0,8?

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 9., kedd 20:42
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 9., kedd 18:31
Ettől félek én is. De ha balfalloszok lesznek elöl az atmások, akkor ennek meg kell lennie. A 10. megnyerésekor mondjuk kaptunk ki 2-0-ra a Dortmund-tól, nem szeretnék egy ugyanolyan meleg pitét.Kercsó írta:A Danilo vs. Carrasco boogie már most előre fáj.
Remélem ZZ se bszkodik.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. május 9., kedd 18:26
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 9., kedd 11:14
varane ott van az edzésen, most cicáznak. akkor csak lehet egyrészt nem akar zidane kockáztatni a játékával, mint garethnél másrészt danilo nem játszott olyan rosszul és megkaphat egy ilyen meccset jutalmul.BBeno írta:tehát varane betegágy. mert fix hogy miatta alakult így.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 9., kedd 11:12
Vagy egy zsámolyt Danilo helyett. Jobb napjain még az is lefocizza és legalább nem zavarja annyira a többieketKAG írta:3x inkább betennék egy 50%-os Pepét középre....
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 9., kedd 10:05
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 9., kedd 10:03
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 9., kedd 9:59
kiestünk.COPE | Danilo fog kezdeni az Atletico Madrid elleni BL visszavágón.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. május 5., péntek 12:49
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. május 5., péntek 11:40
Persze, de az extrán szívás, hogy ha épp félig "egészséges", vállalja a játékot, "otthon" bizonyítani akar, érthető.. aztán a 70.ben becserélik, a 84. ben pedig le is kell hozni..babaking írta:pedig sajnos a döntő helyszíne miatt fél lábbal is kezdeni fog szerintem. Bár inkább jönne a 70. percben szétfutni a fáradt ellenfelet amikor már 2-0 ra vezetünkSteve írta: Balet én semmiképpen sem kezdetném.
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. május 5., péntek 11:29
pedig sajnos a döntő helyszíne miatt fél lábbal is kezdeni fog szerintem. Bár inkább jönne a 70. percben szétfutni a fáradt ellenfelet amikor már 2-0 ra vezetünkSteve írta: Balet én semmiképpen sem kezdetném.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. május 5., péntek 0:16
Valamint a megy a meccs topikban folyamatosan szidni, akkor jön a gól.ateeemadrid írta:tény, de játszatni kell Moratát és akkor ő is fixen betalál.hunmadridista írta:Egy dolog lenne biztos egy esetleges Juve-Real döntőn...gól Higuaintól vagy Khedirától...annyira tipikus és sorsszerű lenne hogy az hihetetlen...
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. május 4., csütörtök 23:53
tény, de játszatni kell Moratát és akkor ő is fixen betalál.hunmadridista írta:Egy dolog lenne biztos egy esetleges Juve-Real döntőn...gól Higuaintól vagy Khedirától...annyira tipikus és sorsszerű lenne hogy az hihetetlen...
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. május 4., csütörtök 23:16
Hagyjuk Bale-t...erre a szezonra legalább...Kerlon írta:Benzema is állat, lajhár. Amúgy ha a döntőre felépül Bale, akkor Benzema pad és akkor Ronaldo-Bale kettős legyen csatárba. Bár Benzema szar volt, de sokat mozgott és az is sokat számít.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. május 4., csütörtök 20:42
hunmadridista írta:Egy dolog lenne biztos egy esetleges Juve-Real döntőn...gól Higuaintól vagy Khedirától...annyira tipikus és sorsszerű lenne hogy az hihetetlen...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. május 4., csütörtök 20:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 4., csütörtök 19:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 4., csütörtök 19:04
Válogatott mizéria.Kerlon írta:Én nagyon bírom amúgy, de valami meghalt benne idén. Mintha elfogyott volna belőle az erő, gyenge lövések, elbotlik stb..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 4., csütörtök 18:55
Egy jó formában levő, fizikailag top Bale elférne, mert az a robbanékonyság, fizikum jó lenne, nem takarnák be a középső védők. Benzema amíg ott átveszi, megsimogatja, már 5x elvették tőle. Amúgy pl Moratának lenne értelme ellenük egy 20 percre, mikor már a nem fiatal védők kifáradtak.Kerlon írta:Benzema is állat, lajhár. Amúgy ha a döntőre felépül Bale, akkor Benzema pad és akkor Ronaldo-Bale kettős legyen csatárba. Bár Benzema szar volt, de sokat mozgott és az is sokat számít.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 4., csütörtök 18:34
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem