így bérelt helye lesz a kezdőben (később)
bezzeg ha spanyol lenne
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. május 9., kedd 20:15
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. május 9., kedd 13:41
Én is ezt gondolom. Sokkal jobban megérné nekik feljelenteni minket, mint az a 6 millió. Ráadásul ha ez a 6 millió tényleg azért megy pluszba nekik, hogy elhallgattassa őket Perez, akkor ez kvázi megkenés, szóval ugyanott vagyunk.rashidm írta:Én simán kinézem belőlük amilyen patkányok, ahogy kicsengettük érte a pénzt, már megy is a feljelentés.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 9., kedd 13:31
Én simán kinézem belőlük amilyen patkányok, ahogy kicsengettük érte a pénzt, már megy is a feljelentés.Realista24 írta:Na, ha van, és nem tartottuk be, akkor jogos lehet a félelem, mivel itt azon van a hangsúly az Atleti részéről, hogy a megnemtámadási szerződést rúgta fel Pérez. Mérlegelt, pereskedés vagy néhány millió, utóbbit választotta.Olyan van, de az minden igazolasnal igaz. Eloszor a klubbal kell megegyezni, aztan mehetsz a jatekoshoz. Na ezt senki nem tartja be...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 9., kedd 13:26
Na, ha van, és nem tartottuk be, akkor jogos lehet a félelem, mivel itt azon van a hangsúly az Atleti részéről, hogy a megnemtámadási szerződést rúgta fel Pérez. Mérlegelt, pereskedés vagy néhány millió, utóbbit választotta.Olyan van, de az minden igazolasnal igaz. Eloszor a klubbal kell megegyezni, aztan mehetsz a jatekoshoz. Na ezt senki nem tartja be...
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. május 9., kedd 13:25
Olyan van, de az minden igazolasnal igaz. Eloszor a klubbal kell megegyezni, aztan mehetsz a jatekoshoz. Na ezt senki nem tartja be...Realista24 írta:Olyan van azt hiszem, hogy nem tárgyalhatsz vele a klub engedélye nélkül/háta mögött.Van van olyan FIFA szabaly hogy ne igazolj a rivalistol?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 9., kedd 13:24
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 9., kedd 13:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 9., kedd 13:13
Olyan van azt hiszem, hogy nem tárgyalhatsz vele a klub engedélye nélkül/háta mögött.Van van olyan FIFA szabaly hogy ne igazolj a rivalistol?
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. május 9., kedd 13:08
Feljelenteni? De hogy? Miert? Milyen alapon? Semmi szabalyellenes nincs abban hogy aktivaljuk a zaradekot es leigazoljuk annyiert...Realista24 írta:Olvass vissza, korábban leírtam.Jó oké, de még mindig áll a kerdes, hogy mire fel? Ha mi letesszuk a játékosért a kivásárlási árát, onnantól nekik kuss van, nem?Az Atletico 30 milliot ker Theoert, 6 millaval tobbet mint a kivasarlasi ara hogy ne sertodjon meg azon h egesz evben azon ugykodott perez h elhozzon egy jatekost a varosi rivalistol es h ne jelentsek fel a fifanal, ezert ezt meg is adjuk.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 9., kedd 11:06
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 9., kedd 10:48
Sztem ezt lepapírozták, hogy ha esetleg mégis meggondolnák magukat hogy mennek pereskedni, akkor lehet mutogatni a dokumentumot. Gondolom én.ericco írta:Ez világos, de ha meg is adjuk nekik a 30 milliót, ugyanúgy geciskedni fognak az első adandó alkalommal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 9., kedd 10:46
Mert Pérez jófiú?Ez világos, de ha meg is adjuk nekik a 30 milliót, ugyanúgy geciskedni fognak az első adandó alkalommal.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. május 9., kedd 10:44
Ez világos, de ha meg is adjuk nekik a 30 milliót, ugyanúgy geciskedni fognak az első adandó alkalommal.Realista24 írta:Olvass vissza, korábban leírtam.Jó oké, de még mindig áll a kerdes, hogy mire fel? Ha mi letesszuk a játékosért a kivásárlási árát, onnantól nekik kuss van, nem?Az Atletico 30 milliot ker Theoert, 6 millaval tobbet mint a kivasarlasi ara hogy ne sertodjon meg azon h egesz evben azon ugykodott perez h elhozzon egy jatekost a varosi rivalistol es h ne jelentsek fel a fifanal, ezert ezt meg is adjuk.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 9., kedd 10:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 9., kedd 10:26
Olvass vissza, korábban leírtam.Jó oké, de még mindig áll a kerdes, hogy mire fel? Ha mi letesszuk a játékosért a kivásárlási árát, onnantól nekik kuss van, nem?
Az Atletico 30 milliot ker Theoert, 6 millaval tobbet mint a kivasarlasi ara hogy ne sertodjon meg azon h egesz evben azon ugykodott perez h elhozzon egy jatekost a varosi rivalistol es h ne jelentsek fel a fifanal, ezert ezt meg is adjuk.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 9., kedd 10:22
Jó oké, de még mindig áll a kerdes, hogy mire fel? Ha mi letesszuk a játékosért a kivásárlási árát, onnantól nekik kuss van, nem?Realista24 írta:Nem dirigálnak, kvázi megfenyegettek minket, ha úgy tetszik. Inkább bónuszokhoz kötnek még x milliót, mint hogy pereskedni járjanak.De én akkor sem értem, hogy mire föl vergodne az Atleti, ha esetleg 24-ert hoznank. Annyi a kivásárlási ára, amit ha letesznek érte, egy szavuk nem lehet. Erre ők meg dirigalnak.
HozzászólásSzerző: chronic » 2017. május 9., kedd 9:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 9., kedd 9:24
Nem dirigálnak, kvázi megfenyegettek minket, ha úgy tetszik. Inkább bónuszokhoz kötnek még x milliót, mint hogy pereskedni járjanak.De én akkor sem értem, hogy mire föl vergodne az Atleti, ha esetleg 24-ert hoznank. Annyi a kivásárlási ára, amit ha letesznek érte, egy szavuk nem lehet. Erre ők meg dirigalnak.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 9., kedd 9:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 9., kedd 9:01
Nem értelek titeket. A Barcának az Atma felkínálhatja ingyen is, ha a játékos nem akar odamenni...a az Atma meg ott szopatna minket, ahol tud. Képesek lettek volna áron alul eladni a őt barcának, nehogy nálunk kössön ki. Szarnák bele a lelki világukba. 24 millió a kivásárlási ár, max annyit kell érte fizetni. Ennyi.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem