Williant nem véletlenül vették De Bruyne is kezdett az első meccsen...
Özil elpasszolni és Matat hozni

HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. augusztus 26., hétfő 9:35
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 8:58
Karimos hírnek örülök! A másik, hogy megerősítést kaptunk a CR-Benzema-Bale tengelyre a hír második felében... DM sorsára kiváncsi vagyok, viszont Özil szerintem marad, de lehet koppanni fogok...Realista24 írta:Az Atma kölcsönvenné Matát.
A következő Karimos híremet pedig Szabó Zolinak küldöm és mindenkinek aki szereti.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 26., hétfő 8:48
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 8:45
HozzászólásSzerző: JackeL » 2013. augusztus 26., hétfő 7:23
Ha a három játékos tudását összeadod lehet nem kapsz egy Bale-t, de nem is foglal 3 helyet a keretbenRealista24 írta: igazából Özil is, úgyhogy jöhet egy százas.![]()
Azért így leírva nem kicsit durva, hogy ez a három játékos ér egy Balet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:16
igazából Özil is, úgyhogy jöhet egy százas.Egy 50-est kifacsarhatnánk belőlük minimum. Aki szerint meg DM hasznosabb, mint Özil az szerintem nem néz pár éve Real meccset.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:12
Egy 50-est kifacsarhatnánk belőlük minimum. Aki szerint meg DM hasznosabb, mint Özil az szerintem nem néz pár éve Real meccset.Realista24 írta:Fabiót is vinné a Manchester angol hírek szerint, meg DM is terítéken van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:06
HozzászólásSzerző: hugo » 2013. augusztus 25., vasárnap 23:01
Nézd, szerintem a profi labdarúgás az ilyen. Melyik Werder Bremen játékos mondana nemet a Barcának, vagy a Realnak, csak mert a másiknak szurkol. Még csak nem is német nagycsapat aki hívja.Mondjuk azt még mindig furcsa olvasni higy Özil mennyire szereti/szerette a Realt. Emlékszem vele készült interjúra a Werderes korszakból,Barca és Fener szurkoló (volt?) ... Na mind1,változhatott
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 20:47
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 25., vasárnap 20:05
A VB utan a barca Fabregast akarta leigazolni, de az Arsenal nem engedte (akkor volt az, hogy az unnepsegen rahuztak egy barca mezt).Marci77 írta:Mondjuk azt még mindig furcsa olvasni higy Özil mennyire szereti/szerette a Realt. Emlékszem vele készült interjúra a Werderes korszakból,Barca és Fener szurkoló (volt?) ... Na mind1,változhatott
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 25., vasárnap 19:49
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 25., vasárnap 19:45
Így van, de az EFE hírügynökségnek valami alkalmazott, valamilyen helyi belső (turisztikai) szóvivő, bizonyos José Luis Hernández megerősítette, hogy Marbella-n valóban az ottani szállodában tartózkodik jelenleg is.én valami olyant olvastam ezzel kapcsolatban, hogy csak kamu fotók voltak a nyaralásáról bevágva az újságokba.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nem kamu fotok, hanem oda volt irva, hogy "Gareth Bale in an archive image", vagyis a hir igaz, tenyleg Marbellan van, viszont egy regebbi kepet rakta be rola.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 25., vasárnap 19:37
-de az egyik, ha fáj, ha nemhehe írta:özil nem a világ egyik legjobbja a saját posztján, pusztán egy jó játékos.
özil nem jobb támadásban kis területen, mint modric és isco.
nincs miről beszélni, remélem hamarosan megszabadulunk tőle is.
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. augusztus 25., vasárnap 19:36
Mindenesetre Willian ma a Tottenham helyett a Chelseaba írt alá.lehet hogy megegyeztek Levyvel, hogy kicsit kevesebb lesz az összeg, és amíg a spurs nem igazol hivatalosan! valakit(ket) addig nem jelentik be Bale-t sem
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 25., vasárnap 19:33
Mar ez is haladas toled azt olvasni, hogy Ozil egy jo jatekoshehe írta:özil nem a világ egyik legjobbja a saját posztján, pusztán egy jó játékos.
özil nem jobb támadásban kis területen, mint modric és isco.
nincs miről beszélni, remélem hamarosan megszabadulunk tőle is.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 25., vasárnap 19:20
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 25., vasárnap 19:06
Szerintem mindenki tudja, hogy Ozil helye kozvetlenul a csatar mogott van, ott tudja legjobban kihasznalni az erossegeit, a zsenialis inditasait, es a gyengesegei is ott jonnek ki legkevesbe, az hogy keves a vedekezo munkaja.wZoLee7 írta:Özilnek a lehetőséget középen kell megadni, nem a szélen, ezt sokan nem bírják megérteni...és mit szépítsük, özil maga nyilatkozta hogy neki szélen abszolút nem megy
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. augusztus 25., vasárnap 19:01
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 18:33
na ha Hulk fejében van ész akkor vissza jön európába, jobb csapatra ne nagyon számítsonGéci írta:Siqueira nem fog játszani a Real Madrid ellen hétfőn...
A másik hir amin meglepődtem, és kapaszkodni kellet az asztal 2 sarkába, az az volt, hogy AVB szeretné leigazolni Hulk-ot akit 46 milláért vihetnek is...![]()
Khedirának pedig állitólag elhúzódott a felépülése igy szinte garantált holnap a Modric-Casemiro-Isco kp
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem