni kozepre es nem egy padon ucsorgot egy ilyen fontos posztra...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Na igen, ez az, amit én is nagyon érzek, hogy most adott egy váltás Ronaldo szerepének megváltozásával, és vannak rá nagyon ígéretes embereink Isco, Kovacic és Asensio személyében, hogy egy kicsit más rendszerre álljunk át, ami középpálya centrikusabb, és nekem nagyon tetszene ez a dolog. Egy kis finomhangolás kéne valóban ehhez.Sierra írta: Amit ezek lehoztak a tavasszal... na valami ilyesmi Realt akartam látni, kb mióta nekik szurkolok. Egy kis finomhangolás, és jövőre odabaszhatunk nagyon csúnyán.
A gondom csak az, hogy Bale nem kivehető a képletből elsősorban az ára miatt, illetve Benzema sem igazán passzol most a képbe (bár ha ő jó formába lendülne, ő simán beillene a rendszerbe, csak eddig nem igazán ebbe az irányba mutatott ez az év. A mai meccs jó kiindulópont lehetne, hogy újra hozza azt, amit tud.)
Nagyon fényes jövő előtt áll ez a csapat, remélem, nem szedik szét az egységet. A vezetőségünk már ezt párszor megkísérelte Carlo elküldésével, Di Maria elküldésével, Xabi Alonso elengedésével, meg a Danilot ráigazoljuk Carvajalra típusú dolgok, stb. Na ezek szerencsére nem törték derékba a csapatot, csak azt gondolom, hogy egy sokkal nagyobb dominancia lehetett volna már az elmúlt években is, ha mondjuk nem úgy alakulnak az igazolások, hogy egy életeformájában lévő és végre posztot fogó Di Maria helyett hozunk egy Jamest. Na de ez már múlt, nem offolok, a lényeg, hogy bízom benne, hogy most oda fogunk igazolni, ahova kell, ez pedig egy kapus elsősorban, egy balszélső Marcelo mögé, meg érik egy stabil belső középhátvéd is a sok Varane-Pepe sérülés miatt is (bár Nacho simán jó szerintem akár még kezdőben is el tudom képzelni, csak valahogy a sérülések miatt ott folyton elfogyunk.)
A jövőnk megalapozását folytassuk a bajnokság és a BL megnyerésével!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én is vele lennék a legnyugodtabb a döntőben.
Nacho nagyot megy, de a Juve ellen nagyon kéne Pepe magassága Mandzukic ellen.
Én igazából attól félek, hogy a vadló kezdő lesz.
Nacho nagyot megy, de a Juve ellen nagyon kéne Pepe magassága Mandzukic ellen.
Én igazából attól félek, hogy a vadló kezdő lesz.

ZIDANE
- BlancoMark
Nem tudom Pepet mennyire lehet formaba lenditeni ezalatt a par meccs alatt, de kelleni fog a rutinja, magassaga es az esze a dontoben. Mindenfelekeppen ot szeretnem latni Ramos mellett ha megoldhato. Melto bucsu lenne neki ha tavozik.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mert bár Ancelottira is felnéztek a játékosok, és tisztelték és apafigura volt, és Josénak is megvolt a maga előnye, ahogy kirángatott minket a pöcegödörből és visszahozott az európai élvonalba minket illetve letaszította a barcát a trónról, de Zidane az, akire a játékosok és mi szurkolók vártunk, aki összetartja a játékosokat, mint ahogyan a ragadós rizs összetartja a kínai épületeket, és akiért tűzbe is tenné még egy James is a kezét, ez kell ide! Van még mit tanulnia az biztos taktikailag, de fog is az is biztos, de, hogy ő a legtökéletesebb edző ide jelenpillanatban az is biztos. És remélem, hogy sokáig az is lesz, örülnék egy Sir Alex Ferguson féle karriernek.Sierra írta:Ja még annyit, hogy hosszú-hosszú idő után vagyok újra optimista a csapattal kapcsolatban, az elmúlt hetek bebizonyították, hogy ez a jelenlegi Real Madrid nagyon különleges, hiába volt itt Ancelotti, Mourinho, egyik sem volt ehhez fogható![]()
Ja még annyit, hogy hosszú-hosszú idő után vagyok újra optimista a csapattal kapcsolatban, az elmúlt hetek bebizonyították, hogy ez a jelenlegi Real Madrid nagyon különleges, hiába volt itt Ancelotti, Mourinho, egyik sem volt ehhez fogható

- ___Samy___
Egyébként szerintem itt félbe is törtük mentálisan Csolót. 4 éven keresztül nem tudott velünk mit kezdeni, ha az öldöklést, ha a focit választotta, alul maradt. Én már nem látom azt, hogy erre a szintre visszaérjen egy másik csapattal, mert sztem idény végén tuti lelép. Ami a bajnokságra nézve nagy kár.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Abszolút. Ez egy győzelemmel felérő vereség, mindenben felülmúltuk az Atmát a gólokat leszámítva. Ami csak egy újabb rekord híján irreleváns. Második félidőben volt egy időszak amikor kicsit kiengedtük, de azt a játékrészt is végiguraltuk, gyönyörűen gurigáztunk. Illetve az első félidőben is az első 20 percet leszámítva a miénk volt a félidő. A realitás inkább egy x lett volna szvsz, de ismét érett, szervezett játékot produkáltunk, ami évek óta nem volt jelen ennél a csapatnál. Nem kapkodtunk, az elmúlt évekhez képest nagyon pontosan játszottunk, minden elismerésem ezé a csapaté most. Amit ezek lehoztak a tavasszal... na valami ilyesmi Realt akartam látni, kb mióta nekik szurkolok. Egy kis finomhangolás, és jövőre odabaszhatunk nagyon csúnyán.Simi írta:Az az érdekes, hogy vereség lett a meccs vége, mégis messze jobban játszott a Real a meccs egészét nézve ma is szerintem, és én is alapvetően elégedett vagyok a látottakkal.
Danilo-Carvajal különbség nagyon kijött, ahogy te is írod az volt a leggyengébb pont ma. Voltak szép megmozdulásai meg mentései Danilonak is, de teljesen más szint a két játékos, de ezt nyilván nem kell ecsetelni. Varane meg... hol van már az a srác, aki "véget vetett Messi karrierjének."Simi írta:Amiben ma gyenge volt a csapat, az kb a védelemben történt változásokból fakadt, a meccs eleji homály is alapvetően hátulról eredt. Danilo és Varane ma gyengék voltak (a francia nagyon meglepett, hogy ilyen bizonytalan, nagyon nem működött ma jól).

Én maradéktalanul elégedett vagyok a párharccal, összességében a mai meccsel is, egy kicsit sajnálom a meccs legelejét, de ahogy ezek nekünk rontottak... Viszont a lélekjelenlét megmaradt, jött a gól, onnantól nem volt kérdés, hogy ki jut tovább.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Csak ilyen jatekosokkal lehet.ziro4vr írta:Ez a négyes szivatta rendesen a kötött fogású sitteseket.numberone1 írta:Benzema, Isco, Kroos es Modric nagyot jatszottak. Ilyen jatek ami focira emlekeztet.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Picit zavar hogy kikaptunk, mert ezt lazán hozhattuk volna, 20 percük volt a sitteseknek. De ennyi baj legyen, letudtuk az utolsó vereséget idénre, innentől 4? győzelem aztán szevasz tavasz.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én nem látom,higy ez a juve mit tudna velünk kezdeni.
Mégha megis szerzik a vezetést,hát mi arra gerjedünk,a meleg szitukra
Kemény meccs lesz, de valahogy képtelenségnek érzem,hogy kikapjunk,valahogy mindenhonnan visszajövünk...Ez is mi volt a péesgé azt se tudta hol van,mi meg nullkettőnél oktatni kezdtünk.
Benzema meg elmehet a pi.aba
Grat mindenkinek,óriási teljesítmény a döntő végkimenetelétől független.
A világ futballjának meg van 3 hete imádkozni buffonért meg a juvé-ért,de én tulzottan nem élném magam bele ebbe.
Mégha megis szerzik a vezetést,hát mi arra gerjedünk,a meleg szitukra

Kemény meccs lesz, de valahogy képtelenségnek érzem,hogy kikapjunk,valahogy mindenhonnan visszajövünk...Ez is mi volt a péesgé azt se tudta hol van,mi meg nullkettőnél oktatni kezdtünk.
Benzema meg elmehet a pi.aba

A világ futballjának meg van 3 hete imádkozni buffonért meg a juvé-ért,de én tulzottan nem élném magam bele ebbe.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Meg kell nyerni a bajnokságot. Teljesen máshogy fogunk játsznai egy fontos címmel a zsebben.
Merci Zizou!
Az az érdekes, hogy vereség lett a meccs vége, mégis messze jobban játszott a Real a meccs egészét nézve ma is szerintem, és én is alapvetően elégedett vagyok a látottakkal.Sierra írta:Amúgy ez a Modric-Kroos-Isco középpálya brutális volt ma. Milyen zsugákat letoltak atyaég... És mennyire labdabiztos mindhárom. Szerintem mindegyiknek az egyik legjobb meccse volt a mai (talán Modricnak nem, mert nála van még feljebb is.). Hihetetlen mit lemelóztak.
Ami a mai meccsen kulcsmomentum volt, az az, hogy 2-0 után nem roppantak össze, sőt onnantól kezdtünk el igazán focizni. A Juvet meg kell csapkodni, ezzel a középpályával már félsiker szerintem az a meccs.
Amiben ma gyenge volt a csapat, az kb a védelemben történt változásokból fakadt, a meccs eleji homály is alapvetően hátulról eredt. Danilo és Varane ma gyengék voltak (a francia nagyon meglepett, hogy ilyen bizonytalan, nagyon nem működött ma jól).
A vereség meg nem számít ma, látszott a csapaton, hogy végig abban a tudatban vannak, hogy nincs hova sietni eszetlenül. Én ezért is alapvetően elégedett vagyok a csapat jelenlegi állapotával, ezzel a kerettel kb ezt lehet vagy lehetne játszani (azért a jövő évre lennének ötleteim, hogy lehetne még jobb).
Juve ellen okosan, és nem lesz semmi vész, címvédés lesz akkor!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És szemlélteti, hogy egy Real Madrid élére milyen ember kell. Csakúgy, mint a katalánoknál, úgy itt is egy keresztapa kell.___Samy___ írta: ZZ meg mutatja a fakkot mindenkinek.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én a döntőre 50-50-et érzek. Nem érzem most egyik csapatot se erősebbnek a másiknál, mert mindkét gárda elképesztően kiegyensúlyozott és profi. Kulcsfontosságú lesz, hogy ki lövi az első gólt.
A legutolsó 5 BL döntőnket megnyertük, ami elképesztő. Remélem nem most fog megszakadni ez a sorozat.
Addig pedig előre a bajnoki címért!
A legutolsó 5 BL döntőnket megnyertük, ami elképesztő. Remélem nem most fog megszakadni ez a sorozat.
Addig pedig előre a bajnoki címért!
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ___Samy___
Igen. És a második gól után egyből az jutott eszembe, hogy Mourinhonál meg Ancelottinál mi ment ilyenkor. Mindenki összezavarodott, mint aki azt sem tudja hol van. Azért ez a csapat most morálisan abszolút a csúcson van.Ami a mai meccsen kulcsmomentum volt, az az, hogy 2-0 után nem roppantak össze, sőt onnantól kezdtünk el igazán focizni.
ZZ meg mutatja a fakkot mindenkinek.
- BlancoMark
Tamadasban kell extrar nyujtani ez egyertelmu, ha vedekezesben hozzuk azt amit az odavagon az aletico ellen akkor Higuaineknak nagyon nehez dolga leszSteve írta:Minden meccs más és más. Minden csapat ellen más taktika kell.
Nem kell itt az, hogy a Juve ellen esély sem lesz.
Szerintem megnyerjük, csak jól fel kell készülni a Juveból és ésszel játszani.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Minden meccs más és más. Minden csapat ellen más taktika kell.