Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Legalabb elnek a szurkoloink a stadionban

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mást nem tudnak, de Jajj ha kiesunkBerti írta:Jaj értem..és akkor erre fog jönni a válasz, hogy "Büszkék vagyunk, hogy nem olyanok vagyunk, mint ti".
Frappánsabb válasz is jöhetett volna, ez olyan..nyehh![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jaj értem..és akkor erre fog jönni a válasz, hogy "Büszkék vagyunk, hogy nem olyanok vagyunk, mint ti".
Frappánsabb válasz is jöhetett volna, ez olyan..nyehh
Frappánsabb válasz is jöhetett volna, ez olyan..nyehh

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Vagy, hogy ,,Legyetek is büszkék, mert vesztesek nélkül nincsenek győztesek. Úgyhogy ti óriási szívességet tesztek nekünk és a világnak..."BBeno írta:annak a pár ezer realosnak ma egy olyannal kéne jönnie hogy "mi majd segítünk bontani, a kaputokkal kezdünk."

annak a pár ezer realosnak ma egy olyannal kéne jönnie hogy "mi majd segítünk bontani, a kaputokkal kezdünk."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Real előző előképe kicsapta a biztosítékot az Atmanal.Berti írta:Valaki beavatna?AS | Ma a "Milyen érzés" feliratú molinóra érkezni a fog a válasz: "Büszkék vagyunk, hogy nem olyanok vagyunk, mint ti".
Milyen érzés a ket elveszített bl döntő, utalt a Bernabeu népe Lisszabonra es Milánóba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Isco
http://madridom.hu/blog/2017/05/03/szur ... elodonton/Berti írta:Valaki beavatna?AS | Ma a "Milyen érzés" feliratú molinóra érkezni a fog a válasz: "Büszkék vagyunk, hogy nem olyanok vagyunk, mint ti".
Valaki beavatna?AS | Ma a "Milyen érzés" feliratú molinóra érkezni a fog a válasz: "Büszkék vagyunk, hogy nem olyanok vagyunk, mint ti".
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nézőpont kérdése. Attól, mert a fogadóirodáknál külön veszik, mert több féle fogadási opció van, attól még lehet, hogy itt nem. Mert lehet úgy is nézni, hogy az utolsó sípszónál mi nyertünk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Mondjuk egy Eb-n vagy VB-n, ahol döntetlen 90 perc után, ott lehet vitatkozni, de egy vereség után én nem vitatkoznék.L.Miki írta:De viszont a marca azt írta, hogy az összes meccsét megnyerte... nem pedig azt, hogy a Real Madrid az összes meccsét megnyerte a rendes játékidő azaz 90 perc alatt. Szerintem nem ugyanaz, mert a meccs tartalmazza a hosszabbítást is (ha van), a marca erre gondolt, mert attól, hogy 2:1 volt az eredmény a bayernek 90 perc után, nem jelenti azt, hogy megnyerte a meccset. Szerintem, vagy legalábbis én így értelmezem.Navamiro írta:Biztos emiatt bayernes vagyok, mert 90 percet nézem. Meg akkor az összes fogadóiroda.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
De viszont a marca azt írta, hogy az összes meccsét megnyerte... nem pedig azt, hogy a Real Madrid az összes meccsét megnyerte a rendes játékidő azaz 90 perc alatt. Szerintem nem ugyanaz, mert a meccs tartalmazza a hosszabbítást is (ha van), a marca erre gondolt, mert attól, hogy 2:1 volt az eredmény a bayernek 90 perc után, nem jelenti azt, hogy megnyerte a meccset. Szerintem, vagy legalábbis én így értelmezem.Navamiro írta:Biztos emiatt bayernes vagyok, mert 90 percet nézem. Meg akkor az összes fogadóiroda.
sztem is a 90 perc számít.
Biztos emiatt bayernes vagyok, mert 90 percet nézem. Meg akkor az összes fogadóiroda.

90 percet nézik. Mint mikor az ukránok(?) kiestek veretlenül egy 1:1-es döntetlen után 11-esekkel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mondjuk az ilyen számolásoknál rendszerint a 90 perc végeredményét szokták számolni.
MARCA | A Real Madrid lehet az első olyan csapat a BL-ben, amelyik megnyeri az összes meccsét a kieséses szakaszban.
A Bayern ellen még mindig kikaptunk, fáradt Marca.

te biztos, hogy Real drukker vagy?

Oszt' melyiken? Az 1:2-es idegenben, vagy a 4:2-es otthonin?Navamiro írta:MARCA | A Real Madrid lehet az első olyan csapat a BL-ben, amelyik megnyeri az összes meccsét a kieséses szakaszban.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
MARCA | A Real Madrid lehet az első olyan csapat a BL-ben, amelyik megnyeri az összes meccsét a kieséses szakaszban.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én is úgy emlékszem, hogy 80 körül kaptak érte az ő hivatalos verziójuk szerint.BBeno írta:ha jól emlékeszem akkor az ügynöki díj a 105 millióból jön le és nem még pluszban annyi.
a juve is kommunikálta hogy ők bizony nem kaptak 105-öt ebből az egészből.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A titkárnő és az adó akkor is lemaradt