Nem személyeskedés de pl te Moratát nem akarod látni, mikor még sokat nem játszott (félre ne érts szerintem se lesz nagy játékos, de legalább valami esélyt kapna szerencsétlen) Özil meg konstans sz_r 2 éve.
Nem is veszem annak (sőt a véleményedet is tiszteletben tartom), de azért maradjunk annyiban, hogy a kettő nem egy kategória (
az egyik ezen a szinten
kis túlzással egy senki,
a másik meg egy német válogatott, nem kevés nemzetközi meccsel a háta mögött és nem mellesleg ezidáig azzal a "2 bűn rossz évvel" is messze ő tett a legtöbbet a csapatért Cristiano mellett a támadó harmadban)!

Az egyik már a képességei alapján sem üti meg a mércét és a Real Madrid szintjét (a teljesítményéről,
ami valóban a 0-hoz konvergál, már nem is beszélve; pedig jóval több lehetőséget kapott, mint a haverja, Jesé), míg

-nél
ezzel azért bőven nincs gond és továbbra is tartom, hogy nagyon simán helye van azon a 15 játékos közt, akikre ezt az idényt alapozni kell a Real Madridnál! 
Aztán jövő nyáron meglátjuk (feltéve ha marad, bár én személy szerint meglepődnék, ha most váltana; elvégre jövőre is simán elkelne ugyanilyen összegért), de ha Karimnak jár a megelőlegezett bizalom, illetve türelem a vezetéstől és a szurkolóktól is, akkor úgy vélem ezt a török-német is bőven megérdemli az elmúlt 3 szezon alapján (is) úgy, hogy nálam is mind2-nek ez az utolsó lehetősége bizonyítani --> ha nem tartoznának a kedvenceim közé, akkor is így gondolnám, így meg pláne nem csinálhatok s..get a számból és alapból kerülném az itt sokak által kedvelt, illetve gyakorta használt kettős mércét!
Elég komoly lett itt az Özil-fóbia...

Mindig kell egy aktuális közellenség

, az persze a kutyát nem érdekli, hogy bőven vannak itt a csapatban olyanok, akik
sokkal inkább rászolgálnának arra, hogy végre a Bernabéun kívül tudjuk őket!
Háát nézd... Jogos amit irsz, de azzal te is tisztában vagy, hogy amennyire rugdalják Isco-t nem fog kibirni teljes szezont + nem árt 1 jó csere akit, ha beteszel akkor tud tenni a játékhoz, nem pedig csak elvesz... Nem értem, hogy ha 1 bayern tud minőségi padot tartani akkor itt ez miért nem lehetséges.
Amenyniben Isco kezdő akkor
-----------------vkp----------------
--Modric---------------------Isco--
Özil esetében
--------------vkp------------------
----Özil-----------------Modric---
Ez szerintem totál vállalható úgy, hogy ha elől Bale---Benzema----CR alkot, de igazából tök 8 amit előbb felvázoltam, mert támadásoknal Isco is bemozog középre és, ha Isco helyén lenne ő is bemozogna. Özilt Zizunak össze kell kapni, hogy legalább annyit védekezzen mint Isco, ami nem sok, de legalább odapiszkál beáll passzok útjába és nem a földön hisztizik, hogy miért nem fújta be a spori... ÉN személy szerint nem bántanám a keretet. Coentrao menjen mert el akar menni... kész ! Veszünk bagóért még 1 csere jobb bekket azt cső és megvan a 25 fő.
A másik ember , akit mostanában nem kedvel pár megmondóember-s általuk egyre többen itt a fórumon, az Özil.
Tény, hogy szenved, nem igazán megy neki a játék és Isco az akit mostanában szeretni kell helyette. Viszont az, hogy két éve csak teng leng az ember, semmit nem csinál stb az egész egyszerűen nem igaz. Számomra még mindig top5 -ös középpályás, egy kijózanító edzői pofonra van csak szüksége( visszakézből meg Benzemának) , meg inkább rotálni kellene őket Iscoval és hagyni játszani, mert jobboldalt fele annyira hatékony.
Így van, teljesen adom mind2 kolléga hsz.-ét!