Ezzel teljesen egyetértek, minden részével.wZoLee7 írta:Ah de fogok sajnalni ha Emeryt kirugjak. Szerintem rohadt jo edzo, tetszik a filozofiaja, ezaszezon nem jott ossze...egy epulo milan elen eltudom ot kepzelni

Egyéb bajnokságok
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Egyéb bajnokságok
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- ateeemadrid
Már a BL-ből való kiesés után el kellett volna zavarni a picsába. De a Milanba oké, az az ő szintje jelenleg.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ah de fogok sajnalni ha Emeryt kirugjak. Szerintem rohadt jo edzo, tetszik a filozofiaja, ezaszezon nem jott ossze...egy epulo milan elen eltudom ot kepzelni
Nekem is az a bajom, mint hehének, mindenkit gondolkodás nélkül Ronaldohoz mérek, ő a mérce...
Általában közelében sincsenek hozzá az emberek, de ebben az MBappé gyerekben van valami, nagyon rég nem láttam ilyet. Ez a mostani kapus mellett elhúzom gólja is had ne mondjam kit idézett...
El kell hozni és kész, nincs kérdés.
Általában közelében sincsenek hozzá az emberek, de ebben az MBappé gyerekben van valami, nagyon rég nem láttam ilyet. Ez a mostani kapus mellett elhúzom gólja is had ne mondjam kit idézett...

El kell hozni és kész, nincs kérdés.
Nem is ez a félelmetes, hanem... például egy medvereeed_ati írta:Félelmetes az a sebesség, nagyon kellene nekünk előre egy ilyen pali.Remy írta:Bappe mutatja a fukkot megint. Újabb bizonyíték, hogy azonnal kell.
Benzemát bírom, de amikor 5-ből 5x hiába ugratják ki, mert nem tudja megfutni az ellenfelét, akkor a fejemet szoktam fogni.
Félreértés ne essék, nem csípem a futógépeket, de ez a fiú jóval több ennél..
Na és ahogyan írtátok, vagy most hozzuk, vagy elviszi egy nagy csapat és akkor jó pár évig lemondhatunk róla, szóval kockáztatni kell, már amennyiben kockázat a leigazolása.![]()
Morata úgyis lelép, kell egy támadó a helyére, még adná is magát a dolog.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Akartam írni, hogy azért az utóbbi időben javult valamit ezen a téren(valahol olvastam is, hogy elkezdett normálisan kajálni, mondjuk hozzáteszem vicc, hogyha erre csak most állt rá), meglátjuk mire megyünk vele a betonfal ellen cardiffbanL.Miki írta:
Szerintem mostanában nincs annyira gond Benzemával és mezőnybeli játékával, illetve a megfutásaival. Nem egy 25 éves Ronaldo gyorsaságú, vagy egy épp és egészséges Bale gyorsaságú de pl: a mai meccsen nem egyszer tudta megtartani a labdát a kiugratásoknál úgy, hogy az ellenfél nem bírta lefutni.
Inkább a kapu előtt vannak nála kisebb nem is tudom, hiányosságok... például ez a hazaadás is.
Bappé gyorsabb, tehát ezt nem kockáztatom meg, hogy nem, de Benz sebessége sokat nőtt az utóbbi időben.

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
reeed_ati írta:Félelmetes az a sebesség, nagyon kellene nekünk előre egy ilyen pali.Remy írta:Bappe mutatja a fukkot megint. Újabb bizonyíték, hogy azonnal kell.
Benzemát bírom, de amikor 5-ből 5x hiába ugratják ki, mert nem tudja megfutni az ellenfelét, akkor a fejemet szoktam fogni.
Na és ahogyan írtátok, vagy most hozzuk, vagy elviszi egy nagy csapat és akkor jó pár évig lemondhatunk róla, szóval kockáztatni kell, már amennyiben kockázat a leigazolása.![]()
a gyorsaság még hagyján, de amilyen tökös, és határozott a kapu előtt még jobban tetszik. most is a st.etiennenek lőtt gólja.. kifordul a jobb lábára még megcsinál egy lövő cselt a hosszúra, és elviszi a kapus mellett

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem mostanában nincs annyira gond Benzemával és mezőnybeli játékával, illetve a megfutásaival. Nem egy 25 éves Ronaldo gyorsaságú, vagy egy épp és egészséges Bale gyorsaságú de pl: a mai meccsen nem egyszer tudta megtartani a labdát a kiugratásoknál úgy, hogy az ellenfél nem bírta lefutni.reeed_ati írta:Félelmetes az a sebesség, nagyon kellene nekünk előre egy ilyen pali.Remy írta:Bappe mutatja a fukkot megint. Újabb bizonyíték, hogy azonnal kell.
Inkább a kapu előtt vannak nála kisebb nem is tudom, hiányosságok... például ez a hazaadás is.
Bappé gyorsabb, tehát ezt nem kockáztatom meg, hogy nem, de Benz sebessége sokat nőtt az utóbbi időben.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Bajnoki érem a zsebében, szóval nyugodt szívvel lécelhetne le.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Félelmetes az a sebesség, nagyon kellene nekünk előre egy ilyen pali.Remy írta:Bappe mutatja a fukkot megint. Újabb bizonyíték, hogy azonnal kell.
Na és ahogyan írtátok, vagy most hozzuk, vagy elviszi egy nagy csapat és akkor jó pár évig lemondhatunk róla, szóval kockáztatni kell, már amennyiben kockázat a leigazolása.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Bappe mutatja a fukkot megint. Újabb bizonyíték, hogy azonnal kell.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Másik se volt csúnya, kapásból pont lábra..BBeno írta:bappe tegnap.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Mbappe megint nagyot tolt a Lille ellen.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Boca-Rivert nézi valaki?
Ahogy láttam az eredményeken a mi hősünk és imádott Gagónk szépítette 1-2-re a félidő végén.
Ahogy láttam az eredményeken a mi hősünk és imádott Gagónk szépítette 1-2-re a félidő végén.
Mitől lenne bunda? 3-as körbeverésnél az egymás elleni eldöntötte. Az, hogy a 4. csapattól ők kapták a legtöbbet az pont nem számít, de jó hülyén néz ki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
2. psg gól
csoro bastia kapus jó fej akart lenni aztán inkább kapott egy gólt.
btw verratti nagyon butít ma. bármikor jöhetne ide.

btw verratti nagyon butít ma. bármikor jöhetne ide.
Most megy a skótok elleni meccs, sokkal jobbak voltunk, erre jön egy potya...numberone1 írta:Most kezdodik az U-17s Europa Bajnoksag a franciak ellen, Szoboszlai bokaserulest szenevedett, nem jatszhat.
Remélem X-re lehozzuk vhogy a meccset, ha nem is nyerünk, játék képe alapján meg kell lennie.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Most kezdodik az U-17s Europa Bajnoksag a franciak ellen, Szoboszlai bokaserulest szenevedett, nem jatszhat.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou