Na igen, ez az, amit én is nagyon érzek, hogy most adott egy váltás Ronaldo szerepének megváltozásával, és vannak rá nagyon ígéretes embereink Isco, Kovacic és Asensio személyében, hogy egy kicsit más rendszerre álljunk át, ami középpálya centrikusabb, és nekem nagyon tetszene ez a dolog. Egy kis finomhangolás kéne valóban ehhez.Sierra írta: Amit ezek lehoztak a tavasszal... na valami ilyesmi Realt akartam látni, kb mióta nekik szurkolok. Egy kis finomhangolás, és jövőre odabaszhatunk nagyon csúnyán.
A gondom csak az, hogy Bale nem kivehető a képletből elsősorban az ára miatt, illetve Benzema sem igazán passzol most a képbe (bár ha ő jó formába lendülne, ő simán beillene a rendszerbe, csak eddig nem igazán ebbe az irányba mutatott ez az év. A mai meccs jó kiindulópont lehetne, hogy újra hozza azt, amit tud.)
Nagyon fényes jövő előtt áll ez a csapat, remélem, nem szedik szét az egységet. A vezetőségünk már ezt párszor megkísérelte Carlo elküldésével, Di Maria elküldésével, Xabi Alonso elengedésével, meg a Danilot ráigazoljuk Carvajalra típusú dolgok, stb. Na ezek szerencsére nem törték derékba a csapatot, csak azt gondolom, hogy egy sokkal nagyobb dominancia lehetett volna már az elmúlt években is, ha mondjuk nem úgy alakulnak az igazolások, hogy egy életeformájában lévő és végre posztot fogó Di Maria helyett hozunk egy Jamest. Na de ez már múlt, nem offolok, a lényeg, hogy bízom benne, hogy most oda fogunk igazolni, ahova kell, ez pedig egy kapus elsősorban, egy balszélső Marcelo mögé, meg érik egy stabil belső középhátvéd is a sok Varane-Pepe sérülés miatt is (bár Nacho simán jó szerintem akár még kezdőben is el tudom képzelni, csak valahogy a sérülések miatt ott folyton elfogyunk.)
A jövőnk megalapozását folytassuk a bajnokság és a BL megnyerésével!