Mégha simán elmebajos lenne mint fosi, de semmi.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 4., csütörtök 11:32
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. május 4., csütörtök 11:17
Nyaliztam? Ez újdonság.dzsi91 írta:![]()
![]()
![]()
Keci nincs olyan szurkolotabor akire ne turháznék rá elképesztőegyen szart buffon mik ezek a nomádok akik kibujnak ilyenkor a barlangjukból.
Elképesztő,hogy mennyire a Real Madrid alatt van minden.Hát egy szaros juventus szurkoló vagy,még nyeregettetek is ellenunk az elmult időkben mégis már most eretvágsz a gondolattól,hogy junius 3 a zebra temetése legyensöpredék mind, a bayern forumadmintol aki itt nyalizott évekig egészen a BUNDÁZÓS juventus szurkolón át mordor hőseivel karoltve.
Néha elérzékenyülök,szimpatizálok buffonnal.De szar se jár senkinek ,undorítóak vagytok mind
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 4., csütörtök 11:05
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. május 4., csütörtök 10:52
Realista24 írta:Egyes szájról olvasásból jelesre diplomázott szakemberek szerint Simeone azt mondta Moratának, amikor elment mellette, hogy "gyere velem a következő évben".
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 4., csütörtök 10:46
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. május 4., csütörtök 10:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 4., csütörtök 9:28
Olyan nincs és nem létezik...d.gergo írta:Ez a lényeg. És ismerve magunkat, törvényszerű is lenne, hogy akár élete meccsét játszaná ellenünk és gólt is lő, aztán lehet kövérezni meg falábúzni, sokra megyünk vele. Szóval le lehet írni őket, de abból sok jó nem szokott kisülni. Csak remélni tudom, hogy Zizou-ék nem úgy állnak hozzá egy esetleges döntőbe kerülés után, mint itt többen.Anthony írta: Tök8, most eltett két gólt, ha véletlenül bepattan róla a labda a döntőben és nyernek már megérte, akkor is ha soha nem lő többet egy gólt sem...
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. május 4., csütörtök 9:10
Csak remélni tudom, hogy Zizou-ék nem úgy állnak hozzá egy esetleges döntőbe kerülés után, mint itt többen.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 4., csütörtök 9:07
Félreértés ne essék, én pont ezek miatt fosok tőlük, mert nem jobbak. Abban reménykedek, hogy elkövetnek majd jópár védelmi hibát, amit ki is használunk és címvédés.d.gergo írta:Ez a lényeg. És ismerve magunkat, törvényszerű is lenne, hogy akár élete meccsét játszaná ellenünk és gólt is lő, aztán lehet kövérezni meg falábúzni, sokra megyünk vele. Szóval le lehet írni őket, de abból sok jó nem szokott kisülni. Csak remélni tudom, hogy Zizou-ék nem úgy állnak hozzá egy esetleges döntőbe kerülés után, mint itt többen.Anthony írta: Tök8, most eltett két gólt, ha véletlenül bepattan róla a labda a döntőben és nyernek már megérte, akkor is ha soha nem lő többet egy gólt sem...
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. május 4., csütörtök 9:01
Ez a lényeg. És ismerve magunkat, törvényszerű is lenne, hogy akár élete meccsét játszaná ellenünk és gólt is lő, aztán lehet kövérezni meg falábúzni, sokra megyünk vele. Szóval le lehet írni őket, de abból sok jó nem szokott kisülni. Csak remélni tudom, hogy Zizou-ék nem úgy állnak hozzá egy esetleges döntőbe kerülés után, mint itt többen.Anthony írta: Tök8, most eltett két gólt, ha véletlenül bepattan róla a labda a döntőben és nyernek már megérte, akkor is ha soha nem lő többet egy gólt sem...
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. május 4., csütörtök 8:56
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. május 4., csütörtök 8:40
Tök8, most eltett két gólt, ha véletlenül bepattan róla a labda a döntőben és nyernek már megérte, akkor is ha soha nem lő többet egy gólt sem...rashidm írta: A nagy Higuain akinél már lassan khedirai magasságokban sír a labda 90 milla volt...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 4., csütörtök 8:36
Azért kíváncsi leszek, hogy nekik fogsz-e szurkolni azután is, hogy kimegy Buffon-Bonucci-Chiellini-Barzagli vonulat. Mert kb ő miattuk van ez a nagy menetelés.Piettro85 írta:Ja elnézést,hogy nem felállva tapsolok,hogy egy 1,2Md Eurós kerettel sikertült a BL elődöntő: '(
"Hozzászólás Szerző: csabi* » 2 perccel ezelőtt
tudom nem kellene reagalni de hogy minden allitasa ordito nagy faszsag legyen valakinek"
Hát pont ezen aszalok én is és nyomtam a regisztráció gombra, nem bííííííírtam, hogy ne szálljak alá a mételybe:DDD
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 4., csütörtök 8:31
Inkább néznék egy Barca meccset, mint a tegnapi Juvét. Ezzel asszem elmondtam mindent. Jó, hogy jössz ezzel a "spórolásos dologgal". A nagy Higuain akinél már lassan khedirai magasságokban sír a labda 90 milla volt...Piettro85 írta:Ja hát konkrétan te vagy az egyik kretén akin nagyot röhögtem:D:D:D:D
Neked ahogy nézem nem csak szakma nem kell ,hanem pszichológus meg nyelvtantanár se ,mert useless:D
Érdekesen várom, hogyan jutottál arra a következtetésre, hogy aki beregel hozzátok csak élettelen nyomorék lehet, mert elég öngól szagú
Bár biztos nem esett le, hogy trollkodni jöttem:'(
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 4., csütörtök 5:50
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. május 4., csütörtök 4:02
Maximálisan egyetértek. Semmi BL hangulata nem volt. A családdal néztem a meccset, a lefújás után nem is úgy fogalmaztam, hogy unalmas meccs volt, hanem fárasztó... Bírtam nálunk nagyon Higuaínt, rendesen meglepett a duplájával, érdekes lesz a jövő hét is, kemény meccs lesz a döntőben.BlancoMark írta:Mennyire nem volt feelinge ennek a meccsnek, botrany.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2017. május 4., csütörtök 0:35
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. május 4., csütörtök 0:34
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 4., csütörtök 0:19
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. május 4., csütörtök 0:17
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem