Mr. Terrifictől végem van, ahányszor meglátom instant röhögőgörcs.Kerlon írta: Nem gondoltam, hogy maradtunk még és, hogy van aki írni is mer róla.A történetet tényleg jól felhúzták, de egy két drámázás még mindig sok.

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. május 5., péntek 11:21
Mr. Terrifictől végem van, ahányszor meglátom instant röhögőgörcs.Kerlon írta: Nem gondoltam, hogy maradtunk még és, hogy van aki írni is mer róla.A történetet tényleg jól felhúzták, de egy két drámázás még mindig sok.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. május 5., péntek 8:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 5., péntek 8:07
Nem gondoltam, hogy maradtunk még és, hogy van aki írni is mer róla.P. Krisz írta:Az oszt igen, az Arrow 5. évad nagyon kígyó.![]()
A 3-4. évad rém gyenge volt, szidtam is őket eleget, de megemberelték magukat. Oda lehet rakni a 2. évad mellé, a főgenyót pedig Deathstroke mellé.
a gotham beindult már elvileg?hamesz írta:elvileg nem ennyi lesz a magyarázat.dzsi91 írta:Hát onnantól,hogy feltámasztanak egy sorozatot szerintem a miértek a legfontosabbak.Főleg amikor halottakat keltenek életre.Nem azt mondom ,hogy nincsenek érdekes párbeszédek meg izgalmas jelenetek.De nekem ez volt az elsődleges,hogy ne valami übergagyi mondvacsinált magyarázattal áljanak elő, ha már újrakezdik.Ezen kívül a sorozat nem rossz,csak számomra ez volt a legfontosabb.De majd kiderül. Következő rész promojából Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!úgy tűnik Scofieldet úgyis ápolgatni kell majd szóval lehet akkor elmond majd mindent részletesen, vagy kapunk flashbackeket.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2017. május 5., péntek 6:45
elvileg nem ennyi lesz a magyarázat.dzsi91 írta:Hát onnantól,hogy feltámasztanak egy sorozatot szerintem a miértek a legfontosabbak.Főleg amikor halottakat keltenek életre.Nem azt mondom ,hogy nincsenek érdekes párbeszédek meg izgalmas jelenetek.De nekem ez volt az elsődleges,hogy ne valami übergagyi mondvacsinált magyarázattal áljanak elő, ha már újrakezdik.Ezen kívül a sorozat nem rossz,csak számomra ez volt a legfontosabb.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 5., péntek 0:14
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 5., péntek 0:04
Osszesen 13 reszt rendeltek be, viszont 2 szezon alatt adjak majd le oket.lordgabi írta:Akkor eddig álomvilágban éltem?! Nem úgy volt, hogy ez a befejező évad?
En 4-5 evvel ezelott ledaraltam a teljes sorozatot, az utolso par resszel azert rendesen megszenvedtem. Pont ezert egyaltalan nem orultem a sorozat feltamasztasanak. Egy kicsit talan meg is lepodtem, de ezek az uj reszek most bejonnek. A magyarazat resz eleve halalra volt itelve, mondjuk engem egyaltalan nem zavar. Amit viszont nagyon elvezek, ahogy resz kozben tobbszor is elkezdek izgulni a szereplokert. Lehet, hogy ido kozben ezek az eszkozok sablonossa valtak, vagy csak en nem talalkozom olyan jo sorozattal, ami erre epit, de attol meg hianyzott/hianyzik ez az elem.dzsi91 írta:Érdekesnek indúlt ez a szökés,de ez a magyarázat iszonyat ócska,nosztalgiafaktoron kívül nokedli az egész.4ik évadot még vitte egy darabig az első 3 lendülete, de így 7 év után ezért kár volt szerintem.Persze végig nézem,de pont ettől féltem,hogy valami ilyesmi magyarázat lesz...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 4., csütörtök 23:25
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 4., csütörtök 23:22
Én is csak azért néztem eddig és vészeltem át a gyenge évadokat, mert nem szeretem a sorozatokat abba hagyni ha már elkezdtem, kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle.KAG írta:Ez az arrow nézés olyan lehet már, mint nekem a TWD.
Az is botrány, de csak nézem...
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. május 4., csütörtök 23:20
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 4., csütörtök 23:19
GoT-al mi a gond? Julius kozepen erkezik a 7. evad, 2018-ban pedig a kovetkezo. Kozben az HBO bejelentette, hogy 4 spinoffot is elkezdett fejleszteni.lordgabi írta:Idén ismét szomorú leszek, ami sorozataimat illeti: tavaly a Banshee, idén a GoT és a Leftovers...
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 4., csütörtök 22:42
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. május 4., csütörtök 22:33
Jó ég, már az ötödik évadnál tart?!L.Miki írta:Ja, nagyon durvát ugrott az 5. évad az előző kettőhöz. Rá is fért a sorozatra!P. Krisz írta:Az oszt igen, az Arrow 5. évad nagyon kígyó.![]()
A 3-4. évad rém gyenge volt, szidtam is őket eleget, de megemberelték magukat. Oda lehet rakni a 2. évad mellé, a főgenyót pedig Deathstroke mellé.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 4., csütörtök 22:25
Ja, nagyon durvát ugrott az 5. évad az előző kettőhöz. Rá is fért a sorozatra!P. Krisz írta:Az oszt igen, az Arrow 5. évad nagyon kígyó.![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. május 4., csütörtök 18:55
HozzászólásSzerző: gunner » 2017. május 3., szerda 22:55
Nem rosszabb, mint az utolsó évad... Ennyi idő után jól esik az embernek újra átélni azizgalmakat, részemről ennyi lenne. Várom a folytatástnagchampa írta:még mindig tartom, hogy nagy kár volt hozzányúlni a prison break-hez.
HozzászólásSzerző: nagchampa » 2017. május 3., szerda 21:35
Tény, nem kötelező néznem, de mivel kíváncsi az ember, akarok valamiféle végkifejletet és lesz véleményem is, ha tetszik a késsel-villával védő elvakult fanoknak, ha nem. Szerintem a 2. évad volt ami erősen süllyedt amúgy, nem a záró.Remy írta:Nem kötelező nézni. Amúgy meg amilyen mélyre süllyedtek a 4. évaddal, egyáltalán nem probléma, hogy hozzányúltak. Annál rosszabbat nem tudnak hozni.nagchampa írta:még mindig tartom, hogy nagy kár volt hozzányúlni a prison break-hez.
Ha neked abból a ténymegállapításomból utálat jött le, arra csak annyit tudok írni, hogy tényleg túlbuzgó vagy.hamesz írta:Rohadt jó szerintem és mások szerint sincs vele baj. Akik utálni akarják azok nyilván fogják, ez van.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 3., szerda 21:14
Le, aktuális rész száma, spoiler gomb, leírod amit akarsz, és meg is vagy.hamesz írta:gondolom akkor azt is le lehet írni ha tetszik valami......
HozzászólásSzerző: hamesz » 2017. május 3., szerda 20:19
Az 1. évad király volt, de ott is jellemző volt már azért, hogy vagy bejön vagy utálod. A későbbi évadokba meg már estek színvonalba és jobban szétszedték. De amúgy most nem csak a PB-re írva sajna minden sorozat romlik. A Lost is amilyen kultikus sorozat az is elfáradt.ziro4vr írta:Ugyanmár, az első évad kb formabontó volt, a losttal együtt beindította a tv-s piacot. Magát tette réteggé a későbbi évadokkal, amik olcsó bőrlehúzások voltak. Ahogy ez is, bár megjegyzem a negyedik rész tetszett már nekem is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 3., szerda 20:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 3., szerda 20:10
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem