Realista24 írta:De komolyan mondjuk 25 helyett adnál neki 35 milliót? Miért?
Ha lenne rá keret adnék én 50-et is..

Azért kap emelést most is csak gondolom, mert CR-nél többet "kell" keresnie - ő is kapott emelést nem? -, presztízs kérdés szerintem csak ez igazából. Messi meg ad annyit a csapatnak, hogy tőle nem sajnálnám én se a pénzt, még ha nekem speciel nem is volt soha a kedvencem. De jelenleg szerintem is el lehetne ettől tekinteni, mert azt a 10 milliót lehetne másra is felhasználni, ami égetőbb szükség lenne.
Meglátjuk, ha bírja a keret Messi emelését, és még 2-3-4 minőségi játékos új fizetését is, akkor áldásom rá - bár annyira nem értem én már az ekkora összegek jogosultságát, de nem is fogom soha -, viszont tartok tőle, hogy emiatt lesz megint "leépítés"/B vonalas igazolások, hogy bírja a csapat az MSN fizetését.
Berti írta:Bellerin
Azért woodoozok folyamatosan, nehogy ő jöjjön, remélem a szezon vége eltántorítja a vezetőséget is. Szerintem nem sokkal jobb Vidalnál, már ha jobb egyáltalán, gyorsak mindketten, védekezni egyik se tud annyira, erre kiadni +50 milliót.. Elég túlzásnak érezném. Dani szintjét meg se közelíti a spanyol, remélem mást hozunk inkább - nem is Cancelot mondjuk.