H.E.H.E. írta:mert túl szép hogy igaz legyen.
utoljára a céronaldo-benzema-kaká nyár volt olyan, hogy olyan játékosok jöttek, akik kellenek és extrák.
vhogy nem érzem, hogy bappe idejön, pedig tökéletes lenne.
vagy marad, vagy anglia.
city nem, arsenal talán, cselszi talán, mu több mint valószínű sztem zlatan helyére.
De ha azt erezned, h jon, az pont ugyanannyit erne. Bizakodj, ne parazz mindig mindenen. 14es dontoben is lejarattad magad a fórumon a 90. percben, 15os elodontoben ugyanugy... Legyel pozitiv, ugyanannyit er, mint az ellenkezoje, de legalabb az jo hangulatot hoz a fórumra..
A vilag kampanya Buffon BL gyozelmeert, es Aranylabdajaert az a tipikus eset, hogy valaki tul sikeres, a tomeg pedig ezt nem viseli el. Ezert van az, hogy a madridistakin kivul mindenki a Madrid ellen drukkol, a Juvet leszarjak, az csak a duma resze, h ertuk szoritanak. A valosag az, h a RM ellen. Igy mukodik a vilag. A cimvedes lehetosegevel senki nem foglalkozik, pedig az lenne az igazi tortenelmi tett. De amugy ez szerintem a Blancoknak kedvez, fejben tudjuk mennyire eros garda ez, raadasul a teher nagyobb resze egyertelmuen a Juven van. Kuderul, hogy ok is birjak-e. Ha igen, akkor valoszinuleg az edzok felkeszultsege fog donteni. Vagy jon egy meccset eldonto klasszis megmozdulas. Vagy a biro elcseszi a meccset. Nem lehet kiszamolni, ez foci. Lenyeg, h Hala Madrid! Ha behuzzuk CR utoleri Messit Aranylabdaban. - mondjuk engem ez kevesbe erdekel, csak irtam, h kevesbe legyen off.

sry