top5 játékos minimum jelenleg.
de nem világsztár

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 9., kedd 22:00
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 9., kedd 21:43
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 9., kedd 21:39
Ne ess át a ló rossz oldalára. A széltől csak az édesanya védi meg gyermekét. Az, hogy elesik egy fűszálban és utána megrugdossa a védőt, nem jogos önvédelem. Ha ezeket kinőné, még értékelhető játékos is lehetne, de valószínűleg a brazil vér lesz a veszte.H.E.H.E. írta: próbálja megvédeni magát, ha már a bírók nem teszik.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 9., kedd 20:57
próbálja megvédeni magát, ha már a bírók nem teszik.rashidm írta:Az egy dolog, hogy mit nyilatkozik. A pályán nem ez látszik. Rugdosódik, már-már rosszabb néha, mint Suárez.H.E.H.E. írta:az meg hogy paprikajancsi, hát baromság.
iniesta mellett a másik értelmes barcás, aki tud értelmesen nyilatkozni.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 9., kedd 20:56
Az egy dolog, hogy mit nyilatkozik. A pályán nem ez látszik. Rugdosódik, már-már rosszabb néha, mint Suárez.H.E.H.E. írta:az meg hogy paprikajancsi, hát baromság.
iniesta mellett a másik értelmes barcás, aki tud értelmesen nyilatkozni.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 9., kedd 20:41
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 9., kedd 20:40
Nagyon nagy tulzas. Volt egy aranylag jo osze, aztan teljesen eltunt a PSG meccsig, talan 15 meccsig nem is talalt a kapuba, azota megint volt a buta kiallitasa es bar sikerul megvernie vdeoit, rendre hasztalan megoldast valaszt a vegen. Mindez 120(?) millaert, kosz de nem.H.E.H.E. írta:a psg amikor igazán muszáj volt, akkor messi nem volt sehol.
nyilván azért él messi a tudatban, mert egyedül verte el a madridot pár hete, csak közben fél évig nem csinált semmit és neymar húzta az egész bandát.
én elnézném, ahogy baloson marcelo, neymar, kovacsics, isco meg krósz gurigáznak....
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. május 9., kedd 20:34
Én hiszek neked mert elég ritkán nézek barca meccseket. Plusz ha fejben ott van tényleg tud top lenni a gyerek, kevesebb rinya és máris jobb mitn a PSG ellen.H.E.H.E. írta:a psg amikor igazán muszáj volt, akkor messi nem volt sehol.
nyilván azért él messi a tudatban, mert egyedül verte el a madridot pár hete, csak közben fél évig nem csinált semmit és neymar húzta az egész bandát.
én elnézném, ahogy baloson marcelo, neymar, kovacsics, isco meg krósz gurigáznak....
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 9., kedd 20:24
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 9., kedd 18:54
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 9., kedd 18:52
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 9., kedd 18:51
Egy újabb zsilett reklámba. Max ha Cé vagy Bale menne. De nekem nem hiányzik ez a műmájer. Nem az a tipikus "énmostmegnyeremameccsetacsapatnak" játékos. Pedig ilyen kéne.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. május 9., kedd 18:41
Szerintem is. Anno kb CR miatt döntött a Barca mellett (meg a pénz miatt), mert ő is balról szeret támadni, és nem akart úgy járni, mint ahogy végul Bale is járt. A walesi is elejétől fogva morog a jobboldal miatt.H.E.H.E. írta:neymar to madrid, és mindenki boldog.
sztem beférne.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 9., kedd 18:39
Egy újabb zsilett reklámba. Max ha Cé vagy Bale menne. De nekem nem hiányzik ez a műmájer. Nem az a tipikus "énmostmegnyeremameccsetacsapatnak" játékos. Pedig ilyen kéne.H.E.H.E. írta:neymar to madrid, és mindenki boldog.rashidm írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... el-2568129
Legyél légyszí te a következő vezetőedző!
sztem beférne.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 9., kedd 18:37
neymar to madrid, és mindenki boldog.rashidm írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... el-2568129
Legyél légyszí te a következő vezetőedző!
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 9., kedd 17:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 9., kedd 13:18
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. május 9., kedd 12:48
Szerintem ha lekötné a pénzét, az éves kamatból meglenne a fedezet az ő életszínvonalukhoz is.Kerlon írta:Főleg, hogy bőven van már annyija, hogy befektethet értelmesen is.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 9., kedd 12:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 9., kedd 12:30
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem