HozzászólásSzerző: petko » 2013. augusztus 25., vasárnap 17:02
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 25., vasárnap 17:00
Nem kamu fotok, hanem oda volt irva, hogy "Gareth Bale in an archive image", vagyis a hir igaz, tenyleg Marbellan van, viszont egy regebbi kepet rakta be rola.petko írta:én valami olyant olvastam ezzel kapcsolatban, hogy csak kamu fotók voltak a nyaralásáról bevágva az újságokba.madridronie írta:+ Elhagyta Londont és jelenleg is Spo.-ban tartózkodik, Marbella-n várja a transzfer hivatalos bejelentését.
HozzászólásSzerző: petko » 2013. augusztus 25., vasárnap 16:47
én valami olyant olvastam ezzel kapcsolatban, hogy csak kamu fotók voltak a nyaralásáról bevágva az újságokba.madridronie írta:+ Elhagyta Londont és jelenleg is Spo.-ban tartózkodik, Marbella-n várja a transzfer hivatalos bejelentését.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 25., vasárnap 16:43
Ha 31-én jön Bale, hiába is akarnak pucolni. Mi sokat veszíthetünk ezzel a késlekedéssel.nmate írta:Ha jön Bale, DM vagy Özil pucol.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 25., vasárnap 16:42
hehe írta:azért remélem a morata, özil, dimaria trióból megy legalább 2, jövőre meg követi őket kedira is.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 25., vasárnap 16:30
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 16:27
lehet hogy megegyeztek Levyvel, hogy kicsit kevesebb lesz az összeg, és amíg a spurs nem igazol hivatalosan! valakit(ket) addig nem jelentik be Bale-t semikarus93 írta:Vicc ez a Bale dolog már. Mondják már ki nyíltan hogy mi van...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 25., vasárnap 16:24
Anis, picit megint eltévedtélmost ha jönne Bale és eladnál 4-5 játékost is (Coe, DM, Kaká, Morata + Özil) az csak 20 fős keret. az meg nem jó. nincs olyan. kevés. még ha Denis maradna is akkor is kevés
-->Ennyire biztos Bale érkezése? Sehol egy hivatalos bejelentés, de kb "mindenhol" azt látni, hogy már 100% a Madridé.
+ Elhagyta Londont és jelenleg is Spo.-ban tartózkodik, Marbella-n várja a transzfer hivatalos bejelentését.mert tényleg az.
felhúztak egy pódiumot a bernabeuban + a hivatalos shopban ott volt bale (11) utána leállt az oldal majd elszedték balet. és bale nem játszik a tottenhamben, még az előszezonban sem játszott.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. augusztus 25., vasárnap 16:20
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 16:16
plussz még magán gépen érkezett spanyolo.-ba...és nem nyaralniGalacticos írta:mert tényleg az.RealRaúl77 írta:Ennyire biztos Bale érkezése? Sehol egy hivatalos bejelentés, de kb "mindenhol" azt látni, hogy már 100% a Madridé.
felhúztak egy pódiumot a bernabeuban + a hivatalos shopban ott volt bale (11) utána leállt az oldal majd elszedték balet. és bale nem játszik a tottenhamben, még az előszezonban sem játszott.
jönni fog, szerintem olyan 90millió euro lesz, cr ára alatt.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 25., vasárnap 16:15
Értelemszerűen holnap bejelentik és kedden meg bemutatják, hogy minél hamarabb munkába tudjon állni. Gondolom én...horesz93 írta:Marca tegnapra írta a hivatalos bejelentést...dannen írta:a marca szerint kedden vagy szerdán lesz a bejelentés .
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 16:14
hát igen, de én csak arra céloztam, hogy ha sem marci sem arbeola, de még csak carvajal sem bevethető bal oldalon..akkor mehetne Bale, feleslegesnek tartom hogy most még valakit leigazoljanak, egy újabb coentraot aki jó meg minden, több 10 millióért aztán a padot melegítse, egyszer csak megunja és tovább álljon...de egyébként teljesen igazad van, Bale támadó, és támadó ként van rá szükségAnis írta:bár játszhat ott, játszott is ott, de x éve. Bale már támadó. Láttam én már sok helyen olyat, hogy Bale-CR balos, de az lehetetlen - szerintem. Marci-CR balos és Carva-Bale jobbos az a realitás.wZoLee7 írta:CA meg úgy van vele Bale is játszhat ott, szóval van még remény a kis orosznak
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 25., vasárnap 16:12
mert tényleg az.RealRaúl77 írta:Ennyire biztos Bale érkezése? Sehol egy hivatalos bejelentés, de kb "mindenhol" azt látni, hogy már 100% a Madridé.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. augusztus 25., vasárnap 16:11
horesz93 írta:Marca tegnapra írta a hivatalos bejelentést...
HozzászólásSzerző: horesz93 » 2013. augusztus 25., vasárnap 16:09
Marca tegnapra írta a hivatalos bejelentést...dannen írta:a marca szerint kedden vagy szerdán lesz a bejelentés .
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. augusztus 25., vasárnap 16:06
az öltözőben az előszezoni jókedv már tovaszállt, a játékosok szomorúan és aggódva konstatálják az eseményeket, amiket két csapattársuknak át kell élniük
Ancelotti remekül nyilatkozott egyébként az ügyet illetően.Néha elég viccesek az öltözői pletykák
No juega Iker, ni Diego; juega el portero del Real Madrid
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. augusztus 25., vasárnap 16:05
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. augusztus 25., vasárnap 15:54
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. augusztus 25., vasárnap 15:53
miVida írta:de hát most mi olyan nehéz Ancelottinak ebben? ha el bírja dönteni, ha nem, hogy ki a jobb kapus, nem keserítheti meg két jó kapus karrierjét!! Miután Casillas rendbejött, állást kellene foglalnia az edzőnek, hogy kit favorizál, és a 'rosszabbikat' opciós joggal élve eladni, és nem egymás cseréjének meghagyni!
Szerintem adjuk el Lópezt (opciós visszavásárlási joggal), és ha nem jön be Casillas, akkor visszavesszük és Casillas mehet...
de most minek szítani a hangulatot feleslegesen?
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. augusztus 25., vasárnap 15:40
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem