akkor inkább felajánlnám Kaka-nak a kapus posztoth3x0r írta:Mar csak egy megoldas van. Eladni Casillast es Lopezt is, a helyukre meg johet Valdez

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:22
akkor inkább felajánlnám Kaka-nak a kapus posztoth3x0r írta:Mar csak egy megoldas van. Eladni Casillast es Lopezt is, a helyukre meg johet Valdez
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:18
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:17
kipriotis írta:Denis akkor most mégsem lett a felnőtt keret tagja?
HozzászólásSzerző: kipriotis » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:10
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:07
Én azért ezzel a megbélyegzéssel még várnék addig, amíg Iker nem szólal meg végre.Jön a rinya Ikertől, hogy el akar menni (mármint ha igaz). Én azt hittem ő egy igazi madridista, és hogy harcos, képes küzdeni a helyéért...Kezdem azt hinni, hogy nem így van. Bevallom, sose volt kedvencem, de tiszteltem, és nagyon jó kapusnak tartom. De ezek után aligha fogja belopni magát a szívembe, hogy enyhén fogalmazzak. Ő is csak egy jóllakott kis rinyagép...Ez a véleményem.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:05
azzal h támadod őt te is csak felfújod mint mindenki más, akiket elvileg nem értesz...az újságírók épp ezt akarják, valószínűleg az összes cikk kitaláció, de te már is felültél neki mert temeted őt, és ez a drukkerek nagy hibájaKyller írta:Épp olvasom az Iker vs. Lopez cikket. Kicsit felba**ta az agyam. Miért kell ekkora lufit fújni ebből?![]()
Iker megsérült tavaly, kellett egy hozzá hasonló kapus. Házon belüli megoldás nagyon veszélyes lett volna, ezért jött Lopez. Aki azon a 29 meccsen elég jól védett, szinte megmentette a se**ünket a MU elleni végjátékban, valamint az egész tavaszi félszezonban kiválóan teljesített. Ezt valahogy sokan elfelejtik, és azonnal Ikert akarják visszatenni a kapuba, csak azért mert ő Iker, és meg szent, meg már vagy 12 éve itt van, és a csk, stb...Miért? Mintha Lopez nem érne sz*rt se, mintha nem köszönhetnénk neki semmit...
Jön a rinya Ikertől, hogy el akar menni (mármint ha igaz). Én azt hittem ő egy igazi madridista, és hogy harcos, képes küzdeni a helyéért...Kezdem azt hinni, hogy nem így van. Bevallom, sose volt kedvencem, de tiszteltem, és nagyon jó kapusnak tartom. De ezek után aligha fogja belopni magát a szívembe, hogy enyhén fogalmazzak. Ő is csak egy jóllakott kis rinyagép...Ez a véleményem.
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. augusztus 25., vasárnap 12:58
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 25., vasárnap 12:46
De miért olyan nehéz ezt DiMaríanak felfogni, hogy itt nem fog csak kevés időt kapni... na mind1, szerintem januárig maradjon (addig eldől, h Bale bevál-e vagy se) és akkor majd ő akar lépni. it's simple, dude!A Marca szerint az Arsenal szeretné kihasználni Bale Madridba történő igazolását, és elcsábítaná Di Maríát. Wenger ezért egy 30 millió eurós ajánlattal készül az argentin szélsőért, aki azonban nem szeretné elhagyni a Real Madridot. A madridi klub elengedné a játékost, így most a londoni klubbon a sor, hogy meggyőzzék Di Maríát, hogy a váltás előnyös lenne számára.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 25., vasárnap 12:09
De neki azért volt már egy 42 gólos szezon a háta mögött. Mellesleg rekordigazolás, meg aranylabda ide vagy oda, szerintem senki nem gondolta volna, hogy CR 4 éves madridi pályafutása után már arról kell beszélnünk, hogy vajon hány év kell még neki, hogy megdöntse Raúl gólrekordját.weeni írta:Mythos90 írta:Bale azért a Tottenham-ben sem érte el az 1meccs/1gól átlagot.
CR se úgy jött hogy megvolt neki a MU-ban... De a többit adom... Bár nem hiszem hogy a nyomás rossz hatással lesz rá, szerintem pont az a fajta akit ez inkább tuningol. Aztán majd meglátjuk!
HozzászólásSzerző: weeni » 2013. augusztus 25., vasárnap 12:02
Mythos90 írta:Bale azért a Tottenham-ben sem érte el az 1meccs/1gól átlagot.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 25., vasárnap 11:44
Bale azért a Tottenham-ben sem érte el az 1meccs/1gól átlagot. Ha a spanyoloknak egy kis eszük is van, akkor ezt nem várják el tőle, pláne úgy, hogy továbbra is Ronaldo lesz a gólfelelős. Az egyetlen feladata, hogy pótolja Di Maria hiányosságait és az ellenfél védői legalább annyira koncentráljanak arra az oldalra is, mint CR oldalára. Így CR is szabadabb lesz, többször kerülhet lövőhelyzetbe, ami ugye a statisztikában nem fog megmutatkozni, de azért ez valamilyen szinten a walesi érdeme is lesz. Én azt várom el tőle, hogy hajtson minden meccsen, mint az állat illetve, hogy a ballábas szabikat ő végezze el (és jól). Én azt sem bánom, ha csak 10 gólig jut el a szezonban, ha abból 5-6 pontot-pontokat, esetleg továbbjutást érő találat. és ebben ő nagyon jó, a kiélezett helyzetekben nem remeg meg a lába, amikor a legnagyobb szükség van rá, akkor tud villantani. Ez most CR-en és néha Benzemán kívül nincs meg nagyon a többiekben. Az egyetlen dolog amitől tartok, hogy az új közeg, a rekordösszeg, a hatalmas médiafelhajtás rossz hatással lesz a teljesítményre.Az az első probléma, hogy Bale ára túl magas lesz, emiatt egy óriási teher kerül a gyerek vállára azzal, hogy mindenki Cr-rel fogja őt összehasonlítani, sokan kudarcnak fogják elkönyvelni ha nem éri el az 1meccs/1 gól átlagot. Bale egyértelműen erősítés lesz a csapat számára.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. augusztus 25., vasárnap 11:40
Jo neked, mert en semmit se latok benne. Jese meg talan, de Morata nekem abszolut semmi extra, nem tudom miert nyomatjak ennyire mindenhol... (lehet megkovezni ezert a velemenyert)Én azért még nem könyvelném el Morata-t a nem szint kategóriába. Fiatal még, most úgy néz ki, hogy megkapja a lehetőséget, megnézzük él-e vele. Egyébként én látok benne fantáziát.madridronie írta: Morata (akit már Jesé is simán beelőz és nem szint Khedirával egyetemben)!
HozzászólásSzerző: Cséká » 2013. augusztus 25., vasárnap 10:45
Én azért még nem könyvelném el Morata-t a nem szint kategóriába. Fiatal még, most úgy néz ki, hogy megkapja a lehetőséget, megnézzük él-e vele. Egyébként én látok benne fantáziát.madridronie írta: Morata (akit már Jesé is simán beelőz és nem szint Khedirával egyetemben)!
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 25., vasárnap 10:35
HozzászólásSzerző: markopolo18 » 2013. augusztus 25., vasárnap 10:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 25., vasárnap 10:03
Jaja, erről van itt is cikk, hogy még az új év előtt meglesz az aláírás, legalábbis erre törekednek a felek. A játékos maradni akar, a klub akarja, hogy maradjon. Egyszerű deal.olyannyira nem távozik, hogy jelenleg is a szerződéshosszabbításon dolgoznak és nem elképzelhetetlen az sem,hogy innen fejezi be a pályafutását.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 25., vasárnap 9:57
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 25., vasárnap 9:55
Nagyon igazad van, ezért írtam "akár csak felvetés gyanánt is".Karim eladásáról a jelenlegi felhozatal és piaci helyzetben még ezek után is fölösleges beszélni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 25., vasárnap 9:49
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 25., vasárnap 9:46
Amit a klub nagyon szívesen el is fogadna!Állítólag DM-ért beigérkezett az Arsenal 1 30millás ajánlattal...
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem