hunmadridista írta:Ramosnak és Casemironak nagyon kell figyelnie, hogy nehogy kiállítsák ma őket...nagyon nem lenne szerencsés, ha valamelyikük a kiállítás sorsára jutna...
a mai tippem amúgy vereség, de továbbjutás...
Nem tudom, benne lehet ez is, de én valami hihetetlen nyugodt vagyok. Bármennyire nincs elismerve a csapat, annyira profi, hogy az valami hihetetlen. Egyetlen egy rangadó volt, amit elcseszett Zidane, az előző Clásico. De azt el tudom nézni neki, mert benne volt, hogy már aznap eldőljön a bajnokság és akkor nem lett volna ennyire feszes a program. Sajnos balul sült el. De minden egyes rangadóm, az Atlético ellen is mindhárom meccsen, a Bayern ellen, egyébként a Barca ellen is, mindenhol ott voltunk. Lehet nem nálunk volt a labda 80%ban, de tudták a játékosok, hogy mit csinálnak és teljesítettek is. Szerintem ma rá fog görcsölni az Atma arra, hogy már csak azért is megmutassák, a közönség is bele fogja őket hajszolni, ezt meg ki fogjuk használni. Jóval frissebbek is leszünk. Én csak attól tartok, hogy ha majd rájönnek az Atléti játékosok, hogy ez oda van, akkor majd elkezdenek rúgdosódni. Filipe Luiz meg Koke már az odavágón elkezdte, úgyhogy én abban reménykedek, hogy ma senki nem fog megsérülni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero