Istenem......A 180 percből 20 volt az Atletié, a többin azt sem tudták hol vannak.hunmadridista írta:A döntőbe jutás ellenére nem vagyok elégedett...ilyen játékkal esélyünk sincs a Juve ellen...

Értékeld a legutóbbi meccset
- ___Samy___
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- BlancoMark
Ki masnak ha nem a valaha volt legjobb Real Madridnak kell sikerulnie a tortenelmi cimvedesnek?
Elore a korszakos csapatert, cimvedesert es az aranylabdaert

Elore a korszakos csapatert, cimvedesert es az aranylabdaert
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez a négyes szivatta rendesen a kötött fogású sitteseket.numberone1 írta:Benzema, Isco, Kroos es Modric nagyot jatszottak. Ilyen jatek ami focira emlekeztet.
Nem illik.
Jobb csapat a Real, ez kijött szerencsére a két meccsen. Viszont nagyon fájó volt nézni az utolsó percekben azt, hogy az Atleticó közönsége megalázza és megszégyeníti a Bernabeu közönségét ezzel a hihetetlen ünnepléssel és szurkolással. Irigy vagyok, hogy ott tudnak szurkolni és hálásnak lenni a csapatnak, ilyet nem is tudom, láttam-e valaha a Bernabeu népétől.
Amiben a legjobb a Real jelenleg, az a szorult helyzetekbeni labdakihozatalok. Modric és Isco főleg, de Carvajal, Marcelo, Kroos, sőt ma Casemiro is nagyon tudta ezeket. Szép volt!
Amiben a legjobb a Real jelenleg, az a szorult helyzetekbeni labdakihozatalok. Modric és Isco főleg, de Carvajal, Marcelo, Kroos, sőt ma Casemiro is nagyon tudta ezeket. Szép volt!
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
A döntőbe jutás ellenére nem vagyok elégedett...ilyen játékkal esélyünk sincs a Juve ellen...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Benzema, Isco, Kroos es Modric nagyot jatszottak. Ilyen jatek ami focira emlekeztet.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Ha idén is elérjük a 100 gólt a bajnokságban (4 kell hozzá), akkor ez lesz zsinórban a 8. szezon, amikor elérjük/átlépjük a 100 lőtt gólt, ami azért nem kis teljesítmény.
A Barca 6-nál jár zsinórban.

- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Celta nagyon leeresztett év végére, MU elleni meccset néztem, közel nem tudják azt a színvonalat, mint év elején, pedig ott tényleg akartak. Csoda lenne ha nem így lenne, amikor 3 fronton nyomták végig ezt az évet. Nem szabadna, hogy problémát okozzanak... a B csapatnak legalábbis.ateeemadrid írta:Innen nagyon nagy balfaszkodásnak kéne jönnie, hogy elbukjuk a bajnokságot. A Sevilla oké, hogy biztos komolyan fog játszani ellenünk, de azért idegenben nem valami veszélyesek ők se. Tétje meg nagyon már nem lesz a meccsüknek, kb. fix számukra a 4. hely, ez is jelenthet azért némi előnyt.
A malagai nyilatkozatok után meglepne, ha túl nagy ellenállást tanusítanának, szóval maradt talán a celta ami a legneccesebb meccs lehetne, de azért belőlük biztos sokat kivesz az az EL párharc is.
Szóval na, így hogy 3 meccsből még 1 bukási lehetőségünk is van, meglepne ha elszórakoznánk, főleg annak tudatában, hogy mikor nyertünk utoljára bajnokságot...

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nekem elhiheteted, nem szandekosan hagytuk ki a helyzeteket, magyarul nem szandekosan lett 0-4. Lehetett volna 0-8 is, probalkoztak a sracok eleget, csak elbalfaszkodtak a helyzeteket, 2. felidoben kimondottan looser mode-ban nyomtak, Benzema meg feltette az i-re a pontot...füst írta:Lehetett volna, de azért tisztelni sem árt az ellenfelet, nem volt egy súlycsoportban a két csapat, amit már meccs előtt is tudtunk. Koncentráltunk amennyire kellett, az első félidőben eldőlt minden lényegi kérdés. Semmi szükség nem lett volna arra hogy megalázzuk a Granadát B csapattal, semmit se nyertünk volna vele. Jó volt ez így.M1Ö írta:Nem jó, ha valaki telhetetlen, de basszus... Mi volt ez a 2. félidő? Jó, hogy visszavesznek, de a ziccereknél koncentráljanak már. Így is tök jó minden, de adtam volna egy 0-8-at mondjuk, mert annyi lazán lehetett volna.

Bukási lehetőségünk nincs, csak botlasi.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
Innen nagyon nagy balfaszkodásnak kéne jönnie, hogy elbukjuk a bajnokságot. A Sevilla oké, hogy biztos komolyan fog játszani ellenünk, de azért idegenben nem valami veszélyesek ők se. Tétje meg nagyon már nem lesz a meccsüknek, kb. fix számukra a 4. hely, ez is jelenthet azért némi előnyt.
A malagai nyilatkozatok után meglepne, ha túl nagy ellenállást tanusítanának, szóval maradt talán a celta ami a legneccesebb meccs lehetne, de azért belőlük biztos sokat kivesz az az EL párharc is.
Szóval na, így hogy 3 meccsből még 1 bukási lehetőségünk is van, meglepne ha elszórakoznánk, főleg annak tudatában, hogy mikor nyertünk utoljára bajnokságot...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Igen, abszolút jogos. Az is sokat elmondott, mikor a 4. gól után mutatták a síró nőt a nézőtéren. Csak kicsit elvitt ez a Real-Barca ellentét, mert eléggé ki van élesedve megint. Meg azért ki van éhezve az ember a gálákra, mert idén nem sokat láttunk.füst írta:Lehetett volna, de azért tisztelni sem árt az ellenfelet, nem volt egy súlycsoportban a két csapat, amit már meccs előtt is tudtunk. Koncentráltunk amennyire kellett, az első félidőben eldőlt minden lényegi kérdés. Semmi szükség nem lett volna arra hogy megalázzuk a Granadát B csapattal, semmit se nyertünk volna vele. Jó volt ez így.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
kelemen.istvan írta:Ugy vagyunk a duplazas kozeleben, hogy ha valaki hozza nem érto feljon a forumra azt látja, hogy:
Keylor gyenge, bizonytalan
Ramos kozel sem top vedekezésben,
Pepe bot
Varane serulekeny, nem lehet ra szamitani
Nacho, Carvajal jok, Marcelo nem tud vedekezni
Casemiro lassu fejben, mindig benne van a veszely, hogy kiszorjak, fgy
Kroos csak alibi
Modric oregszik, lassul, fásult
Benzema unja, alapbol fos, soha nem is volt real szint
Bale=Varane
CRre már nem is írok semmit..
a tobbiek egész jok,de azért mindneki eladna legalabb egyikőjüket..
Azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha még jo jatekosaink is lennének...?![]()

Nagyjából így megy ez, de még lehetne bővíteni.
Ilyen ez a fórum élet.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Lehetett volna, de azért tisztelni sem árt az ellenfelet, nem volt egy súlycsoportban a két csapat, amit már meccs előtt is tudtunk. Koncentráltunk amennyire kellett, az első félidőben eldőlt minden lényegi kérdés. Semmi szükség nem lett volna arra hogy megalázzuk a Granadát B csapattal, semmit se nyertünk volna vele. Jó volt ez így.M1Ö írta:Nem jó, ha valaki telhetetlen, de basszus... Mi volt ez a 2. félidő? Jó, hogy visszavesznek, de a ziccereknél koncentráljanak már. Így is tök jó minden, de adtam volna egy 0-8-at mondjuk, mert annyi lazán lehetett volna.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ugy vagyunk a duplazas kozeleben, hogy ha valaki hozza nem érto feljon a forumra azt látja, hogy:
Pepe bot
Kroos csak alibi
Bale=Varane
Azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha még jo jatekosaink is lennének...?
Pepe bot
Kroos csak alibi
Bale=Varane
Azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha még jo jatekosaink is lennének...?

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a barca nem is fog, de ha mi megverjük a sevillát, akkor az utolsó 2 meccsen 1 győzelem 1 X-et már csak lehozunk.rashidm írta:Én ezzel a kijelentéssel még várnék azért. Én már nem bízom abban, hogy a Barca botlani fog. A maradék három meccsünket meg kell nyerni és akkor el lehet hallgattatni a katalánokat. Az a biztos.Csabi írta:jövő héten megnyerhetjük a ligát a sevilla legyőzésével
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sevilla ellenünk vért fog izzadni, mindig azt csinálják . . . Nem kell kiindulni a camp nous meccsükből!
Celta Vigot amúgy bízom, hogy ütni fogjuk, de ott is egy sok gólos ki-ki meccsre számítanék.
Celta Vigot amúgy bízom, hogy ütni fogjuk, de ott is egy sok gólos ki-ki meccsre számítanék.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hát igen. Malagai meccsen kívül mindegyik necces.El Unico írta:Ti mirol beszeltek?9 megszerezheto pont van meg es nekunk 7 kell legalabb. Sevilla-Malaga-Celta Vigo, utobbi meccsen a vereseg is benne van. Igazi kotsog mumus csapat, kinezem beloluk hogy nekunk jonnek ugy, mint a kupameccseken. Persze, ha Ramosek szeretnenek a Cibelesen unnepelni, akkor 9 pontbol 9-et kell szerezni, de Realoskent sok mindent ateltem mar...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ti mirol beszeltek?
9 megszerezheto pont van meg es nekunk 7 kell legalabb. Sevilla-Malaga-Celta Vigo, utobbi meccsen a vereseg is benne van. Igazi kotsog mumus csapat, kinezem beloluk hogy nekunk jonnek ugy, mint a kupameccseken. Persze, ha Ramosek szeretnenek a Cibelesen unnepelni, akkor 9 pontbol 9-et kell szerezni, de Realoskent sok mindent ateltem mar...

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én ezzel a kijelentéssel még várnék azért. Én már nem bízom abban, hogy a Barca botlani fog. A maradék három meccsünket meg kell nyerni és akkor el lehet hallgattatni a katalánokat. Az a biztos.Csabi írta:jövő héten megnyerhetjük a ligát a sevilla legyőzésével