Remy írta:nagchampa írta:még mindig tartom, hogy nagy kár volt hozzányúlni a prison break-hez.

Nem kötelező nézni. Amúgy meg amilyen mélyre süllyedtek a 4. évaddal, egyáltalán nem probléma, hogy hozzányúltak. Annál rosszabbat nem tudnak hozni.
Tény, nem kötelező néznem, de mivel kíváncsi az ember, akarok valamiféle végkifejletet és lesz véleményem is, ha tetszik a késsel-villával védő elvakult fanoknak, ha nem. Szerintem a 2. évad volt ami erősen süllyedt amúgy, nem a záró.
hamesz írta:Rohadt jó szerintem és mások szerint sincs vele baj. Akik utálni akarják azok nyilván fogják, ez van.
Ha neked abból a ténymegállapításomból utálat jött le, arra csak annyit tudok írni, hogy tényleg túlbuzgó vagy.
Régen voltak értelmes párbeszédek, mára ez is elhalt. Izzadtságszagú lett minden.
Imádtam az első évadját anno, korszakalkotó volt a maga nemében. A sok hibája ellenére is szerethető sorozat, csak hagyni kellett volna elengedni. Bizonyára le kell még emelni a nagy lóvékat és nem maradhatott annyiban, össze kellett dobni egy mondvacsinált értelmetlen sztorit.
Ezek a giccses jelenetek, mint a
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csődarabbal megyek az ak47esek ellen a 90es években is unalmasak voltak. Már várom mikor rabolják el a szerencsétlen kisgyereket, hogy együtt mentsék meg szukré segítségével.
Tuti lesznek jó pillanatai még, de tudni kellene mikor illik valamit a néző képzelőerejére hagyni.