Remélhetőleg Gareth vissza fog térni a döntőre.
Koszi nem.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 10., szerda 23:51
Remélhetőleg Gareth vissza fog térni a döntőre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 10., szerda 19:54
Válaszoltak amúgy az Atleti stadionjához vezető úton, az "anyátok pic.áját madridisták" felirattal az egyik hídonGerr90 írta:Mármint arra büszkék, hogy nem sikeresek?! It's okay!AS | Ma a "Milyen érzés" feliratú molinóra érkezni a fog a válasz: "Büszkék vagyunk, hogy nem olyanok vagyunk, mint ti".
Mondjuk nekem a mi molinónk mögötti gondolat sem tetszett, mert fölösleges az ilyesmi, de ha picit érettebbek a szurkolóik, elengedték volna a történetet.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2017. május 10., szerda 16:25
Mármint arra büszkék, hogy nem sikeresek?! It's okay!AS | Ma a "Milyen érzés" feliratú molinóra érkezni a fog a válasz: "Büszkék vagyunk, hogy nem olyanok vagyunk, mint ti".
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 10., szerda 16:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 10., szerda 16:04
Mást nem tudnak, de Jajj ha kiesunkBerti írta:Jaj értem..és akkor erre fog jönni a válasz, hogy "Büszkék vagyunk, hogy nem olyanok vagyunk, mint ti".
Frappánsabb válasz is jöhetett volna, ez olyan..nyehh![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. május 10., szerda 16:03
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 10., szerda 16:03
Vagy, hogy ,,Legyetek is büszkék, mert vesztesek nélkül nincsenek győztesek. Úgyhogy ti óriási szívességet tesztek nekünk és a világnak..."BBeno írta:annak a pár ezer realosnak ma egy olyannal kéne jönnie hogy "mi majd segítünk bontani, a kaputokkal kezdünk."
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 10., szerda 15:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 10., szerda 15:50
A Real előző előképe kicsapta a biztosítékot az Atmanal.Berti írta:Valaki beavatna?AS | Ma a "Milyen érzés" feliratú molinóra érkezni a fog a válasz: "Büszkék vagyunk, hogy nem olyanok vagyunk, mint ti".
HozzászólásSzerző: rinaldo » 2017. május 10., szerda 15:50
http://madridom.hu/blog/2017/05/03/szur ... elodonton/Berti írta:Valaki beavatna?AS | Ma a "Milyen érzés" feliratú molinóra érkezni a fog a válasz: "Büszkék vagyunk, hogy nem olyanok vagyunk, mint ti".
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. május 10., szerda 15:44
Valaki beavatna?AS | Ma a "Milyen érzés" feliratú molinóra érkezni a fog a válasz: "Büszkék vagyunk, hogy nem olyanok vagyunk, mint ti".
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. május 10., szerda 15:36
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. május 10., szerda 15:35
Mondjuk egy Eb-n vagy VB-n, ahol döntetlen 90 perc után, ott lehet vitatkozni, de egy vereség után én nem vitatkoznék.L.Miki írta:De viszont a marca azt írta, hogy az összes meccsét megnyerte... nem pedig azt, hogy a Real Madrid az összes meccsét megnyerte a rendes játékidő azaz 90 perc alatt. Szerintem nem ugyanaz, mert a meccs tartalmazza a hosszabbítást is (ha van), a marca erre gondolt, mert attól, hogy 2:1 volt az eredmény a bayernek 90 perc után, nem jelenti azt, hogy megnyerte a meccset. Szerintem, vagy legalábbis én így értelmezem.Navamiro írta:Biztos emiatt bayernes vagyok, mert 90 percet nézem. Meg akkor az összes fogadóiroda.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 10., szerda 15:17
De viszont a marca azt írta, hogy az összes meccsét megnyerte... nem pedig azt, hogy a Real Madrid az összes meccsét megnyerte a rendes játékidő azaz 90 perc alatt. Szerintem nem ugyanaz, mert a meccs tartalmazza a hosszabbítást is (ha van), a marca erre gondolt, mert attól, hogy 2:1 volt az eredmény a bayernek 90 perc után, nem jelenti azt, hogy megnyerte a meccset. Szerintem, vagy legalábbis én így értelmezem.Navamiro írta:Biztos emiatt bayernes vagyok, mert 90 percet nézem. Meg akkor az összes fogadóiroda.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 10., szerda 15:16
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. május 10., szerda 15:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 10., szerda 14:53
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. május 10., szerda 14:50
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 10., szerda 14:48
MARCA | A Real Madrid lehet az első olyan csapat a BL-ben, amelyik megnyeri az összes meccsét a kieséses szakaszban.
A Bayern ellen még mindig kikaptunk, fáradt Marca.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 10., szerda 14:45
Oszt' melyiken? Az 1:2-es idegenben, vagy a 4:2-es otthonin?Navamiro írta:MARCA | A Real Madrid lehet az első olyan csapat a BL-ben, amelyik megnyeri az összes meccsét a kieséses szakaszban.
A Bayern ellen még mindig kikaptunk, fáradt Marca.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem