nincs ma már olyan 11-es ahol nem lépnek be.gaborz1 írta:Szerintem ez pont ugyanolyan volt. Hozzáteszem, ha a mi meccsünkön azon ment az erőlködés, hogy beléptek, Navas előrelépett és emiatt újra kellett volna rúgatni és nem kifelé szabadrúgást adni. Na itt is megtörténtek ugyanezek, mégis kifelé ítélt a spori.Kercsó írta:A Leicestertől elvették a Griezmannéhoz hasonló büntetőt

Premier League
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Most látom csak a tabellát és azt hogy wenger mennyire feljott. Győzelmi kényszer a poolon west hamben. Na hát az kemény lesz. Mondjuk ha leesik az fa Kupa és top 4 akkor rossz szavuk se lehet rá a szurkoloknak. Ezzel a kerettel az is csoda
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Szerintem ez pont ugyanolyan volt. Hozzáteszem, ha a mi meccsünkön azon ment az erőlködés, hogy beléptek, Navas előrelépett és emiatt újra kellett volna rúgatni és nem kifelé szabadrúgást adni. Na itt is megtörténtek ugyanezek, mégis kifelé ítélt a spori.Kercsó írta:A Leicestertől elvették a Griezmannéhoz hasonló büntetőt
- nzooli93
Ezt kimondottan szeretem az angol jatekvezetesben. Ha van ra ok akkor siman hosszabbitanak a meccs vegen 6-7 perceket. Mai city meccsen is 100.percig ment a jatek es az elso felidoben is volt 3 perc raadas. Mindenhol mashol annyira fix ez a meccsvegi 3 perc. Ha lenne ra ok akkor se hosszabbitanak tobbet.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
A Leicestertől elvették a Griezmannéhoz hasonló büntetőt

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Mester77
És az megvan, h Rooney ugye fixen távozik, de a cél nem biztos, h Kína hanem az Everton lenne?
" Haza megy" levezetni?
" Haza megy" levezetni?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Szóval jövőre sem akar nyerni semmit.Kerlon írta:Guardiola kapus kiszemeltje döperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgés: VV, az az Victor Valdez.![]()

Guardiola kapus kiszemeltje döperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgés: VV, az az Victor Valdez.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az operáció után Mino Raiola, Ibra ügynöke a svéd Expressennek azt mondta, „Olyan erős a térde Ibrahimovicnak, hogy az orvosai azt mondták, ilyennel még sosem találkoztak. Állítják, fizikailag lehetetlen, hogy húsz év futball után valakinek így nézzen ki a térde. Az orvosok arra kérték Zlatant, a visszavonulása után térjen vissza a klinikára, és adjon engedélyt arra, hogy kutatásokhoz használják az eredményeit..."
Most viszont Jon Karlsson, a támadó térdműtétjét elvégző orvos is megszólalt.
„Ez egy baromság” – mondta el véleményét röviden Karlsson.

Nem is bánom nincs nálunk egyetlen kölyke sem ennek a Raiolának.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Sajat maga nyilatkozta, hogy ez nem lesz egy evtizedes munka szamara Madridban, mert ott nem ugy mukodnek a dolgok, mindenesetre nem bannam en sem ha jo ideig maradnaM1Ö írta:A mi Zizounk azért valahogy oldja már meg vagy egy évtizedre!!!ziro4vr írta:A Realban előbb-utóbb minden edző megbukik![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha a ManU nem éri el a BL-t, akkor 65 millió fontnyi tv-s pénztől esnek el, valamint az Adidastól is 20 millióval kevesebb lóvét fognak kapni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
https://www.facebook.com/nsonline/video ... 814106941/
Annyira, de annyira megérdemelné, hogy szezon végén 2 szék közé essen a szintén annyira szimpatikus csapatával.... Majd akkor is mondja el, hogy boldog, mert boldog az ellen...
Annyira, de annyira megérdemelné, hogy szezon végén 2 szék közé essen a szintén annyira szimpatikus csapatával.... Majd akkor is mondja el, hogy boldog, mert boldog az ellen...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ibra ugye ha jól tudom elvileg ingyen ment a ManUhoz, a fizetése azonban kemény.
A Football Leaks szerint heti 422.500 fontot kap, nagyjából 500.000 euró. Ebből az alapfizetés éves szinten 19,1 millió font, a bónuszok pedig 2,86 milla.
Pogba alapfizuja évi 8,61 millió, plusz kap 2,87 millió marketingbevételt saját maga után.
A Football Leaks szerint heti 422.500 fontot kap, nagyjából 500.000 euró. Ebből az alapfizetés éves szinten 19,1 millió font, a bónuszok pedig 2,86 milla.
Pogba alapfizuja évi 8,61 millió, plusz kap 2,87 millió marketingbevételt saját maga után.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
A mi Zizounk azért valahogy oldja már meg vagy egy évtizedre!!!ziro4vr írta:A Realban előbb-utóbb minden edző megbukik

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
egyértelmű hogy nem volt idevaló. mondjuk az is megér egy misét amikor a játékosok mennek az edző ellen az egy kicsit primadonnás de ez most lényegtelen. se mentalitásban se habitusban se filozófiában nem volt jó választás. néztem is amikor bejelentették pláne Carlo után. viszont pl az edzésvideók nekem nagyon tetszettek, pl amikor a védőknek mutatta meg magyarázta a helyezkedésüket egymáshoz képest. de eleve bukásra volt ítélve mert a sztárok így döntöttek és 'kezem a szívemen' baromira nem szakadtak meg a pályán és eléggé buktatásra mentek. Beniteznek is persze megvoltak a hülyeségei mint a híressé vált Modric ne használja a külsőjét, de mielőtt elkezdte a munkát már megbukott mert a játékosok Carlo-t akarták. angliában simán felélesztheti a karrierjét.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A Realban előbb-utóbb minden edző megbukik, de 2 típus különösen hamar. Az egyik a szimplán noname hozzá nem értő, nem kell magyarázni. A másik pedig a filozófiáját és tekintélyelvű diktátorkodását mindenáron érvényesíteni akaró. Ez működik egy közepesen jó csapatnál, akár még egy másik sztárcsapatnál is, a Realnal semmiképp. Benitezt sem azért ekézte a többség mert egy nímand, hanem mert ez utóbbi típust hozta egy elég lúzer köntösben, aki pl Ronaldoval góllövési praktikák megyei videókat nézet.
Nem illik.
Ez így van, aki mást mond, az nem ért hozzá.RaúlCF írta:ez nem lesz népszerű de Rafa nem egy szar edző. mielőtt nekem esne bárki leszögezem hogy nem is Real Madrid szint. de az egész edzői felhozatalt végignézve nem olyan kutyaütő mint aminek be van állítva. a maga helyén mondjuk egy angol 6-7ik körül szerintem jó edzőnek számít. nyílván hülyeség volt a Realba hozni de pl a valenciával meg a Liverpoolal is jó volt. Newcastleben is kb 4 meccsel hamarabb meglépik a kinevezését maradnak a plben. az meg mindenképp respect hogy lement a csapattal és rögtön visszahozta őket.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ez nem lesz népszerű de Rafa nem egy szar edző. mielőtt nekem esne bárki leszögezem hogy nem is Real Madrid szint. de az egész edzői felhozatalt végignézve nem olyan kutyaütő mint aminek be van állítva. a maga helyén mondjuk egy angol 6-7ik körül szerintem jó edzőnek számít. nyílván hülyeség volt a Realba hozni de pl a valenciával meg a Liverpoolal is jó volt. Newcastleben is kb 4 meccsel hamarabb meglépik a kinevezését maradnak a plben. az meg mindenképp respect hogy lement a csapattal és rögtön visszahozta őket.
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Mindenki megtalalja előbb utóbb a maga szintjét.lordgabi írta:Közben a Newcastle lett a másodosztály bajnoka, Benítez (is) kupával zárta a szezont.