Nó Nejmár...
Montoya megint a keretben sincs...
Azért jó lenne egy győzelem.

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 25., vasárnap 20:19
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 18:30
még most is nehéz feldolgozni, hogy khedira megcsináltaMythos90 írta:Még Khedira is csendre intette egyszer a Camp Nout. Innentől kezdve minden előzetes esélylatolgatás felesleges.szép, de mouval vertük a barcát...akkor ilyen módon sokkal több pontot kapott volna a barcaszerintem az egymás elleni meccseken a statisztika meg minden hasonló mehet a kukába, ki milyen lábbal kel fel az nap...
![]()
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 25., vasárnap 18:05
Még Khedira is csendre intette egyszer a Camp Nout. Innentől kezdve minden előzetes esélylatolgatás felesleges.szép, de mouval vertük a barcát...akkor ilyen módon sokkal több pontot kapott volna a barcaszerintem az egymás elleni meccseken a statisztika meg minden hasonló mehet a kukába, ki milyen lábbal kel fel az nap...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 18:00
szép, de mouval vertük a barcát...akkor ilyen módon sokkal több pontot kapott volna a barcadzsihad91 írta:Messi nem játszik ma, kiváncsi vagyok én is Neymarra. Remélem a Malaga vérszemet kap attól ,hogy nincs Messi.Szerintem a Classicora lesz egy pár pontos előnyünk,mert elég nehéz sorsolása van a barcának+ szuperkupa is,Messivel is gondok vannak, gyatra előszezon, nem igazoltak védőtNagyon úgy néz ki ,hogy sok minden kekünk kedvez most, ezt ki kell használni.Persze ez nem azt jelenti ,hogy lebecsülöm a barcát,de ezek tények.
Barca-Real
Előszezon: Real Madrid, ezen szerintem senki nem vitazkozik,a Barca sörmeccseket játszott,mi presztizs meccseket.(0-1)
Edző:Real Madrid,Ancelotti egy Edző óriás,Tata-ról azt se tudtuk kicsoda,persze beválhat, de jelenleg szerintem mindenki Ancelottit mondaná az előéletük alapján.(0-2)
Neymar-Bale:Bale jelenleg a világ egyik legjobbja top bajnokságból érkezett,erős tapasztalt, a kérdés ,hogy menyire illik bele spanyolországba, szerintem nem lesznek gondok.Neymar egy másik kontinensről érkezett, úgy hogy a fizikuma nincs rendben,mindkettőn óriási nyomás lesz.Egyenlőre az objektivitás kedvéért beírom a döntetlent, de Bale egyértelműen jobb játékos jelenleg, Neymar még csak egy lehetőség.(1-3)
Igazolások(Neymar-Bale nélkül):Real Madrid,posztra jó kis játékosokat vettek,az eladások is jól sikerültek.A barca elbohóckodta az egészet, nem erősítették meg a védelmet, Villát elpocsékolták,Abidalt elengedték.(1-4)
CR-Messi: Itt is döntetlent adok,tök mind1 mi történik a szezon végére 40+gólos lesz mind2.(hacsak nem lesz komoly sérülés)(2-5)
Öltözőihangulat:Barca.Casillas-lopez incidens miatt meg mert az újságok megint minket fikáznak és a barca továbbra is egy nagy család kénytelen vagyok őket mondani.(3-5)
Szóval az én végeredményem 3-5, persze ez semmit nem jelent,lesz akinek fordítva jön ki, meg a fociban bármi megtörténhet, de szerintem az eddig látottak alapján mi jobban bizakodhatunk.Legyen igazam.
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 25., vasárnap 17:54
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 25., vasárnap 17:43
Nem játszik. Szerintem csak ezen a meccsen marad ki a keretből, az Atletico ellen akkor is játszatni fogják, ha csak egy lába lesz.Lionel játszik ma?
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. augusztus 25., vasárnap 17:23
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 25., vasárnap 14:48
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:15
ezek a díjak már messze nem reálisak, nincs konkrétum, hogy ki kaphassa, mit kell elérni a megnyeréshez, az aranylabdánál egyik évben számítanak a nyert kupák, másik évben nem, egyik évben elájulnak ha valaki sok gólt szerez, másik évben meg azt mondják, hogy áh arra ott az aranycipő...mindenki tudja milyen konkrét példára gondoloktorjack írta:Mondjuk az is világszégyene volt, hogy egyáltalán ott lehetett. Harmadiknak választották az edzők rangsorában, úgy, hogy hét hónapig nem is dolgozott. Bebukta a bajnokságot, a bl-t. Harmadik legjobb. Miközben pl. Klopp duplázott hazai fronton, bl-ben meg veretlenül lett csoportelső a Real, Ajax, ManCity hármas előtt... Pep meg éppen a világ jelenlegi legjobbját teszi taccsra éppen.Ibra sztorihoz: Pep soha nem volt szimpatikus nekem, sőt...hiába mondta mindenki, hogy ő mekkora egy uriember, ugyan azt a sunyi mocskos stílust láttam benne, mint Messiben. A pohár igazság szerint azon a díjátadón, a kézfogós dolognál telt be
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:04
Mondjuk az is világszégyene volt, hogy egyáltalán ott lehetett. Harmadiknak választották az edzők rangsorában, úgy, hogy hét hónapig nem is dolgozott. Bebukta a bajnokságot, a bl-t. Harmadik legjobb. Miközben pl. Klopp duplázott hazai fronton, bl-ben meg veretlenül lett csoportelső a Real, Ajax, ManCity hármas előtt... Pep meg éppen a világ jelenlegi legjobbját teszi taccsra éppen.Ibra sztorihoz: Pep soha nem volt szimpatikus nekem, sőt...hiába mondta mindenki, hogy ő mekkora egy uriember, ugyan azt a sunyi mocskos stílust láttam benne, mint Messiben. A pohár igazság szerint azon a díjátadón, a kézfogós dolognál telt be
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 12:54
saját szigete van ahol vadászhat, szerintem nem érdekli mennyien és mennyit fizetnek a könyvért...de ez pont jó arra, hogy pár emberről megmondja a frankót, ehhez úgy is jól értKerlon írta:Az ilyen történeteknek azért elég nagy az érdekeltsége és a keresete.Fenomen írta:Miért hazudna Ibra?
A gyerekkoráról leírt minden rosszat, hogy drogos volt a nővére, aláírást gyűjtöttek ellen, hogy kirakják a csapatból, akkor miért ne lenne igaz amit mondott?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 25., vasárnap 12:46
Az ilyen történeteknek azért elég nagy az érdekeltsége és a keresete.Fenomen írta:Miért hazudna Ibra?
A gyerekkoráról leírt minden rosszat, hogy drogos volt a nővére, aláírást gyűjtöttek ellen, hogy kirakják a csapatból, akkor miért ne lenne igaz amit mondott?
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 25., vasárnap 12:37
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 25., vasárnap 11:29
Biztosan sok igazság van benne, én nem emlékszem arra, hogy bárki is tagadott volna bármit is a könyvben leírtakkal kapcsolatban. A pali viszont valami hihetetlenül kretén. Imádom.Ne csak off legyen: Nem tudom, hogy ferdített-e a valóságon Ibra, de ha ennek a fele igaz, már akkor is jogosan volt ennyire unszimpatikus mindig is Guardiola sok-sok Real drukkernek.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 25., vasárnap 11:28
valamit mondani kell...amíg övék volt a legdrágább la ligás igazolás teljesen természetes dolog volt, youtube sztárért 70 millió is sok, de ilyenen kár rágódni is, annyi és készEl Unico írta:„Szerintem Bale egy nagyon jó labdarúgó, az ára azonban tiszteletlenség a világ jelenlegi helyzetét tekintve.” -Tata Martino
Először is: miért lenne tiszteletlenség? Azért,mert válság van,nem a Madrid tehet róla,arról viszont mi tehetünk,hogy ki tudjuk fizetni ezt a pénzt. Ráadásul mindenki találgat,hogy most akkor 90,100 vagy 110 millió euró lesz-e? Lehet,hogy megállapodnak egy 70+Coentraoban... Ha hitelből fizetjük,akkor mi van? Perezék jó kapcsolatot ápolnak a bankokkal,a hiteleket vissza tudjuk fizetni. Hol itt a probléma?
Most akkor szégyellje magát az,akinek Audija van? Vagy aki X5-ös BMW-vel jár? Csak azért,mert mások meg éheznek a világon?
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 25., vasárnap 11:10
Ugyanígy jártam én is. Anyum az összes boltot felkutatta és sehol nem talált. Erre megszólal Karácsonykor, hogy majdnem vett egy Messis könyvetFenomen írta:Messi életrajz?még jó hogy volt b terv.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 25., vasárnap 10:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 25., vasárnap 8:15
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 25., vasárnap 0:34
Messi életrajz?még jó hogy volt b terv.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 24., szombat 23:31
R.M.C.F írta:Az egész könyvet?Rendeld meg,nem drága,és marhára megéri......MINTHA ÉN írtam volna a barcás részeket.....csak annyi különbséggel,hogy már zlatan előtt is ezeket pofáztam.
![]()
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem