HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 10., szerda 23:15
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 10., szerda 23:14
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 10., szerda 23:13
Abszolút. Ez egy győzelemmel felérő vereség, mindenben felülmúltuk az Atmát a gólokat leszámítva. Ami csak egy újabb rekord híján irreleváns. Második félidőben volt egy időszak amikor kicsit kiengedtük, de azt a játékrészt is végiguraltuk, gyönyörűen gurigáztunk. Illetve az első félidőben is az első 20 percet leszámítva a miénk volt a félidő. A realitás inkább egy x lett volna szvsz, de ismét érett, szervezett játékot produkáltunk, ami évek óta nem volt jelen ennél a csapatnál. Nem kapkodtunk, az elmúlt évekhez képest nagyon pontosan játszottunk, minden elismerésem ezé a csapaté most. Amit ezek lehoztak a tavasszal... na valami ilyesmi Realt akartam látni, kb mióta nekik szurkolok. Egy kis finomhangolás, és jövőre odabaszhatunk nagyon csúnyán.Simi írta:Az az érdekes, hogy vereség lett a meccs vége, mégis messze jobban játszott a Real a meccs egészét nézve ma is szerintem, és én is alapvetően elégedett vagyok a látottakkal.
Danilo-Carvajal különbség nagyon kijött, ahogy te is írod az volt a leggyengébb pont ma. Voltak szép megmozdulásai meg mentései Danilonak is, de teljesen más szint a két játékos, de ezt nyilván nem kell ecsetelni. Varane meg... hol van már az a srác, aki "véget vetett Messi karrierjének."Simi írta:Amiben ma gyenge volt a csapat, az kb a védelemben történt változásokból fakadt, a meccs eleji homály is alapvetően hátulról eredt. Danilo és Varane ma gyengék voltak (a francia nagyon meglepett, hogy ilyen bizonytalan, nagyon nem működött ma jól).
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. május 10., szerda 23:12
Csak ilyen jatekosokkal lehet.ziro4vr írta:Ez a négyes szivatta rendesen a kötött fogású sitteseket.numberone1 írta:Benzema, Isco, Kroos es Modric nagyot jatszottak. Ilyen jatek ami focira emlekeztet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 10., szerda 23:10
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 10., szerda 23:08
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. május 10., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: Simi » 2017. május 10., szerda 23:06
Az az érdekes, hogy vereség lett a meccs vége, mégis messze jobban játszott a Real a meccs egészét nézve ma is szerintem, és én is alapvetően elégedett vagyok a látottakkal.Sierra írta:Amúgy ez a Modric-Kroos-Isco középpálya brutális volt ma. Milyen zsugákat letoltak atyaég... És mennyire labdabiztos mindhárom. Szerintem mindegyiknek az egyik legjobb meccse volt a mai (talán Modricnak nem, mert nála van még feljebb is.). Hihetetlen mit lemelóztak.
Ami a mai meccsen kulcsmomentum volt, az az, hogy 2-0 után nem roppantak össze, sőt onnantól kezdtünk el igazán focizni. A Juvet meg kell csapkodni, ezzel a középpályával már félsiker szerintem az a meccs.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 10., szerda 23:06
És szemlélteti, hogy egy Real Madrid élére milyen ember kell. Csakúgy, mint a katalánoknál, úgy itt is egy keresztapa kell.___Samy___ írta: ZZ meg mutatja a fakkot mindenkinek.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. május 10., szerda 23:05
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 10., szerda 23:03
Igen. És a második gól után egyből az jutott eszembe, hogy Mourinhonál meg Ancelottinál mi ment ilyenkor. Mindenki összezavarodott, mint aki azt sem tudja hol van. Azért ez a csapat most morálisan abszolút a csúcson van.Ami a mai meccsen kulcsmomentum volt, az az, hogy 2-0 után nem roppantak össze, sőt onnantól kezdtünk el igazán focizni.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 10., szerda 23:02
Tamadasban kell extrar nyujtani ez egyertelmu, ha vedekezesben hozzuk azt amit az odavagon az aletico ellen akkor Higuaineknak nagyon nehez dolga leszSteve írta:Minden meccs más és más. Minden csapat ellen más taktika kell.
Nem kell itt az, hogy a Juve ellen esély sem lesz.
Szerintem megnyerjük, csak jól fel kell készülni a Juveból és ésszel játszani.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. május 10., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 10., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: András93 » 2017. május 10., szerda 22:56
HozzászólásSzerző: Simi » 2017. május 10., szerda 22:55
Mikor Daniloról majdnem 3-1 lett (mikor belefejelték Keylorba), volt utána egy lassítás Zidane fejéről. Hát azon sírtam... úgy lenézte Danilot, hogy nekem fájtSierra írta:Azért egy Carvajal ma nagyon hiányzott. Lehet nem is kapunk ki, ha a pályán van.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. május 10., szerda 22:55
hunmadridista írta:A döntőbe jutás ellenére nem vagyok elégedett...ilyen játékkal esélyünk sincs a Juve ellen...
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 10., szerda 22:55
Megnyugtatlak szerintem nem ilyen játékkal fogunk kiállni ellenük. A döntő 0-0-ról indul, nem 0-3-ról és nem fognak nekünk esni így, mint ők. Okosnak kell kellünk, higgadtnak, és nekünk kell szerezni az első gólt.hunmadridista írta:A döntőbe jutás ellenére nem vagyok elégedett...ilyen játékkal esélyünk sincs a Juve ellen...
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 10., szerda 22:54
kezdődikA döntőbe jutás ellenére nem vagyok elégedett...ilyen játékkal esélyünk sincs a Juve ellen...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 10., szerda 22:54
Istenem......A 180 percből 20 volt az Atletié, a többin azt sem tudták hol vannak.hunmadridista írta:A döntőbe jutás ellenére nem vagyok elégedett...ilyen játékkal esélyünk sincs a Juve ellen...
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem