L.Miki írta:Ronaldo volt lesen, amit én azzal magyaráztam, hogy Lewa lesét sem fújták be, mert nem ért labdához. Na most itt a les szituban Ronaldo nem ért labdához egy Védő kirúgta, onnan pedig már másik szitu.
Igen, csak először is felé ment a labda, támadta is, fel is ugrott. Tehát zavarhatta a védőt. Mondjuk tényleg nem avatkozott játékba annyira, hogy labdához, vagy a védőhöz érjen, de azért vitatható szitu volt sokszori visszanézés után. Legalábbis hülyét kapnék, ha egy ilyenért kapnánk ki a döntőben pl.

Ramos szituja is necces. Értelme nem sok volt az biztos, nem tudom miért kellett. De a kiállítás erős lett volna azért. Mindenesetre nem ezen múlt, mint a Bayern elleni sem a kiállításon meg a két les gólon. Ami azért ha tudat alatt is, de nekem valamennyit elvesz az örömömből. Mert ha megnyerjük (kopp-kopp-kopp

) akkor megint nem az fog menni sokaknál, hogy bedaráltuk európát. Hanem hogy szégyen, hogy csak bírói segítséggel sikerült. Pedig ez a csapat per pill mindenki felett áll, de hirtelen a Napoli, Bayern, Atléti trió lett harmatgyenge. Az már nem számít, hogy ez a Napoli abszolút pariban van azzal a Juvéval, aki kiverte a naaaagy Barcát, a Bayern hirtelen nyugdíjas csapat, Carlo másodvonalas edző lett, mert kivertük őket, bezzeg előtte ment, hogy szét szednek minket. Az Atlético meg örök lúzer csapat, tegnap is csak ők voltak beszarva, meg voltak gyengék, nem mi voltunk a határozottak meg a jók. Az sem számít, hogy 4ből 4x átmentünk rajtuk, míg a Barcát közben 2x lesz***ták... A világ szégyene lesz, hogy ez a csak az ívelésekből álló Real több BL címet nyer, mint a világ egyetem valaha volt, leges-leges legnagyobb, csúcsszuper, gigantikus Pep-Enrique féle Barcánál. Ja, meg ez a k*cs*g divatmajom is egalizálja Messi 5 aranylabdáját, pedig akkor géniusz a srác, mint Maradona, Zidane meg a brazil Ronaldo egyben. Szóval igen, mint látszik engem nagyon zavar.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero