Az az érdekes, hogy vereség lett a meccs vége, mégis messze jobban játszott a Real a meccs egészét nézve ma is szerintem, és én is alapvetően elégedett vagyok a látottakkal.Sierra írta:Amúgy ez a Modric-Kroos-Isco középpálya brutális volt ma. Milyen zsugákat letoltak atyaég... És mennyire labdabiztos mindhárom. Szerintem mindegyiknek az egyik legjobb meccse volt a mai (talán Modricnak nem, mert nála van még feljebb is.). Hihetetlen mit lemelóztak.
Ami a mai meccsen kulcsmomentum volt, az az, hogy 2-0 után nem roppantak össze, sőt onnantól kezdtünk el igazán focizni. A Juvet meg kell csapkodni, ezzel a középpályával már félsiker szerintem az a meccs.
Amiben ma gyenge volt a csapat, az kb a védelemben történt változásokból fakadt, a meccs eleji homály is alapvetően hátulról eredt. Danilo és Varane ma gyengék voltak (a francia nagyon meglepett, hogy ilyen bizonytalan, nagyon nem működött ma jól).
A vereség meg nem számít ma, látszott a csapaton, hogy végig abban a tudatban vannak, hogy nincs hova sietni eszetlenül. Én ezért is alapvetően elégedett vagyok a csapat jelenlegi állapotával, ezzel a kerettel kb ezt lehet vagy lehetne játszani (azért a jövő évre lennének ötleteim, hogy lehetne még jobb).
Juve ellen okosan, és nem lesz semmi vész, címvédés lesz akkor!