Micsoda hírek!
Mbappét akkor be kell rántani, ha valóban szívesen váltana jegyet Madridba. Inkább érte fizessünk ennyi pénzt, mint Hazardért vagy valaki másért.
Mellé még befér De Gea, és kész is. Hogy ki marad? Szerintem Zizu már eldöntötte...

James köztük van. És mivel új kapusunk is lesz, így Navas is távozik, kétlem, hogy itt maradna 2. számúnak. Mariano elmegy kölcsönbe, Pepe szerintem marad egy évet, mert elfogadja a cserepadot és a 3./4. számú középhátvéd szerepét.
Ha Theot sikerül megszerezni, akkor Coentrao is menni fog, ha nem jön, akkor marad a portugál (bár amennyire lehet rá számítani, még így is kérdéses az ő jövője).
Moratat szerintem el fogjuk engedni, óriási cumi lesz belőle, mert megállja a helyét minálunk is, de egyszerűen olyan hierarchia van, hogy esélytelen szegény, és mivel 70 millió körüli az értéke, ill. más elit csapatban is kezdő lehetne, nincs értelme itt maradnia a szezon 60-70%-ában padozni.
Én azt gondolom, hogy a BBC-ből senki nem fog távozni, egy évet még mindenki kapni fog.
Összefoglalva: bonyolult nyár lesz, pláne akkor lesz nehéz, ha címet védünk a BL-ben... változtassunk vagy ne, és ha igen, akkor mennyit és hol, annak érdekében, hogy a toppon maradjunk?