Értékeld a legutóbbi meccset
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
valaki tudna linkelni esetleg egy bein sportsos összefoglalót a meccsről? Ray Hudson kommentálására kíváncsi lennék

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
"Tell me how it feels"
Ez volt a szoveg. Kozben megtaláltam.
Bale nemrég hosszabított 2022-ig nem? Esélytelen hogy elmenjen még egy pár évig.
De eddig úgy nézki hogy nem hiányzik. Aztán jön a döntőben és megnyeri nekunk hamár Cardiffban lesz.
Ez volt a szoveg. Kozben megtaláltam.
Bale nemrég hosszabított 2022-ig nem? Esélytelen hogy elmenjen még egy pár évig.
De eddig úgy nézki hogy nem hiányzik. Aztán jön a döntőben és megnyeri nekunk hamár Cardiffban lesz.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

lestat írta:Mondtam én Bale nyeri meg nekunk így a háborútmármint azzal hogy lesérült.
A vicc az, hogy ez nem vicc.

Remélem, ebben a szezonban már nem tér vissza a kezdőbe - a jövő évre nézve már sajnos nincsenek illúzióim.

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ronaldo volt lesen, amit én azzal magyaráztam, hogy Lewa lesét sem fújták be, mert nem ért labdához. Na most itt a les szituban Ronaldo nem ért labdához egy Védő kirúgta, onnan pedig már másik szitu.M1Ö írta: Ő nem, de a kis "tanítványaiba" rendesen bele verte a hülyeséget.Az első gól les volt, mert az első ívelésnél nem is tudom kicsoda lesen volt. Ramos meg ki kellett volna szórni, mert alkarral megküldte az egyik szögletnél a Lucas srácot.
Meccshez nem tudok szólni, mindenki leírta a lényeget.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Mondtam én Bale nyeri meg nekunk így a háborút
mármint azzal hogy lesérült.
Btw valaki nemtudja mi volt a pontos szöveg a nagy Milano-Lisboa molinó mellett?

Btw valaki nemtudja mi volt a pontos szöveg a nagy Milano-Lisboa molinó mellett?
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ez a meccs egy újabb bizonyíték volt arra, hogy 442-ben szinte verhetetlenek vagyunk.
Merci Zizou!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Isco az elején nagyon adta a ritmust. A szokásos mostani vérisco ment. Nekiment két védőnek, adta a labdákat. Carvajallal ment az okoskodás a szélen. Eléggé magas tempóban tolta.Realista24 írta:Voltak megint? Nem vagyok rájuk kiváncsi. Úgyis éppen telesirjak a párnajukat.Steve írta:R24!!
Olvasd végig a megy a meccset és utólag osszál ki figyelmeztetést a károgóknak.![]()
![]()
![]()
Zidane hozta a maxot a kezdővel. A csapat fel volt pörgetve.
A csapatban MINDENKI oda tette magát a maga szintjén:
Keylor életmentő mentés, talán az egész meccs megváltozott volna.
CR isten.
Benzema legalább futkorászott, igyekezett előkészíteni, nem egy helyben állt. Tőle ez a max. Nem is esett az eső, szóval akart.
Védelem nem volt bután.
Isco az elsőben nagyon diktálta a tempót, ezért volt bugi.
KP nagyot melózott. Kroos láthatatlan játéka azért ma is stabilitást adott.
Isco milyen volt, azt írjatok meg kérlek.
Majd narancssárgás lett a másodi félidő elején és talán egy kicsit a tempóból is visszavett.
Szerencsére ZZ okosan lekapta, mielőtt valami véletlen becsúszás vagy hasonló után piros.
Szerintem nagyon jó és hasznos volt. Bélát nem tudom, hogy akarom-e még látni Isco kárára.A jelenlegi Isco helyett biztosan nem.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ő nem, de a kis "tanítványaiba" rendesen bele verte a hülyeséget.Steve írta:Ma még piké sem tudna mit tvittyerezni.

Meccshez nem tudok szólni, mindenki leírta a lényeget.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egy golt dixen elteszunk nekik.
Onnantol mar otot kell loni nekik
Onnantol mar otot kell loni nekik
ZIDANE
Az még egyszer nem történhet meg. Szerintem a visszavágón is nagyon szervezetten és okosan fognak játszani, hétvégén lehet megint pihentetni hogy mindenki koncentrált legyen szerdára. Ezt a csóró Granadát csak lerendezi Isco.dzsi91 írta:Visszavágó még hátra van, vannak csodák és emlékszek én egy dortmubdi meccsre ahol elég keményen felhoztuk őket.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Még nincs vége de azért halkan idebökök egy megmondtamot
Nincs mit írnom a meccsről,Csolo fejéről meg az liszabon-milano "veszíteni milyen érzés" felirat a meccs elejéről tökéletesben keretbe foglalta ezt a mérközést és a 2 klub heylét a világ labdarúgásában.
Visszavágó még hátra van, vannak csodák és emlékszek én egy dortmubdi meccsre ahol elég keményen felhoztuk őket.
De ez fantasztikus volt.

Nincs mit írnom a meccsről,Csolo fejéről meg az liszabon-milano "veszíteni milyen érzés" felirat a meccs elejéről tökéletesben keretbe foglalta ezt a mérközést és a 2 klub heylét a világ labdarúgásában.
Visszavágó még hátra van, vannak csodák és emlékszek én egy dortmubdi meccsre ahol elég keményen felhoztuk őket.
De ez fantasztikus volt.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Jó de mondjuk ott egy Albiol meg egy Koulibaly villog , a Juvéban meg védők is vannak..Ramioli írta:Napoli nem Olasz csapat? most jàtszottunk veluk nem rég Ha jòl rémlik Ramos fejelt gòlt:-) vagy a vàlla volt? DD
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Napoli nem Olasz csapat? most jàtszottunk veluk nem rég Ha jòl rémlik Ramos fejelt gòlt:-) vagy a vàlla volt? DD
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
H.E.H.E. írta:nézd már az öreg misztikus, még nem itta el az agyát![]()
![]()
isti ha igazán ki akarsz baszni a többiekkel, akkor rejtesz a csomagjukba vmi fehér poros tasakot.![]()
azért kitenném a 100-ast bappéért, a fáradt franciát lecserélni a friss franciára, béla, isco meg asensio meg versenyezhetnek a 3. helyért a kezdőben.beívelésből soha a büdös életben nem lövünk gólt olasz csapatnak.Barcelona is mást jàtszik ès a Real Madrid is! a Barca a Rövid rà jellemző passzokkal akarta megbontani a Juve védelmét de remekul lezarták a teruleteket..nem igen hagytak rèst..mi nem ezt jàtszuk ùgy érzem a szélről jovo beadásokkal több keresni valonk lesz levegoben talan jobban ervenyesulunk mint a Barca..persze azért mèg van ehy meccsunk..a Juvènak meg még kettő.
nincs az az isten.
sztem még életemben nem láttam olyat, pedig rengeteg kefírt megettem már
Nagyon nagy élmény volt nézni a mait. A második félidő eleje leült, de nem volt olyan szakasza a meccsnek, amikor az Atletico akarata érvényesült volna.
Bár ma nem Iscoról szólt a meccs elsősorban, de a kezdetése jelentette szerintem ezt az ordító mezőnyfölényt - egyszerűen nincs még egy olyan kp ma más csapatban, mint nálunk, vétek nem kihasználni, és ma ez a kross-modric-isco nagyon masszívan király volt (case biztosítéknak ott volt).
CR lassan átmegy csatárba, ez rendben is van nagyon, ott a legerősebb most már. Nagyot ment ma.
Keylornak nem volt ez nehéz meccs, de nagyon csalóka, mert az az egy helyzet, mikor szükség volt rá, az kulcsfontosságú volt (az égész párharc szempontjából). Nagyon nagyon kellett!
Benz szépen eltette jobb könyökkel Godint a második gól előtt, szóval ne menjünk el szó nélkül az érdemei mellett
. El van már átkozva, az elején mikor Oblakról kijött a labda az 5-ön álló Benzemára, már akkor is kifelé pattan róla ... Valami történjen, mert nagyon rossz látni ezt a zuhanást - az egyik tavalyi legjobbunkból lett mára az egyik gyenge pontunk. (Kb. az EB-s keretből való kifagyasztása óta ez van
)
Carvajal és Marcelo meg a szélen - nincsenek erre szavak, egyszerűen mindketten az egész oldalt bejátsszák.
Én Monacot szeretném, a Juve örök mumusunk, remélem Monaco valahogy tovább megy és ha nem történik semmi váratlan, akkor egy Real-Monaco döntő lesz.
(Atleticot egy fél pillanatra megsajnáltam a harmadik gólnál, hogy szerencsétlenek mindig kizúgnak a Realon, de a mai meccs képét látva elmúlt ez az érzésem - talán korábban a két másik döntőben (főleg a 4-1-en) jogos lett volna ez a sajnálat, de ma nem érdemeltek semmit, így összezuhanni őket mentálisan pedig még nem láttam.)
Bár ma nem Iscoról szólt a meccs elsősorban, de a kezdetése jelentette szerintem ezt az ordító mezőnyfölényt - egyszerűen nincs még egy olyan kp ma más csapatban, mint nálunk, vétek nem kihasználni, és ma ez a kross-modric-isco nagyon masszívan király volt (case biztosítéknak ott volt).
CR lassan átmegy csatárba, ez rendben is van nagyon, ott a legerősebb most már. Nagyot ment ma.
Keylornak nem volt ez nehéz meccs, de nagyon csalóka, mert az az egy helyzet, mikor szükség volt rá, az kulcsfontosságú volt (az égész párharc szempontjából). Nagyon nagyon kellett!
Benz szépen eltette jobb könyökkel Godint a második gól előtt, szóval ne menjünk el szó nélkül az érdemei mellett

Carvajal és Marcelo meg a szélen - nincsenek erre szavak, egyszerűen mindketten az egész oldalt bejátsszák.

Én Monacot szeretném, a Juve örök mumusunk, remélem Monaco valahogy tovább megy és ha nem történik semmi váratlan, akkor egy Real-Monaco döntő lesz.
(Atleticot egy fél pillanatra megsajnáltam a harmadik gólnál, hogy szerencsétlenek mindig kizúgnak a Realon, de a mai meccs képét látva elmúlt ez az érzésem - talán korábban a két másik döntőben (főleg a 4-1-en) jogos lett volna ez a sajnálat, de ma nem érdemeltek semmit, így összezuhanni őket mentálisan pedig még nem láttam.)
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Probaljak eljinxelni a Juve eselyeit.El Unico írta:![]()
komolyan nem ertem, miert konyvelitek el ennyire a Juvet, hogy ok lesznek ott. Szerintem a Monaco odaerhet, a Juve-Real csak jol hangzik, de egyelore semmi nem szol emellett. Mi sem jutottunk meg tovabb. Kivancsi vagyok a holnapi meccsre.

Komolyan, en is 50-50 addok a holnapi meccsre.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Steve írta:Ma még piké sem tudna mit tvittyerezni.
Még.

Mondjuk azért az se olyan jó, hogy így fogjátok fel mindig. Bízni, hinni, stb. Én már azért eleget bíztam bennük, és sajnos elég sokszor csalódnom kellett. Most már inkább azt mondom, hogy kikapunk, max jó napom lesz.

Cr-en én mindig meglepődök, hogy hova tovább még...hihetetlen a pali. Azt hozzá kell tenni, hogy ez az állandó védés is elég "érdekes" egy-két ember részéről... most tényleg odatette magát, ahogy kell, megdugta őket szárazon. A ma estéje tökéletes volt. A ma estéje.
Más részről azt nem értem, hogy a Juve miért van ennyire lenézve? Múltkor is amikor kiestünk ellene, ott volt egy Pogba meg a védelem+Buffon. És kiestünk. Most se rózsásabb a helyzet ott. Pogba helyett van egy Pjanic. Elől meg Higu. Ha bejutnánk a döntőbe és a Juve lenne az ellenfél, tuti lőne egy gólt... vagy Khedira.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR

Én eddig nagyon pesszimista voltam a csapattal kapcsolatban egész évben, de amit ezek a BL-ben művelnek az valami parádés, mintha egy teljesen másik csapat jönne ki a meccsekre. Ezek alapján én egy csöppet sem fosok a Juventustól, sőt, szerintem innentől kezdve egyértelműen mi vagyunk az esélyesek.
De sajnos a bajnokságot szeretnénk még izgalmasabbá tenni és fosabbnál fosabb meccsekkel hozni.
Nem baj, ha mindkettőt behúzzuk akkor én is leszarom.
De sajnos a bajnokságot szeretnénk még izgalmasabbá tenni és fosabbnál fosabb meccsekkel hozni.

- BlancoMark
Adom, unalmas mar ez a folyamatos siras. Birom amikor meccsek elott megy a depi. Ha megneztek egy filmet akkor mar elotte is sirnak hogy szar lesz vagy mi van? Es teszik ezt ugy hogy nincs olyan csapat a vilagon akivel cserelnek olyan toketeletes helyzetben vagyunk minden teren.Steve írta:Lányok!
Egész qva meccset végig sírtátok itt páran, hogy na most jön a fordítás.
Megbaxtuk a matracot a matracon. 3-0. Darálva.
Most 3-0 után előre megy a sírás a Juve ellen, akik tovább sem mentek, még mi sem.Ne vicceljetek már.
Jöhettek ha a Juve nyeri ellenünk, hogy de megmondtátok, de kurva fárasztó ez az előre sírás. Vagy ha ez a szurkolásotok része, akkor elfogadom.
TANULJUK MÁR MEG KIÉLVEZNI A DOLGOKAT ÉS BÜSZKÉNEK LENNI! Ma mék piké sem tudna mit tvittyerezni.