Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Fargo 3x3
Ez nálam most kasza asszem, egyszerűen untat, minden mozzanatát láttam már korábban az első két évad során.
Ez nálam most kasza asszem, egyszerűen untat, minden mozzanatát láttam már korábban az első két évad során.
Nem illik.
- h3x0r
Homeland S06
A tervezettnel ugyan kesobb, de vegre sikerult befejeznem az evadot. Ami egyebkent igy a masodik felere szepen feljavult, olyannyira, hogy az egyik legerosebb evadkent emlegethetjuk. (nekem mondjuk a 4. evad a kedvencem, ezzel valoszinuleg nem vagyok egyedul) Tele volt izgalmas pillanatokkal, ahogy vege lett egy resznek, mar inditottam is a kovetkezot. Mindig orulok neki, ha egy sorozat reflektal a valosagra, ebbol most egy nagyobb adagot is kaptunk. Az iroknak mindenkepp jar a dicseret, folyamatosan probalnak megujulni, minden evben egy kicsit mas iranyba viszik el a sorozatot. Valoszinuleg jovore maradunk Amerikaban, pedig nekem mar egy kicsit hianyzik a kozel-kelet.
(kicsit off, de olyan szepen bealudtam a hsz irasa kozben, hogy irtam egy laza 6 oldalnyi "m" betut
)
A tervezettnel ugyan kesobb, de vegre sikerult befejeznem az evadot. Ami egyebkent igy a masodik felere szepen feljavult, olyannyira, hogy az egyik legerosebb evadkent emlegethetjuk. (nekem mondjuk a 4. evad a kedvencem, ezzel valoszinuleg nem vagyok egyedul) Tele volt izgalmas pillanatokkal, ahogy vege lett egy resznek, mar inditottam is a kovetkezot. Mindig orulok neki, ha egy sorozat reflektal a valosagra, ebbol most egy nagyobb adagot is kaptunk. Az iroknak mindenkepp jar a dicseret, folyamatosan probalnak megujulni, minden evben egy kicsit mas iranyba viszik el a sorozatot. Valoszinuleg jovore maradunk Amerikaban, pedig nekem mar egy kicsit hianyzik a kozel-kelet.
(kicsit off, de olyan szepen bealudtam a hsz irasa kozben, hogy irtam egy laza 6 oldalnyi "m" betut

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sara férjének esete. Rossz oldalon áll vagy a jón? Mindenre van magyarázata elsőre, de aztán végül kiderül, hogy sáros?!hamesz írta:Blacklistet nem követem, de mi az amúgy? Most már kíváncsi vagyok.Realista24 írta:Mekkora nyúlás van a Prison Breakben a Blacklistből, atyaég
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Blacklistet nem követem, de mi az amúgy? Most már kíváncsi vagyok.Realista24 írta:Mekkora nyúlás van a Prison Breakben a Blacklistből, atyaég

- P. Krisz
Summon hamesz 3-2-1 ...

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mekkora nyúlás van a Prison Breakben a Blacklistből, atyaég

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Wilddog egyedül értékelhető az újak közül.P. Krisz írta:Mr. Terrifictől végem van, ahányszor meglátom instant röhögőgörcs.Kerlon írta: Nem gondoltam, hogy maradtunk még és, hogy van aki írni is mer róla.A történetet tényleg jól felhúzták, de egy két drámázás még mindig sok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- P. Krisz
Mr. Terrifictől végem van, ahányszor meglátom instant röhögőgörcs.Kerlon írta: Nem gondoltam, hogy maradtunk még és, hogy van aki írni is mer róla.A történetet tényleg jól felhúzták, de egy két drámázás még mindig sok.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- nzooli93
A gotham a 2.évadra ,aztán a 3.évadra is rengeteget fejlődött. Első évad tényleg gyér volt, de mostanra nagyon komoly cucc lett.mind a történet,mind sztorivezetés,karakterek,képi világ tökéletes...Gordont játszó színészen kívül az összes nagyon nagyot alakít..és aki a legtöbbet fejlődött az a kissrác..olyan komolyan játssza a kamasz bruce wayne ,hogy néha a hideg ráz tőle..Alfréddel parádés párost alkotnak..és egyre jobban jön be a kiképzéses témája..nagyon komoly szintet ért el a Gotham
Nem gondoltam, hogy maradtunk még és, hogy van aki írni is mer róla.P. Krisz írta:Az oszt igen, az Arrow 5. évad nagyon kígyó.![]()
A 3-4. évad rém gyenge volt, szidtam is őket eleget, de megemberelték magukat. Oda lehet rakni a 2. évad mellé, a főgenyót pedig Deathstroke mellé.

a gotham beindult már elvileg?hamesz írta:elvileg nem ennyi lesz a magyarázat.dzsi91 írta:Hát onnantól,hogy feltámasztanak egy sorozatot szerintem a miértek a legfontosabbak.Főleg amikor halottakat keltenek életre.Nem azt mondom ,hogy nincsenek érdekes párbeszédek meg izgalmas jelenetek.De nekem ez volt az elsődleges,hogy ne valami übergagyi mondvacsinált magyarázattal áljanak elő, ha már újrakezdik.Ezen kívül a sorozat nem rossz,csak számomra ez volt a legfontosabb.De majd kiderül. Következő rész promojából Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!úgy tűnik Scofieldet úgyis ápolgatni kell majd szóval lehet akkor elmond majd mindent részletesen, vagy kapunk flashbackeket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
elvileg nem ennyi lesz a magyarázat.dzsi91 írta:Hát onnantól,hogy feltámasztanak egy sorozatot szerintem a miértek a legfontosabbak.Főleg amikor halottakat keltenek életre.Nem azt mondom ,hogy nincsenek érdekes párbeszédek meg izgalmas jelenetek.De nekem ez volt az elsődleges,hogy ne valami übergagyi mondvacsinált magyarázattal áljanak elő, ha már újrakezdik.Ezen kívül a sorozat nem rossz,csak számomra ez volt a legfontosabb.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát onnantól,hogy feltámasztanak egy sorozatot szerintem a miértek a legfontosabbak.Főleg amikor halottakat keltenek életre.Nem azt mondom ,hogy nincsenek érdekes párbeszédek meg izgalmas jelenetek.De nekem ez volt az elsődleges,hogy ne valami übergagyi mondvacsinált magyarázattal áljanak elő, ha már újrakezdik.Ezen kívül a sorozat nem rossz,csak számomra ez volt a legfontosabb.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- h3x0r
GoT
Prison Break
Osszesen 13 reszt rendeltek be, viszont 2 szezon alatt adjak majd le oket.lordgabi írta:Akkor eddig álomvilágban éltem?! Nem úgy volt, hogy ez a befejező évad?
Prison Break
En 4-5 evvel ezelott ledaraltam a teljes sorozatot, az utolso par resszel azert rendesen megszenvedtem. Pont ezert egyaltalan nem orultem a sorozat feltamasztasanak. Egy kicsit talan meg is lepodtem, de ezek az uj reszek most bejonnek. A magyarazat resz eleve halalra volt itelve, mondjuk engem egyaltalan nem zavar. Amit viszont nagyon elvezek, ahogy resz kozben tobbszor is elkezdek izgulni a szereplokert. Lehet, hogy ido kozben ezek az eszkozok sablonossa valtak, vagy csak en nem talalkozom olyan jo sorozattal, ami erre epit, de attol meg hianyzott/hianyzik ez az elem.dzsi91 írta:Érdekesnek indúlt ez a szökés,de ez a magyarázat iszonyat ócska,nosztalgiafaktoron kívül nokedli az egész.4ik évadot még vitte egy darabig az első 3 lendülete, de így 7 év után ezért kár volt szerintem.Persze végig nézem,de pont ettől féltem,hogy valami ilyesmi magyarázat lesz...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Érdekesnek indúlt ez a szökés,de ez a magyarázat iszonyat ócska,nosztalgiafaktoron kívül nokedli az egész.4ik évadot még vitte egy darabig az első 3 lendülete, de így 7 év után ezért kár volt szerintem.Persze végig nézem,de pont ettől féltem,hogy valami ilyesmi magyarázat lesz...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én is csak azért néztem eddig és vészeltem át a gyenge évadokat, mert nem szeretem a sorozatokat abba hagyni ha már elkezdtem, kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle.KAG írta:Ez az arrow nézés olyan lehet már, mint nekem a TWD.
Az is botrány, de csak nézem...

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Akkor eddig álomvilágban éltem?! Nem úgy volt, hogy ez a befejező évad?

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- h3x0r
GoT-al mi a gond? Julius kozepen erkezik a 7. evad, 2018-ban pedig a kovetkezo. Kozben az HBO bejelentette, hogy 4 spinoffot is elkezdett fejleszteni.lordgabi írta:Idén ismét szomorú leszek, ami sorozataimat illeti: tavaly a Banshee, idén a GoT és a Leftovers...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Ez az arrow nézés olyan lehet már, mint nekem a TWD.

ZIDANE
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Jó ég, már az ötödik évadnál tart?!L.Miki írta:Ja, nagyon durvát ugrott az 5. évad az előző kettőhöz. Rá is fért a sorozatra!P. Krisz írta:Az oszt igen, az Arrow 5. évad nagyon kígyó.![]()
A 3-4. évad rém gyenge volt, szidtam is őket eleget, de megemberelték magukat. Oda lehet rakni a 2. évad mellé, a főgenyót pedig Deathstroke mellé.

Én valahol lemaradtam a második közepén, ha jól emlékszem.
Idén ismét szomorú leszek, ami sorozataimat illeti: tavaly a Banshee, idén a GoT és a Leftovers...

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ja, nagyon durvát ugrott az 5. évad az előző kettőhöz. Rá is fért a sorozatra!P. Krisz írta:Az oszt igen, az Arrow 5. évad nagyon kígyó.![]()