Ugye ott BL is van + garantált +1 hely a sp?sr előtt!

Azért nagyon röhögnék ha Willian mellett Lamelát is elbuknánk, bár nagyon kétlem!

+ Az Arsenal elvileg 41 millió fontos ajánlatot tett Michuért és Ahsley Williemsért, bár ez nem mai hír!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:37
HozzászólásSzerző: szbence » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:04
32 millió Eto'oval együtt lenne 38 millió.Kerlon írta:Mourinhoéknál sokat ér a szakma. 8 db tkpjuk van: Mata, Hazard, Oscar, Willian, Schürrle, Moses, Bruyne és ugye még Ramires is elég sokszor szerepel a bal oldalon. 3 posztra...+ ott van még 3 csatár. Lehet Hazardra kéne lecsapnunk és nem Bale-re.38 millióért vitték oda a brazilt amúgy.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 25., vasárnap 12:35
HozzászólásSzerző: szbence » 2013. augusztus 25., vasárnap 12:10
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 25., vasárnap 9:56
Persze itt is csak a pénzre megy, mint télen amikor az egyetlen kérőjéhez igazolt mindössze 2 millió eurós fizetésért, ami a mai fociban messze van a top fizetéstőlcart írta:Nyilván megint a pénzre megy...Anis írta: abszolút semmi értelme nem lenne neki odamennie a kispadra, vagy a lelátóra
HozzászólásSzerző: szbence » 2013. augusztus 25., vasárnap 9:50
Vagy hogy a Bl-ben játszhat illetve bajnokságért küzdhet...Ha jól tudom Willian jobb szélsőt is tud játszani amit a Chelseaben csak Moses tudott akinél pedig klasszisokkal jobb+ megy is majd kölcsönbe Ba-val együtt...Egyébként Abra hívta fel az Anzsi tulaját aki elvileg haverja és ő ígért rá a Spurs ajánlatára.cart írta:Nyilván megint a pénzre megy...Anis írta: abszolút semmi értelme nem lenne neki odamennie a kispadra, vagy a lelátóra
HozzászólásSzerző: cart » 2013. augusztus 24., szombat 23:13
Nyilván megint a pénzre megy...Anis írta: abszolút semmi értelme nem lenne neki odamennie a kispadra, vagy a lelátóra
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 24., szombat 23:04
De......ő a hibás mindenért...ezt jobb ha elfogadjuk.Nehogymár mindenért Mou legyen a hibás.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 24., szombat 23:02
mármint Willian vicc? Nehogymár mindenért Mou legyen a hibás. Már nincsen itt sokak nagy örömére, továbbra is ne ő legyen már a főgonosz. Amúgy meg simán betolhatta poénnak is ahogy Angliában szokta, hogy "... már csak az orvosi van hátra neki... a Tottenhamnél!" kizártnak tartom, hogy London kék felébe menjen a brazil. semmi, abszolút semmi értelme nem lenne neki odamennie a kispadra, vagy a lelátóra. Csurig vannak támadó középpályásokkal.Géci írta:Pont ma néztem azt a sajtótájékoztatót amin elmondta, hogy csak az orvosi van hátra és ott röhögtek, hogy a tök utolsó pillanatban ráigértek... Vicc amúgy az az ember...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 24., szombat 19:35
Pont ma néztem azt a sajtótájékoztatót amin elmondta, hogy csak az orvosi van hátra és ott röhögtek, hogy a tök utolsó pillanatban ráigértek... Vicc amúgy az az ember...Anis írta:én sem értem, de szerintem csak a média kitalációja az egész ahogy sok hasonló esetben is benyomnak a egy csapatot több oknál fogva (áremelés vagy más egyéb).
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 24., szombat 19:25
A Sevilla már eladta Medelt, sztem nem fogják a másik "verőembert" is.BBarni írta:Mindegyikre van esély még!
Cabaye/Kondogbia/Flamini Yilmaz/Michu
én sem értem, de szerintem csak a média kitalációja az egész ahogy sok hasonló esetben is benyomnak a egy csapatot több oknál fogva (áremelés vagy más egyéb).Kerlon írta:Én nem értem, hogy mit akar a Chelsea Williannel... Hazard, Mata, Bruyne, Schürrle, Oscar, Piazón, (Ramires). Ebben a név sorban van potenciál meg variálási lehetőség is.
valami olyat olvastam, hogy ő reális piaci áron akart volna vásárolni. De ezt 2013-ban kb elfelejtheti. Vagy kifizet jókora pénzt azokért akik kellenek, vagy vegyen 18 éveseket a francia bajnokságból.GT37 írta:Nem látok sok esélyt a transzferre amúgy. Wengernek igencsak későn jutott eszébe, hogy nem ártana igazolni pár embert.
Mata nem megy sehova.legendary írta:Már korábban is felmerült, hogy bekerül a Rooney-transzerbe Mata, mert Mou nem számít rá. Akkor cáfolta, de az eddigi tapasztalatok alapján tényleg nem lesz kulcsszereplő a Special One-nál, De Bruyne jobban illik az elképzeléseibe arra a posztra.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 23., péntek 14:52
Lesz még gondunk ezzel az emberrel a pályán és azon kívül is (a következő átigazolási időszakokban)!FRISSÍTÉS: Mourinho sajtótájoztatóján (14:15 körül) elismerte, hogy Willian leigazolása küszöbön áll a Chelsea-nél: "Willian? Még hátravan egy orvosi" - mondta nevetve.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 23., péntek 14:52
HozzászólásSzerző: szbence » 2013. augusztus 23., péntek 14:50
Sky Sports News @SkySportsNews 1mBBarni írta:Nem tudom mennyire igaz, mert sh-n olvastam, de:
FRISSÍTÉS: Mourinho sajtótájoztatóján (14:15 körül) elismerte, hogy Willian leigazolása küszöbön áll a Chelsea-nél: "Willian? Még hátravan egy orvosi" - mondta nevetve.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 23., péntek 14:46
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 23., péntek 14:35
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 23., péntek 13:38
Átkonvertálom kérdésbe: te személy szerint mit kedvelsz Anelkában, ismerve a pályafutását? Tényleg érdekel ez a nézőpont is.Egy ilyen hsz után, minek válaszoljak?
Őszintén? Tippem sincs. Aktuális forma.És ez esetben hogyan képzelnéd el a Unitedet?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 23., péntek 12:43
Egy ilyen hsz után, minek válaszoljak?Abban az emberben mi kedvelhető van?![]()
A futballk*rva tipikus esete, 0 lojalitás, megy a pénz után, önmagából is komplett idiótát csinálva.,
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 23., péntek 12:36
Az komoly lenne. És ez esetben hogyan képzelnéd el a Unitedet?legendary írta:Ha a United ügyes lesz, akkor simán belevonják Matát. Ennek személy szerint nagyon örülnék, de ez még abszolút spekuláció.
Ebben egy percig sem kételkedtem.Realista24 írta:Mehet akárhova, én vele vagyok.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 23., péntek 12:29
Ez amúgy gyanús.Arról írnak amúgy, hogy ha Willian őket választja (ne így legyen), akkor Mata távozha
Abban az emberben mi kedvelhető van?Mint Anelkával
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem