Ezután szokott az lenni, hogy majd augusztus végén majd veszünk valamilyen c opciót.RealMadridFanatic írta:Lemaradtam valamiről?lezartuk a Theo, DDG bizniszt

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 8., hétfő 14:28
Ezután szokott az lenni, hogy majd augusztus végén majd veszünk valamilyen c opciót.RealMadridFanatic írta:Lemaradtam valamiről?lezartuk a Theo, DDG bizniszt
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. május 8., hétfő 14:25
Lemaradtam valamiről?lezartuk a Theo, DDG bizniszt
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 8., hétfő 14:13
Egyre jobban tetszik a politikank. Nem szorakozunk, hanem ha a hirek igazak akkor mar koran lezartuk a Theo, DDG bizniszt es hagyjuk oket szepen a kerettel keszulni egesz nyaron. Csak igy tovabb.BBeno írta:remelem nem kamuzik a marca es zsebben a gyerek.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. május 8., hétfő 13:58
Az nem nagyon sok, hanem nevetséges ár...Mondjuk a legjobb, amit indoklásnak olvastam valahol, hoigy 30 millió a kivásárlási ára, de a sok érdeklődő miatt inkább 45 milliót nyomtunk. Ja, persze.Azért 45 millió már nem az, mint hogy Asensio meg Ödegaard és Vallejo féle igazolásokkal próbálkozik a csapat, hogy más ne kaparintsa meg őket.. A Dortmund ennyiből megvette Dembélét és Guerreirot, és még maradt 18 milliója. Ez a 45 az már nagyon sok szerintem, főleg egy 16 éves gyerekért, aki még élvonalban nem is játszott 1 meccset se.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 8., hétfő 13:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 8., hétfő 13:53
Ilyenkor biztos mindenki képben van, hogy miről írszBBeno írta:remelem nem kamuzik a marca es zsebben a gyerek.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 8., hétfő 13:48
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 8., hétfő 12:57
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. május 8., hétfő 12:06
Azért 45 millió már nem az, mint hogy Asensio meg Ödegaard és Vallejo féle igazolásokkal próbálkozik a csapat, hogy más ne kaparintsa meg őket.. A Dortmund ennyiből megvette Dembélét és Guerreirot, és még maradt 18 milliója. Ez a 45 az már nagyon sok szerintem, főleg egy 16 éves gyerekért, aki még élvonalban nem is játszott 1 meccset se.wZoLee7 írta:Ez is olyan mint az atmas Theo, inkabb itt valljon be mint hogy mashol igen alapon megy a verseny a fiatalokert...eleg gaz, de ez van
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. május 8., hétfő 11:53
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 8., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 8., hétfő 11:11
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. május 8., hétfő 10:52
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 8., hétfő 10:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 8., hétfő 10:05
TOP3H.E.H.E. írta:nyilván azért top3 a brazil válogatottM1Ö írta: Hát de az má' 10 éve volt, azóta Neymaron meg talán Coutinhon kívül "tucat" az összes. A Jézus gyerek talán jó lesz, de szerintem ő sem annyira jó, mint amennyire be van állítva. Legalábbis nincs annyira jó, mint egy M1Bappe vagy Rashford, pedig még nem is fiatalabb náluk.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 8., hétfő 9:57
nyilván azért top3 a brazil válogatottM1Ö írta:Hát de az má' 10 éve volt, azóta Neymaron meg talán Coutinhon kívül "tucat" az összes. A Jézus gyerek talán jó lesz, de szerintem ő sem annyira jó, mint amennyire be van állítva. Legalábbis nincs annyira jó, mint egy M1Bappe vagy Rashford, pedig még nem is fiatalabb náluk.H.E.H.E. írta:pláne hogy évek óta marcelo az x-faktor nálunk...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. május 8., hétfő 8:43
Hát de az má' 10 éve volt, azóta Neymaron meg talán Coutinhon kívül "tucat" az összes. A Jézus gyerek talán jó lesz, de szerintem ő sem annyira jó, mint amennyire be van állítva. Legalábbis nincs annyira jó, mint egy M1Bappe vagy Rashford, pedig még nem is fiatalabb náluk.H.E.H.E. írta:pláne hogy évek óta marcelo az x-faktor nálunk...
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 7., vasárnap 17:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 7., vasárnap 17:46
Brazil nem kell. Kuka az összes.P. Krisz írta:Remynek meglesz a legújabb fia akkor.16 éves kisfiúért meg 61 millió euró![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. május 7., vasárnap 16:59
Remynek meglesz a legújabb fia akkor.16 éves kisfiúért meg 61 millió euró
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem