Legyél légyszí te a következő vezetőedző!

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 9., kedd 17:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 9., kedd 13:18
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. május 9., kedd 12:48
Szerintem ha lekötné a pénzét, az éves kamatból meglenne a fedezet az ő életszínvonalukhoz is.Kerlon írta:Főleg, hogy bőven van már annyija, hogy befektethet értelmesen is.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 9., kedd 12:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 9., kedd 12:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 9., kedd 12:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 9., kedd 11:32
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 9., kedd 11:22
Mi sem vagyunk sokkal jobbak:istimester írta: Ezekből a számokból közel sem tűnik úgy, mintha Messiék miatt visszafogták volna a többiek bérfejlesztését.
Brutál számok, éves szinten közel 3 milliós cserekapus. Minek?
jav.: Most nézem, hogy fontban adták meg a fizut. Akkor euróban 3,5 millás cserekapus. MINEK?![]()
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. május 9., kedd 10:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 9., kedd 10:34
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 9., kedd 10:30
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. május 9., kedd 10:29
Ezekből a számokból közel sem tűnik úgy, mintha Messiék miatt visszafogták volna a többiek bérfejlesztését.
Nézd, amikor bombasztikus 630 euróért kezdtem 2014 végén a műszaki karrierem, az egyetemi "éhezés" után még nem is tűnt rossz pénznek. Utána nagyon gyorsan többet akartam és sikerült is 840-ért eladni magam. Onnan az kvázi mágikus álomhatárnak tűnt az 1000, de addig nyüstöltem és vártam ki, amíg sikerült átlépni. És így tovább. Nyilván a maga szintjén, de ez teljesen emberi tulajdonság. Az ember könnyen hozzászokik a már meglévőhöz és egy picit mindig többet akar. Messi partnert talált ehhez a játékhoz. Klónozni nem fogják, ha kifut, a Barca visszaesik a korábbi szintre. Ennyi a történet.Realista24 írta:Havi nettó két millió nem motiváló?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 9., kedd 10:28
Egy időben pont az okozta majdnem a vesztüket, hogy túl sokat nyertek, mert túl magasak voltak a bónuszok. Ugye akkor minden játékos megkapja a kupa prémiumot, még az alacsonyabb fizetésű játékosok is, és a bevételekből nem úgy részesül egy Barca, mint egy olasz csapat mondjuk. Ergo egy BL megnyerése deficites is lehet, ahogy nálunk is a prémiumok miatt, az egyes megvásárolt játékosok szerződésébe foglalt záradékok, stb miatt.___Samy___ írta:Amúgy szerintem óriási reckirt csinál a Barca ezekkel a nagy fizukkal. 2-3 sikertelen év, és lehet vakargatni a fejeket, mert ha jól tudom a játékosok nem adnak le a reklamszerzodesekbol semmit, nem úgy mint nálunk. Aztán így ha nem nyernek semmit, akkor jó kis pénzektol eshetnek el, ami letszukseg.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 9., kedd 10:27
Ez miért lenne jutalom? Így is szarrá keresi magát Messi...főleg hogy nem is adózott.CS0ki írta:Ilyenkor már nem a jövőt fizetik csak meg, hanem a múltat is, kvázi utólagos jutalom. Ahogy CR sem fog a szerződése utolsó 1-2 évében annyit hozzátenni, hogy megérje azt a pénzt, de nem is azért kapja majd, hanem az elmúlt 10 évért is.Ok, ezt értem és tudom. De közben klónozzák is? Mert értem én, hogy még két-három évig partiban tartja őket Messi, aztán, ha nem lesz? Mit csinálnak? Magukhoz nyúlnak?
Barca helyében meg annyit fizetnék Messinek, amennyit tudnak. Az más kérdés, hogy ezzel nekünk is szívességet tesznek.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 9., kedd 10:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 9., kedd 10:21
De CR nem is kap új fizetést minden évben, nekem ez böki a szemem, vagyis nem böki, mert ahogy írod, ez nekünk csak jó. Mindössze a klub részéről furcsa, hogy a játékost maguk elé helyezik. De ők tudják.CS0ki írta:Ilyenkor már nem a jövőt fizetik csak meg, hanem a múltat is, kvázi utólagos jutalom. Ahogy CR sem fog a szerződése utolsó 1-2 évében annyit hozzátenni, hogy megérje azt a pénzt, de nem is azért kapja majd, hanem az elmúlt 10 évért is.Ok, ezt értem és tudom. De közben klónozzák is? Mert értem én, hogy még két-három évig partiban tartja őket Messi, aztán, ha nem lesz? Mit csinálnak? Magukhoz nyúlnak?
Barca helyében meg annyit fizetnék Messinek, amennyit tudnak. Az más kérdés, hogy ezzel nekünk is szívességet tesznek.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. május 9., kedd 10:10
Ilyenkor már nem a jövőt fizetik csak meg, hanem a múltat is, kvázi utólagos jutalom. Ahogy CR sem fog a szerződése utolsó 1-2 évében annyit hozzátenni, hogy megérje azt a pénzt, de nem is azért kapja majd, hanem az elmúlt 10 évért is.Ok, ezt értem és tudom. De közben klónozzák is? Mert értem én, hogy még két-három évig partiban tartja őket Messi, aztán, ha nem lesz? Mit csinálnak? Magukhoz nyúlnak?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 9., kedd 9:58
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. május 9., kedd 9:51
Szerintem ezért fog menni olyan a keretből, aki sok fizetést visz el. Mascherano és Mathieu pl, Arda szintén. Helyettük feljön Marlon és jön egy Davinson Sánchez kaliberű védő még, visszajön Deulofeu, lényegesen kevesebb fizetést kapnak majd, és lesz keret másnak. Közel se biztos nyilván, de én erre gondoltam.rashidm írta:Hát ha már emiatt is el kell adni játékosokat, akkor hogyan fogtok sztárjtékosokat venni?
Megmondom őszintén nem tudom mennyit keres CR, neten én most azt találtam - katt, katt, hogy ugyanannyit most épp mint Messi. De ennek az emelésnek szerintem akkor is üzenet értéke van inkább a vezetőség részéről is, ha CR kevesebbet is keres. Világ legjobbja, mindenki felett áll, ezt fizetésben is meg kell mutatni, stbstb. Amit mondanak mindig, inkább ennek szól ez.Realista24 írta:...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 9., kedd 9:50
Ok, ezt értem és tudom. De közben klónozzák is? Mert értem én, hogy még két-három évig partiban tartja őket Messi, aztán, ha nem lesz? Mit csinálnak? Magukhoz nyúlnak?BBeno írta:ha nekik nincs messi nem tudnak nyerni. ezt a pénzt meg bőven megéri nekik hogy bajnokságban ott legyenek. BL-ben már messi is kevés mert ha őt kiszedik vagy rossz meccset tol gyakorlatilag kiestek. bajnokságban messi nélkül nem tudnak nyerni nagy meccset. ha nem adnák meg nekik amit kér gyakorlatilag nekünk adnák a bajnoki címet.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem