Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 7., vasárnap 15:39

Fargo 3x3

Ez nálam most kasza asszem, egyszerűen untat, minden mozzanatát láttam már korábban az első két évad során.
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 7., vasárnap 1:21

Homeland S06

A tervezettnel ugyan kesobb, de vegre sikerult befejeznem az evadot. Ami egyebkent igy a masodik felere szepen feljavult, olyannyira, hogy az egyik legerosebb evadkent emlegethetjuk. (nekem mondjuk a 4. evad a kedvencem, ezzel valoszinuleg nem vagyok egyedul) Tele volt izgalmas pillanatokkal, ahogy vege lett egy resznek, mar inditottam is a kovetkezot. Mindig orulok neki, ha egy sorozat reflektal a valosagra, ebbol most egy nagyobb adagot is kaptunk. Az iroknak mindenkepp jar a dicseret, folyamatosan probalnak megujulni, minden evben egy kicsit mas iranyba viszik el a sorozatot. Valoszinuleg jovore maradunk Amerikaban, pedig nekem mar egy kicsit hianyzik a kozel-kelet.

(kicsit off, de olyan szepen bealudtam a hsz irasa kozben, hogy irtam egy laza 6 oldalnyi "m" betut :mrgreen: )

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 6., szombat 8:19

hamesz írta:
Realista24 írta:Mekkora nyúlás van a Prison Breakben a Blacklistből, atyaég :lol:
Blacklistet nem követem, de mi az amúgy? Most már kíváncsi vagyok. :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sara férjének esete. Rossz oldalon áll vagy a jón? Mindenre van magyarázata elsőre, de aztán végül kiderül, hogy sáros?!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2017. május 6., szombat 6:47

Realista24 írta:Mekkora nyúlás van a Prison Breakben a Blacklistből, atyaég :lol:
Blacklistet nem követem, de mi az amúgy? Most már kíváncsi vagyok. :mrgreen:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. május 5., péntek 20:59

Summon hamesz 3-2-1 ... :mrgreen:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 5., péntek 20:49

Mekkora nyúlás van a Prison Breakben a Blacklistből, atyaég :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 5., péntek 11:31

P. Krisz írta:
Kerlon írta: Nem gondoltam, hogy maradtunk még és, hogy van aki írni is mer róla. :mrgreen: A történetet tényleg jól felhúzták, de egy két drámázás még mindig sok.
Mr. Terrifictől végem van, ahányszor meglátom instant röhögőgörcs. :lol:
Wilddog egyedül értékelhető az újak közül.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. május 5., péntek 11:21

Kerlon írta: Nem gondoltam, hogy maradtunk még és, hogy van aki írni is mer róla. :mrgreen: A történetet tényleg jól felhúzták, de egy két drámázás még mindig sok.
Mr. Terrifictől végem van, ahányszor meglátom instant röhögőgörcs. :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. május 5., péntek 8:58

A gotham a 2.évadra ,aztán a 3.évadra is rengeteget fejlődött. Első évad tényleg gyér volt, de mostanra nagyon komoly cucc lett.mind a történet,mind sztorivezetés,karakterek,képi világ tökéletes...Gordont játszó színészen kívül az összes nagyon nagyot alakít..és aki a legtöbbet fejlődött az a kissrác..olyan komolyan játssza a kamasz bruce wayne ,hogy néha a hideg ráz tőle..Alfréddel parádés párost alkotnak..és egyre jobban jön be a kiképzéses témája..nagyon komoly szintet ért el a Gotham

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 5., péntek 8:07

P. Krisz írta:Az oszt igen, az Arrow 5. évad nagyon kígyó. :|
A 3-4. évad rém gyenge volt, szidtam is őket eleget, de megemberelték magukat. Oda lehet rakni a 2. évad mellé, a főgenyót pedig Deathstroke mellé.
Nem gondoltam, hogy maradtunk még és, hogy van aki írni is mer róla. :mrgreen: A történetet tényleg jól felhúzták, de egy két drámázás még mindig sok.
hamesz írta:
dzsi91 írta:Hát onnantól,hogy feltámasztanak egy sorozatot szerintem a miértek a legfontosabbak.Főleg amikor halottakat keltenek életre.Nem azt mondom ,hogy nincsenek érdekes párbeszédek meg izgalmas jelenetek.De nekem ez volt az elsődleges,hogy ne valami übergagyi mondvacsinált magyarázattal áljanak elő, ha már újrakezdik.Ezen kívül a sorozat nem rossz,csak számomra ez volt a legfontosabb.
elvileg nem ennyi lesz a magyarázat. :) De majd kiderül. Következő rész promojából Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!úgy tűnik Scofieldet úgyis ápolgatni kell majd szóval lehet akkor elmond majd mindent részletesen, vagy kapunk flashbackeket.
a gotham beindult már elvileg?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2017. május 5., péntek 6:45

dzsi91 írta:Hát onnantól,hogy feltámasztanak egy sorozatot szerintem a miértek a legfontosabbak.Főleg amikor halottakat keltenek életre.Nem azt mondom ,hogy nincsenek érdekes párbeszédek meg izgalmas jelenetek.De nekem ez volt az elsődleges,hogy ne valami übergagyi mondvacsinált magyarázattal áljanak elő, ha már újrakezdik.Ezen kívül a sorozat nem rossz,csak számomra ez volt a legfontosabb.
elvileg nem ennyi lesz a magyarázat. :) De majd kiderül. Következő rész promojából Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!úgy tűnik Scofieldet úgyis ápolgatni kell majd szóval lehet akkor elmond majd mindent részletesen, vagy kapunk flashbackeket.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 5., péntek 0:14

Hát onnantól,hogy feltámasztanak egy sorozatot szerintem a miértek a legfontosabbak.Főleg amikor halottakat keltenek életre.Nem azt mondom ,hogy nincsenek érdekes párbeszédek meg izgalmas jelenetek.De nekem ez volt az elsődleges,hogy ne valami übergagyi mondvacsinált magyarázattal áljanak elő, ha már újrakezdik.Ezen kívül a sorozat nem rossz,csak számomra ez volt a legfontosabb.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 5., péntek 0:04

GoT
lordgabi írta:Akkor eddig álomvilágban éltem?! Nem úgy volt, hogy ez a befejező évad? :kivagyhe:
Osszesen 13 reszt rendeltek be, viszont 2 szezon alatt adjak majd le oket.

Prison Break
dzsi91 írta:Érdekesnek indúlt ez a szökés,de ez a magyarázat iszonyat ócska,nosztalgiafaktoron kívül nokedli az egész.4ik évadot még vitte egy darabig az első 3 lendülete, de így 7 év után ezért kár volt szerintem.Persze végig nézem,de pont ettől féltem,hogy valami ilyesmi magyarázat lesz...
En 4-5 evvel ezelott ledaraltam a teljes sorozatot, az utolso par resszel azert rendesen megszenvedtem. Pont ezert egyaltalan nem orultem a sorozat feltamasztasanak. Egy kicsit talan meg is lepodtem, de ezek az uj reszek most bejonnek. A magyarazat resz eleve halalra volt itelve, mondjuk engem egyaltalan nem zavar. Amit viszont nagyon elvezek, ahogy resz kozben tobbszor is elkezdek izgulni a szereplokert. Lehet, hogy ido kozben ezek az eszkozok sablonossa valtak, vagy csak en nem talalkozom olyan jo sorozattal, ami erre epit, de attol meg hianyzott/hianyzik ez az elem.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 4., csütörtök 23:25

Érdekesnek indúlt ez a szökés,de ez a magyarázat iszonyat ócska,nosztalgiafaktoron kívül nokedli az egész.4ik évadot még vitte egy darabig az első 3 lendülete, de így 7 év után ezért kár volt szerintem.Persze végig nézem,de pont ettől féltem,hogy valami ilyesmi magyarázat lesz...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 4., csütörtök 23:22

KAG írta:Ez az arrow nézés olyan lehet már, mint nekem a TWD.
Az is botrány, de csak nézem... :lol:
Én is csak azért néztem eddig és vészeltem át a gyenge évadokat, mert nem szeretem a sorozatokat abba hagyni ha már elkezdtem, kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle. :coffee:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. május 4., csütörtök 23:20

Akkor eddig álomvilágban éltem?! Nem úgy volt, hogy ez a befejező évad? :kivagyhe:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 4., csütörtök 23:19

lordgabi írta:Idén ismét szomorú leszek, ami sorozataimat illeti: tavaly a Banshee, idén a GoT és a Leftovers... :(
GoT-al mi a gond? Julius kozepen erkezik a 7. evad, 2018-ban pedig a kovetkezo. Kozben az HBO bejelentette, hogy 4 spinoffot is elkezdett fejleszteni.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 4., csütörtök 22:42

Ez az arrow nézés olyan lehet már, mint nekem a TWD.
Az is botrány, de csak nézem... :lol:
ZIDANE

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. május 4., csütörtök 22:33

L.Miki írta:
A 3-4. évad rém gyenge volt, szidtam is őket eleget, de megemberelték magukat. Oda lehet rakni a 2. évad mellé, a főgenyót pedig Deathstroke mellé.
Ja, nagyon durvát ugrott az 5. évad az előző kettőhöz. Rá is fért a sorozatra!
Jó ég, már az ötödik évadnál tart?! :ozil:
Én valahol lemaradtam a második közepén, ha jól emlékszem.

Idén ismét szomorú leszek, ami sorozataimat illeti: tavaly a Banshee, idén a GoT és a Leftovers... :(
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 4., csütörtök 22:25

Ja, nagyon durvát ugrott az 5. évad az előző kettőhöz. Rá is fért a sorozatra!

Vissza: