Megduplázta magát mint Cell a DBZ-bőlniden6 írta:Azért Higu még mindig Higu... Érdekes lehet a döntő.

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 3., szerda 21:58
Megduplázta magát mint Cell a DBZ-bőlniden6 írta:Azért Higu még mindig Higu... Érdekes lehet a döntő.
HozzászólásSzerző: Simi » 2017. május 3., szerda 21:58
HozzászólásSzerző: niden6 » 2017. május 3., szerda 21:52
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 3., szerda 21:52
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 3., szerda 21:51
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. május 3., szerda 21:48
HozzászólásSzerző: Simi » 2017. május 3., szerda 21:48
HozzászólásSzerző: Simi » 2017. május 3., szerda 21:46
Konkrétan a legnagyobb lehetőségek mind beívelésből jöttek, Mbappe két helyzete, meg a szabadrúgás, amiről épp csak lemaradtak, és valóban elég homály volt a Juve védők helyezkedése.Realista24 írta:Azért remélem azt látjátok, hogy fejjel verhető a Juventus is. Rutintalan francia barátaim is rendre oda-oda kerülnek egy-egy fejes erejéig.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 3., szerda 21:44
HozzászólásSzerző: Simi » 2017. május 3., szerda 21:38
Mondhatjuk, hogy költői.Realista24 írta:A kérdés komoly?illetve, hogy a Juve mit csinál akkor, ha nála az előny.![]()
Védekezés, néha egy-egy kontra, amúgy a foci gyilkolása.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 3., szerda 21:37
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 3., szerda 21:37
Én ettől félek a legjobban, hogy Bale visszatér...___Samy___ írta:
Amúgy ha Bale visszater, és visszaallunk a régi kezdőre, ezt a Juvet tuti nem verjük meg, ha dontozunk. A szélről betett labdákkal a Monaco sem tud semmit sem hozzátenni, az olaszok kifejelnek mindent.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. május 3., szerda 21:36
Megvolt a lehetosegeik azokat ki kellett volna hasznalniuk. A kapott golik szerintem jol jatszottak, utanna kicsit megzavarodtak, nem talaltak a ritmust. Talan az erzes, h hatranyba kerultek hazai palyan kicsit osszezavarta oket az olaszokat pedig felhozta...tapasztatalatlan fiatalok.KAG írta:Monaco azt se tudja mit kéne kezdeni egy felállt védelemmel.
Rohanós foci megy nekik tényleg csak.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 3., szerda 21:36
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 3., szerda 21:35
Kac-kacziro4vr írta:Benzema ma is betalál?___Samy___ írta:Jó kis x a tippem, 1-1.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 3., szerda 21:35
A kérdés komoly?illetve, hogy a Juve mit csinál akkor, ha nála az előny.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. május 3., szerda 21:35
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 3., szerda 21:33
Ezért akarom őket a döntőbe.KAG írta:Monaco azt se tudja mit kéne kezdeni egy felállt védelemmel.
Rohanós foci megy nekik tényleg csak.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. május 3., szerda 21:32
Nézem hogy bekkelnek pontosan ahogy azt megszokhattuk egy olasz csapattól. Papíron ők sokkal erősebbek erre behúzódnak megint. Tudom kifizetődő taktika, csak éppen undorodom tőle.Solari írta:semmi ócska olaszok, aztán idegenben lesimázzák a pályáról a túlhájpolt monacot.Anthony írta:Ezek a semmi ócska olaszok
Nincs meg a rutinja a Monaconak, ők csak a rohanáshoz szoktak.
értem én hogy higuan nimand, dybala túlértékelt, mandzukic másodvonalas meg minden de azért néha meccset se árt nézni.
HozzászólásSzerző: Simi » 2017. május 3., szerda 21:32
Azért a félidő első fele a gólig az övék volt. Ez a nulla kicsit erős. Innen lesz krva nehéz, hogy hátrányban vannak (én nem látom bennük, hogy ezt megfordítsák.)nagy nulla ez a monaco
Jelenlévő fórumozók: 99 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem