nem tudom miért csinálja ezt vele Zidane

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. május 11., csütörtök 0:46
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. május 8., hétfő 8:35
Ha Morata kezd, akkor is annyit tűnik fel szélen, meg visszább, mint Karim. Csak ugyanúgy igaz, hogy az sem megoldás, mert egész jól megoldja a szélét az akarása meg a sebessége miatt, csak utána elfogy a tudomány.doncsontos írta:Bár ha meg Ő kezd akkor Ronaldonak megint marad a bal széle ami meg neki nem fekszik.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. május 7., vasárnap 11:45
Kerlon írta:Én is megprobalnam komoly tétű meccsen is. Benzema most nagyon tré, még szerencséje sincs. Mint a Valencia ellen a kapufa..
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 7., vasárnap 11:06
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. május 7., vasárnap 11:03
Barmit csinalhat, mar elkonyveltek szarnak. Aranylabdat nyerne is ezt mondanak, jaj hat o keves a realba.realistahuni írta:Persze. Csatár, gólokat szerez, mit akartok ennél többet? Mi ebben a kevés, tényleg nem értem.Szerintem nem kell ahhoz 3 meccs egymás után sem, hogy megállapítsa az ember, hogy kevés ide.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. május 7., vasárnap 10:09
Persze. Csatár, gólokat szerez, mit akartok ennél többet? Mi ebben a kevés, tényleg nem értem.Szerintem nem kell ahhoz 3 meccs egymás után sem, hogy megállapítsa az ember, hogy kevés ide.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. május 7., vasárnap 10:00
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 7., vasárnap 0:50
Szerintem nem kell ahhoz 3 meccs egymás után sem, hogy megállapítsa az ember, hogy kevés ide.dannen írta:mondjuk amíg még 3 meccset se kap egymás után a kezdőben addig nem derül ki, hogy kevés-e vagy nem.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 7., vasárnap 0:34
Hagyjuk már. Szép és jó amit most letett az asztalra az elmúlt hetekben, de ő baromi kevés hosszútávon a kezdőbe.Navamiro írta:Remélem marad és kezdő lesz jövőre
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. május 7., vasárnap 0:23
Honnan veszed, h kevés? Nem is játszott nagy meccseken. Kivéve a Juvében ugye. Ott meg emlékszünk mi volt.wZoLee7 írta:Moratat is elkell adni, nagy meccseken kezdokent keves, Hazard meg teljesen feleleges igazolas lenne nekunk. Nem latom hogy olyan nagy huzo ember lehetne a spanyol bajnoksagban, foleg hogy sokszor a chelseaben sem az.
Az is biztos h komplett tamado sort nem egy nyaron fogunk lecserelni, CR tavozasara en semmi eselyt nem latok. Bale meg az elnoktol fugg, ne feledjuk hogy Bale volt a valaszunk a Neymar ugyre, elnokunket ismerve amig nem lesz a piacon egy nala nagyobb erteket kepviselo szelso akit elhozzon addig Bale maradni fog
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. május 7., vasárnap 0:19
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. május 6., szombat 22:55
szerintem ezt lassan mindenki így gondoljaKercsó írta:Felőlem maradhat jövőre is.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. május 6., szombat 22:43
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. május 5., péntek 22:16
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. május 5., péntek 21:45
Realista24 írta:Dehogynem, másoltam is korábban már.Babinho írta:Semmi olyat nem nyilatkozott Juvésként a párharc előtt vagy után, ami itt be van állítva. Már múltkor linkeltem az akkori nyilatkozatokat.
De tévedhetek, ha valaki megtalálja megköszönöm.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 5., péntek 13:56
Dehogynem, másoltam is korábban már.Babinho írta:Semmi olyat nem nyilatkozott Juvésként a párharc előtt vagy után, ami itt be van állítva. Már múltkor linkeltem az akkori nyilatkozatokat.
De tévedhetek, ha valaki megtalálja megköszönöm.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. május 5., péntek 13:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 5., péntek 13:52
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. május 5., péntek 13:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 5., péntek 13:01
Nem szeretem a hazudozókat..Berti írta:A végére R24 is mindent megfog bocsátani neki."A sors aztán összehozott minket a Real Madriddal, és nagyon szenvedtem emiatt. Gólt is szereztem, pedig egy vagyont fizettem volna azért, hogy az ne ellenük, hanem bármelyik másik csapat ellen menjen be. Adósa vagyok a Real Madridnak és a Bernabéunak”.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem