Most írom le míg friss az élmény

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kurt Russelt én imádom, jól hozta a karakterét, bár azért a top1 még mindig az aljas nyolcasból van tőle, legalábbis nálam. Lehet én emlékszek rosszul, de mintha több égi lenne az univerzumban, mindegy átolvasom majd a wikit.
Brutál rámentek a látványra ennél a filmnél ami nagyot dob rajt a nyálas labda dobálózós jelenet mellett, mert akkor nagyon úgy voltam hogy "ahj ezt ne már". A látvány nálam 10/10 a történet szál egy 10/7 a poén része mert valljuk be a film jó részét kitette ez is, egy 10/9
Nagyon rámentek az érzelgős dolgokra amúgy, én ezt vettem észre. Az is jó volt de néha soknak éreztem. Sajnáltam Yondut, de a tüzijáték kárpótólt

Biztos megnézem újra még, eredeti nyelven főleg.
Amit sajnálok, hogy Thanosról csak szóban beszéltek. Az 5+ stáblistás jelenetben bejött az egyik amit vártam. Groot végre kamaszodik

A második amit megemlítenék: Akkor most kapunk egy új Yondut?
Továbbá margóra egy kérdésként, kíváncsi leszek még hány sztárt fognak beletömni a MARVEL-be. Stalone furcsa volt, nem tudom, hogy ha a későbbiekben is szerepelni fog, mennyire lesz tényező.
Egy szó mint száz, nálam ez egy 10/8,5