Csak hamar beilleszkedettmadridronie írta:Miért nem lepődünk már meg ezen, szánalmas!?!tat is kezdi már, tiszteletlenségről dumál, holott még a széke se melegedett be.![]()

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 24., szombat 21:43
Csak hamar beilleszkedettmadridronie írta:Miért nem lepődünk már meg ezen, szánalmas!?!tat is kezdi már, tiszteletlenségről dumál, holott még a széke se melegedett be.![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 24., szombat 21:40
Miért nem lepődünk már meg ezen, szánalmas!?!tat is kezdi már, tiszteletlenségről dumál, holott még a széke se melegedett be.
Pedrerol bácsi (a Punto Pelotan) ugyanezt kérdezi!es az nem tiszteletlenseg, hogy a jatekosai es egyebkent o is eves szinten tobb millio eurot keres valsag idejen?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 24., szombat 19:20
A Marca is lehozta ezt és úgy néz ki, hogy a Mirror szüleménye... Magyarul hisztiznek az angolokh3x0r írta:most olvastam NSO-n ezt a cikket Bale-rol![]()
![]()
![]()
Most komolyan, ez mi a f.s? Ezt nevezik ujsagirasnak, hogy egy majomhoz hasonlitjak a vilag egyik legjobb jatekosat?
"Előre is sajnáljuk Bale-t, és csak remélni tudjuk, hogy az a pár ezer euró, amit másodpercenként keresni fog, egy kicsit csillapítja majd a honvágyát. És amúgy a padon úgyis csak unatkozó Casillast akár még rá is veheti, hogy a nagyi receptje alapján süssön neki egy kis Bara Brith-et".
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 24., szombat 16:53
NSO-n olvastam egy cikket arrol, hogy messi az utolso 27 meccsebol mindossze 1-et jatszott vegig. (a PSG elleni odavagotol szamoltak, bele tartoztak a valogatott meccsek es az eloszezon is)'shutterisland írta:egyértelmű volt, hogy sérülés van.Na úgy néz ki, hogy Tatáék néha olvassák a fórumot, mert a hírek szerint Messi nem lesz ott a Malaga elleni keretben.
ott voltak a képek/videók a meccsről, ahol fájlalta a combját, meccs után tata is lenyilatkozta, miért hozta le, másnap pedig orvosi vizsgálatoknak vetették alá.
a kérdés csak az volt, hogy arra a meccsre hat ki csak, vagy a következőre (malaga) is.
azt meg nem gondolnám, hogy ez az egész egy nagy-nagy összeesküvés-elmélet része.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 24., szombat 16:50
Csak ez már elég sokszor előfordult mostanában, és utána ugyanúgy ott volt a keretben a kövi meccsen. Mármint ezt most arra mondom, hogy ezt már sokkal hamarabb meg kellett volna lépniük szerintem.'shutterisland írta:egyértelmű volt, hogy sérülés van.Na úgy néz ki, hogy Tatáék néha olvassák a fórumot, mert a hírek szerint Messi nem lesz ott a Malaga elleni keretben.
ott voltak a képek/videók a meccsről, ahol fájlalta a combját, meccs után tata is lenyilatkozta, miért hozta le, másnap pedig orvosi vizsgálatoknak vetették alá.
a kérdés csak az volt, hogy arra a meccsre hat ki csak, vagy a következőre (malaga) is.
azt meg nem gondolnám, hogy ez az egész egy nagy-nagy összeesküvés-elmélet része.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 24., szombat 16:48
egyértelmű volt, hogy sérülés van.Na úgy néz ki, hogy Tatáék néha olvassák a fórumot, mert a hírek szerint Messi nem lesz ott a Malaga elleni keretben.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 24., szombat 16:34
h3x0r írta:Martino a Bale-adásvétel kapcsán feltett kérdésre válaszolva mondta: „Nagyon jó játékosnak tartom. Ugyanakkor úgy vélem, az, hogy ekkora összeget fizetnek ki érte, nagy tiszteletlenség azokkal szemben, akik megszenvedik a jelenlegi válságot.”
es az nem tiszteletlenseg, hogy a jatekosai es egyebkent o is eves szinten tobb millio eurot keres valsag idejen?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 24., szombat 16:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 24., szombat 15:44
Ezt nem tudtam, de ezek szerint ő is bele illik a barcelonai megmondó emberek közé.torjack írta:
Én arra gondoltam, hogy a tag állítólag tiszteletlenségnek tartja, hogy Bale 100 milláért jön válság idején.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 24., szombat 15:35
Én arra gondoltam, hogy a tag állítólag tiszteletlenségnek tartja, hogy Bale 100 milláért jön válság idején.Kerlon írta:És? Kaká se 2 zsák labda volt még se követeli a normális ember már a keretbe se. Lehet Neymar jelenleg még nincs olyan állapotban, hogy megérje kezdetni Sanchez és Pedro helyett.torjack írta:Amúgy Tatának szóltak Barcelonában, hogy Neymar 2 zsák labdánál egy pöppet többe került?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 24., szombat 15:28
És? Kaká se 2 zsák labda volt még se követeli a normális ember már a keretbe se. Lehet Neymar jelenleg még nincs olyan állapotban, hogy megérje kezdetni Sanchez és Pedro helyett.torjack írta:Amúgy Tatának szóltak Barcelonában, hogy Neymar 2 zsák labdánál egy pöppet többe került?
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 24., szombat 15:28
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 24., szombat 15:26
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. augusztus 24., szombat 14:27
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 24., szombat 14:27
Ez csak amolyan angol humor akart lenni. Tavaly a bajnokságuk legjobb játékosa volt, illetve ennek a szezonnak ő lett volna az arca. Ennek ellenére úgy néz ki, hogy távozik. Szóval én nem várnék az angoloktól szép szavakat.h3x0r írta:most olvastam NSO-n ezt a cikket Bale-rol![]()
![]()
![]()
Most komolyan, ez mi a f.s? Ezt nevezik ujsagirasnak, hogy egy majomhoz hasonlitjak a vilag egyik legjobb jatekosat?
"Előre is sajnáljuk Bale-t, és csak remélni tudjuk, hogy az a pár ezer euró, amit másodpercenként keresni fog, egy kicsit csillapítja majd a honvágyát. És amúgy a padon úgyis csak unatkozó Casillast akár még rá is veheti, hogy a nagyi receptje alapján süssön neki egy kis Bara Brith-et"
Ez utan mondja nekem BARKI, ismetlem BARKI, hogy ez a mocskos semmirekello media nem utalja teljes szivbol a Madridot, siman szembe rohogom...
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. augusztus 24., szombat 13:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 24., szombat 8:09
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 23., péntek 23:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 23., péntek 13:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 23., péntek 11:35
Legalább Messi megint rúghat 4-5 gólt egy hulladék csapatnak és így megint jogosnak találják majd az újabb aranylabdáját a hozzáértő 5 éves bárszá drukkerek meg hegyi pisti.Remy írta:A Barcelona ellen két kapust, egy buszt és a spanyol gyorsvasutat (AVE) is a kezdőbe raknám” – mondta a COPE El Partido de las 12 című műsorában Schuster.
Biztos győzni mennek ki a pályára![]()
Nem buszok kellenek a barca ellen, hanem tökös focisták, akik vért izzadva küzdenek a győzelemért.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem