Karim Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Karim Benzema - 9
elengednék simán, ha nem lenne a vezetőség kedvence...
az Arsenalba pl jó helye lenne, itt csak szenved
szerintem lejárt az ideje
az Arsenalba pl jó helye lenne, itt csak szenved
szerintem lejárt az ideje
Az a baj, hogy én többet várnék tőle. Nekem gólok kellenek, mert ő csatár, és számtalanszor bizonyította, hogy képes rá, volt pár kiemelkedő szezonja (11-12 meg a tavalyi), meg olyan is, amikor azért elrakott 20-25 gólt. De idén egyszerűen fék szerintem. Kár érte, mert nagyon sokáig kedvencem volt, talán jövőre még villanthat valamit, de ha akkor sem, én nyugodt szívvel válnék meg tőle.
Nincs ronaldo mester3as kívancsi lennek a velemenyetekre. Az hogy visszajott 2x labdat szerezni...? Mindegy oruljunk a sikernek!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kicsivel is beerem. Gyereknek jo lesz az alapokra.Süti írta:Ennél azért ott is jobb teljesítmény kell.ziro4vr írta:Ajánlok neki egy home office-t, közel Fehérvárhoz, mindenki boldog.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Ennél azért ott is jobb teljesítmény kell.ziro4vr írta:Ajánlok neki egy home office-t, közel Fehérvárhoz, mindenki boldog.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Na, azt hittem csak en lattam igy a teljesitmenyet. De akkor megnyugodtam. +1ateeemadrid írta:Én oltottam mostanában eleget, Morata mellett is kiálltam, hogy játszhatna tőle, de abszolút nem tartom gyengének a mai teljesítményét, sőt. Ennyi labdaszerzést, mint amennyit ma mutatott, általában egy szezonban látunk tőle, elől is volt több hasznos mozzanata, még az az olló mondjuk beakadhatott volna, az is centiken múlt.
Szerintem faszság a mai meccs után elővenni.

- ateeemadrid
Én oltottam mostanában eleget, Morata mellett is kiálltam, hogy játszhatna tőle, de abszolút nem tartom gyengének a mai teljesítményét, sőt. Ennyi labdaszerzést, mint amennyit ma mutatott, általában egy szezonban látunk tőle, elől is volt több hasznos mozzanata, még az az olló mondjuk beakadhatott volna, az is centiken múlt.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon aggasztó amilyen meccseket lehoz, és nem tudom, hogy van-e neki visszaút és ha van, mikor és miként?! De ez így, nagyon gyenge teljesítmény...Sierra írta:Mai meccs után nem szívesen venném elő, de ez már minősíthetetlen. Eddig lehetett arra fogni, hogy jó az összjátékban (ma is csinált szép dolgokat), meg hogy adja Cé alá a labdákat, de olyan szinten haszontalan, hogy lassan ő is -1 ember. Helyzetbe alig kerül, ha igen akkor elbalfaszkodja vagy el sem találja a kaput... Oda előre pedig egy gólerős ember kell, nem egy tutyimutyi játékos (bocsánat, de tényleg így van), nagy szerencséje, hogy Perez meg Zidane kedvence, na meg hogy van egy Ronaldo a csapatban, különben kb már Kenyába üldözték volna máshol.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En nem lattam ot szarnak ma, az teny, hogy tole ez keves volt es golt sem rugott, de ugy erzem, ha nem Benzema lett volna ott, akkor nem ment volna olyan jol a tamado szekcio. Kellett o is a mai sikerhez.
Meg amugyis, en 3-0 utan nem tudok senkire sem haragudni.
Meg amugyis, en 3-0 utan nem tudok senkire sem haragudni.

Mai meccs után nem szívesen venném elő, de ez már minősíthetetlen. Eddig lehetett arra fogni, hogy jó az összjátékban (ma is csinált szép dolgokat), meg hogy adja Cé alá a labdákat, de olyan szinten haszontalan, hogy lassan ő is -1 ember. Helyzetbe alig kerül, ha igen akkor elbalfaszkodja vagy el sem találja a kaput... Oda előre pedig egy gólerős ember kell, nem egy tutyimutyi játékos (bocsánat, de tényleg így van), nagy szerencséje, hogy Perez meg Zidane kedvence, na meg hogy van egy Ronaldo a csapatban, különben kb már Kenyába üldözték volna máshol.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ajánlok neki egy home office-t, közel Fehérvárhoz, mindenki boldog.
Nem illik.
Nem tudom mi lesz veled baratom
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Karim papa fogsz gólt rúgni még idén?

Ez megint csak egy nagy nulla volt. Már Ronaldot is többet látom melózni, mint őt. Ettől lejjebb nem tudom van-e még, de van másik ezer csatár aki képest ettől többet lehozni. Attól félek ez után az év után eladni is nehéz lesz.

Szerintem már nincs szükség Benzemára. Hihetetlen gyenge ebben a szezonban, az eddig is érvek is elszállni látszanak mellőle.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
teljesen semmi de mindenki más is igazából.
bajnoki gólok az oldal szerint
Ronaldo 19
Morata 12
Benzema 9
Isco 9
Ramos 7
Bale 7
...
ez nagyon nem jó. az egyetlen pozitívum hogy mindenhonnan jönnek a gólok nem csak egy embertől de ezektől az emberektől minimum 2x ennyi kell kivétel Isco és Ramos tőlük ez szép hozam. de írhatnám ide pl Modric és Kroos párost is 1-1 góllal a bajnokságban ez nagyon kevés két ilyen játékostól. Jamesnek van 4 és nem is játszik. igen tudom Kroos és Modric mélyebben van és nem ez a feladatuk de odaérhetnek és nem lenne szürreális egy 5-5 körüli szezon tőlük amikor Casemiro van 3 gólnál.
bajnoki gólok az oldal szerint
Ronaldo 19
Morata 12
Benzema 9
Isco 9
Ramos 7
Bale 7
...
ez nagyon nem jó. az egyetlen pozitívum hogy mindenhonnan jönnek a gólok nem csak egy embertől de ezektől az emberektől minimum 2x ennyi kell kivétel Isco és Ramos tőlük ez szép hozam. de írhatnám ide pl Modric és Kroos párost is 1-1 góllal a bajnokságban ez nagyon kevés két ilyen játékostól. Jamesnek van 4 és nem is játszik. igen tudom Kroos és Modric mélyebben van és nem ez a feladatuk de odaérhetnek és nem lenne szürreális egy 5-5 körüli szezon tőlük amikor Casemiro van 3 gólnál.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez mondjuk tényleg elképesztően gyenge stat.32 meccsen 9 gól...

Abban voltam, hogy már 10-15 gól között jár valahol.
ZIDANE
- ___Samy___
Hat ez nagyon hurkalé volt. Két ziccere volt, az egyiket hazaadta, a másikat még bravurral védték. Mezőnyben jó volt, de nekem még mindig a tokossege hiányzik a kapu előtt. Morata jöhet a következő meccseken.
32 meccsen 9 gól...
32 meccsen 9 gól...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hat ha elhoznank Dembelet es MPappet CR melle az nem tenne jot az egyenisegeiknek. Nem hinnem, h az hianyozna nekik, h CR mutogasson ha nem passzolnak, vagy jobb helyzetben nem kapjak a labdat.
Ok inkabb Benzemaval lennenek osszeferhetobbek.
Ok inkabb Benzemaval lennenek osszeferhetobbek.
James nem jatszott jol, Asensio igen, o nagyon jo volt.besteve7 írta: Ott Jamesnek is jól ment, tartsuk meg őt is
Mondanam a Bayernt v a Barcat, de sajnos csak az Eibar ellen jatszhatott CR es Bale nelkul. Azzal viszont nem ertek egyet, h mindegy ki van a palyan, mert lathatoan a korabbi CR-Benzema varazs azzal vegetert, h CR behuzodott kozepre. Bale es Benzema kozott meg soha sem volt meg a kemia. Szetvernek az Eibart, csak szep jatekot toluk nem fogunk kapni.donor írta: Ez mind szép és jó, de ott van a hozzászólásban a buktató: Eibar. Nem lenézve őket, de olyan szintű minőségbeli különbség van a két csapat játékosai között, hogy ha nem beleszarok stílusban adják elő a srácok, akkor mindegy, hogy ki van fent a pályán, ott minőségi foci lesz. Főleg, ha az ellenfél még teret is enged ennek.
Ha elmenne egy Arsenalba akkor biztos nem. Ezt csak egyfele keppen lehetne lemermi ami nem fog megtortenni...szerintem uj erore kapna.doncsontos írta:
Benzema mint ujjabb virágzás? na ne már...Azt aláírom, hogy jobb lenne a szemnek a játéka, két agilisabb szélsővel, de hogy megújulna Ő már? Ezt nagyon kétlem.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou